Şimdi Ara

4 maddelik kız tavlama taktiği veriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
2
Favori
4.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1) bakımlı bir erkek ol: kızlar bakımlı erkekleri tercih ederler. sen bir kızın güzel kokmasını istiyorsan, dokunduğunda yumuşacık olmasını ve gözüne çekici görünmesini istiyorsan kızlar da erkeklerin oldukça bakımlı olmasını arzularlar.

kızlar da erkeğin güzel kokmasını ister. bu yüzden de;

- kaliteli bir parfüm kullanmalısın. inan bana, görüştüğün kız buna bayılacaktır ve kaliteli bir parfüm kullanıyor olmanı takdir edecektir.

- sakallarını her zaman kes. pis sakal olayını unut. bir kızla görüşüyor olursun ve kız pis sakaldan hoşlanıyordur, o zaman olur ama normalde sakalsız her zaman en iyisidir.

- saçların her zaman bakımlı ve şekilli olsun. kuaföre sık sık uğra. eğer saçların dökülüyorsa ya kazıt ya da “bir numara” kestir. dökülmekte olan bir saç yerine en azından bir tarzın olur bu şekilde. baktın hoşuna gidiyor kendine bir saç kesme makinesi alırsın ve evde kendin kesersin saçlarını.

- göze hoş gelen belli bir giyim tarzın olmalı. etrafındaki erkeklere bak, çoğunun aynı sıradan şeyleri giydiğini göreceksin. onlardan biri olma, üzerine iyi oturan güzel kıyafetleri tercih et.

- kaliteli ve temiz bir ayakkabı kullan. ayakkabı inanılmaz önemlidir. kızlar buna çok dikkat ederler.

2) eğlenceli bir erkek ol: bir kız nasıl tavlanır sorusuna verebileceğim en iyi cevaplardan biri de eğlenceli olmaktır. kızlar görüştükleri erkeğin yanında vakit geçirirken sıkılmak istemezler. kim ister ki zaten? sen sıkıcı birinin yanında ne kadar dayanabilirsin?

o yüzden de eğlenceli bir erkek ol. tanıştığın kızlar senin yanında ''güzel vakit'' geçirebileceklerini görmeliler. yoksa seninle neredeyse hiçbir zaman görüşmezler. (paranı yemek istiyorlarsa ya da farklı bir amaçları varsa görüşebilirler).

3) maceracı bir erkek ol: kızlar maceraya bayılırlar. yeni yerler gezmeye, heyecan yaşamaya, korkmaya ve yoğun duygular yaşamaya bayılırlar. bu yüzden de onlara bir sürü macera yaşatmalısın.

kızları farklı yerlere götür. aynı kafelere gitmektense görüştüğün kadınlarla beraber yeni yerler keşfet. farklı şehirlere gidin. heyecan verici aktivitelere katılın.

4) girişken bir erkek ol: kendi kendine bir kızın nasıl tavlanır diye sorduğunda ilk aklına gelen şeylerden biri de girişken olmak gerektiği olsun. çünkü kızları tavlama konusunda en önemli özelliklerden biri budur. girişken olmadığın sürece hayatta neredeyse hiçbir şey elde edemezsin. başkalarının sana verdikleriyle yetinirsin sadece.

• Yapay Zekanın Yanıtı

4 Etkili Kız Tavlama Taktiği

Kız tavlamak, özgüven, sosyal beceriler ve incelik gerektiren zorlu bir görev olabilir. Bununla birlikte, bazı kanıtlanmış taktikleri uygulayarak şansını önemli ölçüde artırabilirsin. İşte kız tavlarken kullanabileceğin dört etkili taktik:

• Kendine Güven: Öz güven, kızları çeken en önemli özelliklerden biridir. Kendine olan inancını gösteren bir duruş sergile, göz teması kur ve net bir şekilde konuş.
    • İlgi Göster: Kızlarla sohbet ederken, onların hobileri, tutkuları ve görüşleri hakkında içtenlikle ilgi göster. Sorular sor, aktif olarak dinle ve kendi düşüncelerini anlamlı bir şekilde ifade et.
    • Mizah Gücü: Mizah, gerginliği dağıtabilir ve kızları rahatlatabilir. Şakalar yaparken veya komik hikayeler anlatırken saygılı ve uygun sınırlar içinde kalmaya dikkat et.
    • İnce İpuçları Ver: Kızlara karşı flörtöz olmanın ince yollarını bul. Gözlerinde bir anlık temas, hafifçe dokunma veya flörtöz bir gülümseme gibi jestler, ilgini ima edebilir.

