Şimdi Ara

Technopat Sosyal Kuralları vs DH Forum Kuralları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
8.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtube kanalları ne kadar güzel olsa da leş bir forumları var. Aşırı gereksiz kuralları var bu yüzden kullanmam.

Forumlarının adı "Dilekçe yazma simülatör" olabilirmiş.
  • Mesut Çevik ile Canlı programı varken, program için gelen teklife bunlar "Canlı yayına sıcak bakmıyoruz" diye cevap vermişler. O günden beri kılım bunlara. Biz de soğuk bakıyorduk zaten gelmenize.
  • Hocam sanırım sizin ban yediğiniz kısım mesajınızın altında yeralan, sanırım size ait olan Satılık 1050Tİ konusuna ait olan link. O yüzden reklam içerikli mesaj demişler diye düşünüyorum. Yoksa orda linkler var sizin BENQ yazmanız mı kural dışı olacak !!!

Technopat'a gelince de; bende youtubedan videolarını ara sıra izlemişliğim var. Ancak forumları bence gereksiz agresif ve egoist insanlarla dolu. Özellikle yöneticileri. Türkçe'ye önem verip yabancı isim kullanmak nasıl bir ironiyse artık. Bir de özellikle dikkat ettim; virgül atmayan adamı bile banlıyorlar ama yöneticilerin,kurucuları da dahil bi ton yazım yanlışı ve bozuk Türkçe kullanımı var, düzeltme gereği bile duymuyorlar.

Her konuda süper bilgili olduklarını düşünecek kadar egoist ve az çok bilgi eksikliği olanı aşağılayacak kadar da dengesiz insanlar. O yüzden o tür forumlardan uzak durmak gerekir. Koca memlekette forum mu yok gidin başka yerde zaman geçirin, bilgi edinin veya paylaşın. Ama insanlara tepeden bakan, egosu Aleyna Tilki'den bile yüksek bu tür insanların oldukları yerlerde üzülürsünüz.

• Asus diyeydin çok dan sitenin pay ortağı yapmışlardı bile :D :D Ben nerde ise 3 yıldır bırak bu siteye girmeyi adını dahi anmıyorum.

Edit: Upss . Reklam yaptım sanırıM :D D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shankssan -- 13 Mart 2018; 1:13:24 >
  • Hocam orada normal böyle şeyler.
    Yıllar önce de muhabbeti dönüyordu ve ben abarttıklarını düşünüyordum, ss alınan birkaç şeye baktım sonra forum geneli baktım adamlar haklı.
    Orada gördüğüm tek artı 1070-1080 incelemeleri (coil wine yoh dediler yalan ama genel olarak iyi incelemişlerdi)
    Fikir sahibi olmuştum, onun dışında üye dahi olmam, selam versek süresiz ban verebilir o anki pisiko ile adminleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Arkadaş bir insan. Dan sonra boşluk bırakmadı diye ban yer mi ?

Ben yedim

Aslınfa siz doğru olanı yapmışsınız. Boşverin.
    10 tane ergen siteye giriyor diye Cumhurbaşkanı tribine girmiş herifler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9DB7A8DFB -- 13 Mart 2018; 8:58:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır aynı muhabbet. O saçma forumda hâlen daha ne işiniz var? Bırakın yalnızlaşsınlar.

• Donanım haber gibi bir okyanusta özgürce açılmak varken Tecnopat gibi bir derede boğulmak niye ?

• Geçen konu dışına "veri dolaşımı ne işe yarıyor ?" Diye konu açtım donanım haber'de. Şu mobil veri ayarlarıyla igili olan veri dolaşımı. Adam geldi konuya "o ayarı açınca içinde gezdiriyorlar eheh" yazdı. Şikayet ettim. Şikayet çözülmüştür mesajı gelir normalde. O bile gelmedi. Ben kural dışı konu nedeniyle 7 gün ceza aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL

anlamadığım şey o kadar banlamalarına rağmen virgül koymadın vs. diye insanların hala gidip orada takılması.

nasıl gidip hala takılıyor insanlar? üstüne ilk bandan sonra imlaya dikkat ediyorlar :D

iNaDıNa iML@ kAtLi uLaN

• Cool Storm kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bazen kararsız kalıyorum. Virgülden sonra boşluk bırakılır mı bırakılmaz mı ?
  • 1. Forumda diktatör gibi torkçoyo dozgon kollon kuralı koyuyorlar, ama sitenin adı Technopat, varoş semtlerde merdiven altında uyuşturucu üretimi yapan ve internet cafede buluşan torbacı çetesi lakabı gibi.

2. Yöneticiler sorunlu, muhtemelen okul yıllarında kimse tarafından umursanmayıp dayak yiyen, eve gidince babasından da bir dayak yemiş ezik ve içine kapanık tipler, üyelere ceza vererek bir nevi kendilerini tatmin ediyorlar, aşağılık komplekslerini kendi çaplarında gideriyorlar.

