Şimdi Ara

Markette, sıradaki kadına tarihi ders.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pastane konusu ve halk ekmek konusundan sonra bende başımdan geçen bir olayı anlatayım.

Yaklaşık 8 yıldır muay thai yapıyorum ve hala da yapmaya devam ediyorum. Maça hazırlık aylarında çok fazla çalışıyorum ve verdiğim kaloriyi alamadığım içinde bu sıralarda aşırı fazla kilo veriyorum. Yani 75 kilodan 60-65 kiloya düştüğüm bile oluyor. Gene bu zamanlarda markete gittim. Abur cubur önüme ne gelirse aldım maksat karbonhidrat olsun. Girdim sıraya. Kilom ile eleştiri yapılmasına asla tahammül edemem hele de bu eleştiri hiç tanımadığım, daha önce görmediğim birinden geliyor ise. Neyse sıradayım sıra bana geldi. Kasiyer liseden arkadaşım; bunlar ne la böyle sen spor yapan adamsın bunlar sana yaramaz dedi. Arkamdaki kadın kafasını çıkartıp; aldıklarını yese ne olur yemese ne olur ya baksana çok zayıf neredeyse kemikleri gözükecek dedi.

Bende çıldırdım tabi. Kadında kiloluydu dedim hadi ben yesem ne olur yemesem ne olur, sen yemesen çok güzel olur baksana kilodan etlerin sarkmış dedim. Kadın baka kaldı öylece bana sonra kolay gelsin deyip çıktım. Buda böyle bir anımdır.

• Ülke gündemini ilgilendiren bir olay değil bence.

• ülke gündemini ilgilendirmemekle birlikte tam bir hayvanlık örneği olmuş kendisini tebrik eederiz.

• Yaniii

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çok iyi demişsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadın birisine zayıf dediğinde karşının alınmayacağını düşündüyse bence kadına kilolu olduğunu hatırlatmakta bir sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ayip etmissin. Git o kadincagizdan ozur dile. Ayrica ilk yoruma katiliyorum, ulke gundemiyle alakasi yok.  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • i demişin

• Ülke gündemine damganı vurmuşsun kardeş.  

• Bizene?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45 cm kollarım var

bana kimse böyle demiyor

• Cem kullanıcısına yanıt

evet var öyle alışkanlıklarımız. Sonuçta büyük güç büyük sorumluluk gerektirir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.