Şimdi Ara

Technopat Sosyal Kuralları vs DH Forum Kuralları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
8.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralcr1994

Yönetim olarak biraz katı buluyorum. Benimle benzer durum yaşayanların açtığı konulara şu şekilde yanıtlar verilmiş;
    "Bizim bu zaman kadar ne kadar geliştiğimiz bellidir. Her ortamın kendine göre kuralları vardır. Uyum sağlamakta sıkıntı yaşıyorsanız sağ üst köşede çıkış butonuna basarak sosyale bir daha girmezsiniz olur biter. Donanımhaber ile yola devam edin siz en iyisi."

-Tamam Maho ağa gidiyoruz köyünden diyesi geliyor insanın.

Dikkat ederseniz "bizim bu zaman kadar" kısmında yazım hatası var. Kendilerine ceza veriliyor mudur? Bu soruya verdikleri yanıt;
    "Mesajı yazdıktan 10 saniye sonra fark edip düzelttim. Düzenleme geçmişini de atabilirim kanıt olarak. Ayrıca günde yüzlerce mesaj yazan birinin ufak tefek yazım hataları da tolere edilebilmelidir mutlaka. Üyeler üzerinde de gerekli toleransı göstermeye çalışıyoruz."

Bunlar sadece birer örnek.

Bu vesileyle yanlışımızı fark edip o yoldan dönmüş olduk. Bu iştede vardır bir hayır.

Güzel anlatmışsınız hocam.
    Kuzey Kore ve Güney Kore farkı. Belki az da olsa ikisiniz farkını biliyorsunuzdur.
    Ora Kuzey Kore gibi. Diktatörlükle zorbalıkla yönetiliyor. Burası ise özgür bir yer, forum.
    Ben burada mutluyum. Oradan kaçıp buraya gelenler her zaman var ..

• quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

de ayrı yazılır kardeş. adamlar haklı.

Bazen birleşik yazılır bazen ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Arkadaş bir insan. Dan sonra boşluk bırakmadı diye ban yer mi ?

Ben yedim

Noktadan sonra boşluk bırakmadan yazıp insanların okurken gözlerini yormuşsun. Daha ne olacaktı?

• Android Oyunlar bölümüne kendi android oyunumun konusunu açtım diye banlandım. Sebep reklammış.

Şaka galiba başka birinin oyununun reklamını yapmak normal ama kendi oyununun reklamını yapmak yasak.

UZAK DURUN. EGOİST MODERATÖRLER.

• Bir kez dahi girmişliğim yok bu siteye.. Siz ne arıyorsunuzda giriyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Bir kez dahi girmişliğim yok bu siteye.. Siz ne arıyorsunuzda giriyorsunuz?

Haklısın.

• Turk Lirasi kisaltmasimi "TL" yerine "tl" diye yazdigim icin 7 gun ban.

• Üyesi değilim ancak şimdiye kadar arama motorlarından yönlendirmeyle birçok konuyu ziyaret etmişliğim var ancak orada şimdiye kadar işime yarayan hiçbir şey bulabildiğimi hatırlamıyorum..

Site sorumlusu arkadaş ilgili ve yardımsever gibi görünüyor, maşallah her başlık altında mesajı var, ama ucunda bilgi yok, ancak diyaloglara bakınca yapıcı ve yardımcı olmaktan uzak, anladığım kadarıyla kendisi şimdiye kadar dört dörtlük Türkçesiyle hiçbir hata yapmayan, hayatında lisanslı yazılım haricinde hiçbir yazılım kurup kullanmamış kadar mükemmel birisi, ancak yazı yazma ve yazıyla iletişim biçimi konusunda profesyonel bir desteğe ihtiyacı var..

En az 20 senedir bu mecrayı tanıyan biri olarak gördüğüm şey, yaptığı işi ve hedef kitlesine karşı kendilerini özel bir yere koyup tepeden bakan nice internet siteleri ve forumlar amatör ligde oynamaktan öteye geçemediler ve bu işi yapan daha iyileri piyasaya çıkınca kaybolup gittiler.. Şimdiye kadar çok çeşitli forumlarda yazdım, bırak ihtar vermeyi, birisi çıkıp yazdığım yazının virgülüne bile dokunursa orada bir satır bile yazmam, çeker giderim.. Bu yazdığım Donanımhaber için de geçerlidir. Biz buraya yazmazsak burası bir forum olamaz, yani script yazılımından öteye gidemez.. Bu iş kimsenin tekelinde değil, gerektiğinde biz de yapmasını biliriz, istesek kralını yaparız..

Ne yazık ki forum sitelerinin yetersizliği, pek çoğunun sahiplerinin amatörce ve ölçüsüz hareketleri yüzünden forum kültürü ölmek üzere.. Bu nedenle kaybedilen birçok internet kullanıcısı sosyal medyaya doğru kaymış durumda.. Çünkü orada her daim kuralları başınıza kakan ve sizi çocuk gibi sizi azarlayan kimse yok.. Konusu suç olan içerik paylaşmadıkça hiçbir kurala tabi değilsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

anlamadığım şey o kadar banlamalarına rağmen virgül koymadın vs. diye insanların hala gidip orada takılması.

nasıl gidip hala takılıyor insanlar? üstüne ilk bandan sonra imlaya dikkat ediyorlar :D

iNaDıNa iML@ kAtLi uLaN

Çoğu bilgisayardan zerre kadar anlamayan, Recep Baltaş'ı peygamber gibi gören ergenler.

• Kanalıma hoşgeldiniz arkadaşlar yazdım diye, kaleci volkanla bir olup evimden aldılar beni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • USB yerine usb yazdığım için 1 gün banlandım. sonrada girmedim zaten foruma. hakkaten mallar

• İlk defa duydum sanırım yaşlanıyorum

• Bundan 4 sene önce. Cümlenin sonuna nokta koymadım diye 1 gün ban yemiştim, o günden bu yana noktalama işaretlerine dikkat ediyorum.

• Asusçu değil mi onlar zaten? Reklamın alasını kendileri yapıyorlar. Hiç işim olmaz öyle sitelerle. Muhtemelen üyeliğim vardır ama girdiğimi hatırlamıyorum.

• MSI ın ejderha kanından üretildiğini sanan veletlerin ve en az o veletler kadar boş olan yöneticilerin bulunduğu forum.

• ya bırak girip hit aldırmayın şu teknopat denen saçma foruma zaten git gide küçülüyor birkaç yıla kepenkleri indirir. Hiçbir forumun üyelere Türkçe öğretmek haddi değildir önce hadlerini bilsinler sonra forum açsınlar..

• iOs vs Android

• önce kendi isimlerine baksınlar technopat ne la? balici barzo nicki gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AFK_is_now_AFK

Salak bunlar ya. Biri şey ss'ini atsın "çöp mausunuzla size iyi günler dilerim." mallığın zirvesi o ssde resmen

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.