3. Zaten bu foruma üye olan baştan suçludur, en kötü gider kaliteli bir forumun teknoloji bölümüne yazarsın, bu acınası tiplerin olduğu yerde nefes almak haramken gidip orada konu açmak saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lori2

Hocam bende bazen kararsız kalıyorum. Virgülden sonra boşluk bırakılır mı bırakılmaz mı ?
    Normalde virgülden sonra boşluk bırakmak gerekiyor, okunurluğu artırabilmek için. Ama boşluk koymasan da çok önemli değil.

Şunları incele hangisi daha okunabilir?:

mesaj, mesaj

mesaj,mesaj

mesaj ,mesaj

• technopat forum falan değildir forum açtığını zanneden zavallılar. Türkçe kuralları da kuralları. Devrik cümle kurmuşuz diye, yüklem sonda değil diye ceza verdiler iyi mi?

Kafayı sıyırmışlar bunlar.

İroniye bak ironiye. Sitenin adı "technopat" ulan madem o kadar önem veriyorsunuz Türkçe bi isim seçeydiniz.

Bu forumun yöneticileri gerçek hayatta yapamadığını forumda birilerine ceza vererek yapıyorlar akıllarınca. Birilerini banlayarak ego tatmini yapıyorlar kendilerince. Zerre umrumda değil.

Yazık acıyorum sadece.

Yazdım yönetime, kardeşim bu kadar takıksanız madem süresiz banlayın gitsin dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 29 Aralık 2019; 15:8:5 >
  • Technopat Sosyal Kuralları vs DH Forum Kuralları
  • Reklam içerdiği için ban atmak nedir la Teknoloji forumu lan orası.Marka ismi vermeden, iyi kötü demeden nasıl paylaşım yapacaksın ? Türkçeye önem vermeleri güzel lakin bunun yolu diktatör gibi şrakkk yanlış yazdın ban demek mi ! Orda takılmanız hata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 29 Aralık 2019; 16:8:11 >
  • Oldu.Dh yönetiminin inisiyatifi gereğinden fazla.Aslında hakaret maksatlı olmayan ifadelere dahi 4 gün yiyebiliyorsun.Benim yazabilmem birilerinin yorumlarımı anlayabilecek vizyona sahip olup olmamasına bağlı olmamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 29 Aralık 2019; 16:12:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cerade

Reklam içerdiği için ban atmak nedir la Teknoloji forumu lan orası.Marka ismi vermeden, iyi kötü demeden nasıl paylaşım yapacaksın ? Türkçeye önem vermeleri güzel lakin bunun yolu diktatör gibi şrakkk yanlış yazdın ban demek mi ! Orda takılmanız hata.
    Herhalde sadece kendilerine para verenlerin ismini zikretmeye izin var.Satılmış herifler.Sonra ülke neden gelişmiyor.Kullanıcıları satacak kadar hırstan gözü dönmüş adamlar yarın öbür gün az bir paraya vatanını da amerikaya falan peşkeş çeker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 29 Aralık 2019; 16:10:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Osiris34

technopat forum falan değildir forum açtığını zanneden zavallılar. Türkçe kuralları da kuralları. Devrik cümle kurmuşuz diye, yüklem sonda değil diye ceza verdiler iyi mi?

Kafayı sıyırmışlar bunlar.

İroniye bak ironiye. Sitenin adı "technopat" ulan madem o kadar önem veriyorsunuz Türkçe bi isim seçeydiniz.

Bu forumun yöneticileri gerçek hayatta yapamadığını forumda birilerine ceza vererek yapıyorlar akıllarınca. Birilerini banlayarak ego tatmini yapıyorlar kendilerince. Zerre umrumda değil.

Yazık acıyorum sadece.

Yazdım yönetime, kardeşim bu kadar takıksanız madem süresiz banlayın gitsin dedim.
    Net söylüyorum(evet amazondan ağ sipariş ettim balıkçı teknem var) türkçe imla kurallarından dem vurma suretiyle dil bilinçliliği satan adam türkçeden bir halt çakmamış 200 kelimelik morondur

• Konu sahibine yazıyorum.

Bilmiyormuşsunuz, düşmüşsünüz bir hataya.

Ben bugüne kadar o foruma hiç üye olmadım. Bir sorun çözümü aradığımda google'ın karşıma çıkardığı sonuçlardan orayı hep eleyerek araştırma yaparım. Gerek duyduklarım, gerekse gördüklerim nedeniyle nefret ettim oradan.

Sen yine sitelerinden ban yemişsin. Bir ara youtube'da videolarının altına yorum yazdım, onu bile kaldırmış beni banlamışlar. Kötü birşey de yazmadım. Bir arkadaş ban yemiş, yanlışlık olduğunu yazmış, nasıl olduğunu sordum. Bu. Bunu bile banlayan insanlarla muhattab olup da beni niye banladınız diye iletişime bile geçmeyin derim.

Kimse kusura bakmasın imla mimla değil olay. Gerçek şu ki kendilerini fazla beğenmiş insanlar.

Eskilerin bir sözü vardır:

"Ayıyla dalaşcaana dereyi dolaş" Anonim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.