Şimdi Ara

Gürcistan / Batumdayim Ssli (Thai masajı salonundayim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
4.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gürcistan / Batumdayim Ssli (Thai masajı salonundayim)

21:20 de masaj salonuna geldim,önceden geldiğim her olduğu için cekincem yok fiyatı da biliyorum Taylandlı kızlar çalıştırıyor ama muhtemelen sahibi türk , 30 lariye 30 dklik oil massage aldim kizi bekliyorum,20 lari falan ateslersen kız muamele yapıyordu en son geldiğimde ama yapmayı düşünmüyorum uplarim sonra kabine geçtim masoru bekliyorum hatunlar idare eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 9 Temmuz 2018; 21:34:5 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Batumi'de Geleneksel Tay Masajının Keyfini Çıkarın

Batumi'nin hareketli sokaklarında kendinizi şımartmak istiyorsanız, Ssli Thai Masaj Salonu ideal bir seçimdir. Uzman terapistlerimiz, yüzyıllık Tay masaj tekniklerini kullanarak zihninizi ve bedeninizi canlandıracak rahatlatıcı bir deneyim sunar.

Batumi Masaj Salonları

Batumi'de çok sayıda masaj salonu bulunur ve Ssli, en iyi seçeneklerden biri olarak öne çıkar. Geleneksel Tay masajından İsveç masajına kadar çeşitli masaj türleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Batumi Masaj Salonları Fiyatları

Ssli'nin fiyatları, diğer Batumi masaj salonlarının fiyatlarına göre oldukça rekabetçidir. 60 dakikalık bir Tay masajı için ortalama 30-40 lari ödemeyi bekleyebilirsiniz.

Gürcistan Masaj Salonu Fiyatları

Gürcistan, masaj hizmetleri için uygun fiyatlı bir destinasyondur. Ssli'de, Tiflis veya Kutaisi gibi diğer Gürcü şehirlerine kıyasla daha düşük fiyatlarla masaj yaptırabilirsiniz.

Batumi Masajı

Batumi'de masaj yaptırmak, şehrin hareketli temposundan bir mola vermek ve yenilenmek için mükemmel bir yoldur. Ssli'nin rahatlatıcı ortamı ve profesyonel terapistleri, unutulmaz bir masaj deneyimi yaşamanızı sağlayacaktır.

Batumi Masaj

Ssli, Batumi'de geleneksel Tay masajı konusunda uzmanlaşmıştır. Bu özel terapi, vücudunuzdaki gergin noktaları hedef alarak ağrıyı gidermeye ve esnekliği artırmaya yardımcı olur.

Batumi Masaj Fiyatları

Masaj fiyatları, seçtiğiniz masaj türüne ve süresine göre değişir. Ayrıntılı fiyat bilgisi için lütfen Ssli Thai Masaj Salonu ile iletişime geçin.

Ssli Thai Masaj Salonu'nda kendinizi şımartın ve Batumi'nin kalbinde geleneksel Tay masajının faydalarını keşfedin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Helal karsim yasiyorsun bu hayati
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Helal karsim yasiyorsun bu hayati
    Eyv ama bizim ülke ayrı,3 ülkeye gittim insanın kendi ülkesi bı başka ağa.
  • ilk resimdeki ortadaki kadın sandım seni
  • Güzel ülkemiz Türgiyemiz var iken ne diye ecnebi memlegetine gidersin HAYİİİİNNNN

VADAANNN HAYİİNİİ

Bir de porşe çekmiş sanki o bizde yok

VADAN HAYİİNİİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

ilk resimdeki ortadaki kadın sandım seni
  • Up
  • bildigim kadarıyla nüfüs cüzdanını yanın alıp pasporta gerek kalmadan sınıra girebilyorsun
  • Hocam nerde kalıyorsun ve TR'ye göre güzel mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fredydexter

bildigim kadarıyla nüfüs cüzdanını yanın alıp pasporta gerek kalmadan sınıra girebilyorsun
    Aynen öyle 15 TL harç ücreti ile,ancak eski kimlik ile gecmek yok artık mutlaka yeni kimlik şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DelirteJackson

Hocam nerde kalıyorsun ve TR'ye göre güzel mi
    Hostel tarzı yerde hocam.

Valla Türkiyeye göre ben güzel buluyorum.Mimarisi çok güzel ama sahilden ic kesime gidince sehir moka bagliyor. zaten Türk mahallesi var , türk işletmeler var camii var 100.000 yakın Türk var ezan bile okunuyor. Türkçe anlıyo çoğu insanlar.
  • turbo konusu sanmıştım
  • Turbo sandım la
  • Nedense futbol severlerin en çok gittikleri deplasman Batum, hayırdır maç mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Eyv ama bizim ülke ayrı,3 ülkeye gittim insanın kendi ülkesi bı başka ağa.

Alıntıları Göster
    Hangi ülkelere gittiniz?
  • Türkleri hiç sevmiyorlar, gezilecekte aman aman bir yer yok. Gidiyosan ülkeni temsil etmeye gidebilirsin başka bir amacı yok batumun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chinaman

Hangi ülkelere gittiniz?

Alıntıları Göster
    Gürcistan,Ukrayna,Sırbistan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

Türkleri hiç sevmiyorlar, gezilecekte aman aman bir yer yok. Gidiyosan ülkeni temsil etmeye gidebilirsin başka bir amacı yok batumun
    Tiflis batuma göre biraz daha guzel , batumun güzel yanı Türkiye'ye çok yakın + Denizi falan var. Tiflise ulaşım biraz zaman alıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.