Bu taktikleri kız tavlama sürecinde uygulayarak, çekiciliğini artırabilir, ilgi çekici sohbetler kurabilir ve kalıcı izlenimler bırakabilirsin. Unutma, kız tavlamak bir beceridir ve zamanla pratik yaparak mükemmelleştirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Konu yanlış yerde...
    Dh erkekleri en az 190 boyunda, kaslı, mavi gözlü, kültürlü, eğlenceli, bakımlı ve zengindir.
  • Başarılı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osuruk yap
  • Dhde sap ne arar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jon çempıyın -- 24 Ocak 2015; 19:44:33 >
  • " heyecan verici aktivitelere katılın "

• Son madde haric tıpkı ben ama senin istedigin kiz seni hic bi zaman istemez

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Sabbath

Son madde haric tıpkı ben ama senin istedigin kiz seni hic bi zaman istemez

o halde mükemmeli arıyorsun demektir,beklentileri düşür farkı göreceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

quote:

Orijinalden alıntı: Black Sabbath

Son madde haric tıpkı ben ama senin istedigin kiz seni hic bi zaman istemez

o halde mükemmeli arıyorsun demektir,beklentileri düşür farkı göreceksin

Ciktigim kizlar istediklerimden daha guzel ama

• 3 çöp 4 çok havada neye girişiyoz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RASYONALIST kullanıcısına yanıt
    Hocam eğlenceli ol diyosunda ben olamıyorum olmaya çalışınca mal durumuna düşüyorum kız soğuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu isler okumakla olmaz gençler maddemis cartmis curtmus bende tip var allahin izniyle yas 20 bu zamana kadar 50 sevgilim olmustur kizlarn dunyasini tecrubeyle kesfettim kiz basit is bole yok parfum osuruk kokusu o bu kokusuyla olmaz ozguvenli olun kendinize guvenin zamanla tecrubelesirsiniz

• Başka taktiklerde ver kanka

• Tabi bunlar için para lazım onu yazmamış arkadaş
  • beyler yıllardır kız tavlamaya çalışırım. neyse okudum bunu dedim çıkıp bi beşiktaş taksim yapayım tavlarım falan.

Çıktım işte sokağa yürüyorum.

İlk madde aklıma geldi. Hemen eve koştum baktım parfüm yok. Gittim 100 liraya dior fahrenheit aldım.

Aha dedim 100 liralık doldurdum artık hiç sıkıntı çıkmaz 100 kız tavlasam tanesi 1 tl'ye geliyor.

İkinci madde vardı sakalını kes. Tabii not aldım bunları okuyorum falan sırayla. Evde de permatik kalmamış dedim o kadar para bayıldık gidelim kuaförde olalım. En lüks kuaföre gittim arkadaşa güvendiğim için kesin tavliycam diyorum. Taa nişantaşına gidip Elite Hair SALOON'a gidip 90 lira saç sakal kesimine verdim. 10 lira zaten yol parası. Napiyim taksi param yoktu ben de İstanbul kartla gittim every way double way hesabı.

Sonra arkadaş demiş ki "göze hoş gelen belli bir giyim tarzın olmalı. etrafındaki erkeklere bak, çoğunun aynı sıradan şeyleri giydiğini göreceksin. onlardan biri olma, üzerine iyi oturan güzel kıyafetleri tercih et. " tüm harçlığı bitirmiş parasız kalmıştım. Üstümde de jean tişört vardı. Diğer erkeklerden hiç bir farkım yoktu. Dedim bari insana en iyi yakışan kıyafet cildidir dedim çıkardım attım her şeyi. Anadan doğmaydım. Ben, seyit ali ve +4 fahrenheit skillimle yollardaydım.

Bi tek ayakkabımı çıkarmadım çünkü "- kaliteli ve temiz bir ayakkabı kullan. ayakkabı inanılmaz önemlidir. kızlar buna çok dikkat ederler. " demişti.

Şimdi iş girişken, eğlenceli ve maceracı bir erkek olmaktaydı. Neden herkes o sırada bana bakıyordu anlamıyordum.

Neyse bu kadar uğraş yeter hadi ilk meyvemizi alalım dedim ve köşeyi dönen kızıl saçlı dövmeli hatunun yanına herkesin gözü üstündeyken tam gidiyordum. O sırada hatunun korktuğunu gözlerinden okuyabiliyordum. arkadaş:"maceracı bir erkek ol: kızlar maceraya bayılırlar. yeni yerler gezmeye, heyecan yaşamaya, korkmaya ve yoğun duygular yaşamaya bayılırlar." demişti. Ve ben de ona daha ismini sormadan yoğun duygular yaşatmış gibiydim. Acaba ilk görüşte aşk mıydı bu?

Derken imdat demeye başladı. Herkes bize bakıyordu. Anlam veremedim. Kafama yediğim bir şey sonucu bayıldım ve şimdi beşiktaş çocuk şubenin fiber internetini kullanmaktayım.

Tüm harçlığım bitti ve nerede yanlış yaptığımı anlayamadım.

Denemeyin beyler bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutupMaymunu51 -- 24 Ocak 2015; 20:56:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.