Şimdi Ara

Muay Thai Ve Özgüven

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 4 aydır Muay Thaiye gidiyorum ve lisans çıkarttım size birkaç şey sormak istiyorum öncelikle ;

a)arkadaşlar inanmadı lisans aldığıma **** öyle sporu falan dediler spordan anladıkları yok terbiyesizlerin genel olarak boksa filan 5 ayda lisans çıkmıyomu ?

b)özgüvenim var ama muay thaiye başladığımdan beri vücut olarak faydasını gördüm acaba fark etmeden öğreniyor muyum kavgaya girsem adamı indirebilir miyim aşağı diye düşünüyorum ? Reflekslerim oturdu ama yardım ederseniz sevinirm özellikle meymun husnu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir el atın nolursunuz

• sparring sırasında bunların cevabını bulmuş olman lazım, İkincisi muay thai yapan birine artistlik yaptıklarına göre seni zayıf görüyorlar yani yeterince gelişmemişsin ya da öyle sanıyorlar. Bol bol sparring yap, o zaman bu sorunların gider.
  • Lisans almanın bir olayı yok sadece işi resmiyete dökmek gibi bir şey. Maça çıkmak için gerekli olan bir belge sadece. Hiç sporu yapmayan biri de çıkarabilir.

Kavgaya girsen adamı indirirsin büyük ihtimal tabi kilo boy gibi faktörlere de bağlı. Kafanda böyle soru işaretlerinin olması doğal. Sanırım sparring falan yapmadın henüz. Kendini sokakta okulda değil ringde, antrenmanlarda kanıtla. Arkadaşların da seni küçümsüyorsa dalga geçiyorlarsa öyle arkadaş olmaz kusura bakma. Önce arkadaşlığı sorgulamak lazım. Soğukkanlı olmaya çalış arkadaşlarına karşı, gerekirse sporla ilgili çok şey paylaşma. Zamanı geldiğinde sparringde falan kendini kanıtlarsın. Tecrübe edinmeye bak.
  • ktyylmz35 kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam ama küçümsemediler yani bukadar kısa sürede nasıl aldın lisansı manasından bilgisizler bu konuda biraz uzakdoğu sporlarıyla karıştırdılar.bu arada sparring değilde model yapıyoruz sürekli ama ne kadar maça çıkmak istediğimi bilemezsin özgüvenim baya fazla Alllah utandırmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton Senna

Lisans almanın bir olayı yok sadece işi resmiyete dökmek gibi bir şey. Maça çıkmak için gerekli olan bir belge sadece. Hiç sporu yapmayan biri de çıkarabilir.

Kavgaya girsen adamı indirirsin büyük ihtimal tabi kilo boy gibi faktörlere de bağlı. Kafanda böyle soru işaretlerinin olması doğal. Sanırım sparring falan yapmadın henüz. Kendini sokakta okulda değil ringde, antrenmanlarda kanıtla. Arkadaşların da seni küçümsüyorsa dalga geçiyorlarsa öyle arkadaş olmaz kusura bakma. Önce arkadaşlığı sorgulamak lazım. Soğukkanlı olmaya çalış arkadaşlarına karşı, gerekirse sporla ilgili çok şey paylaşma. Zamanı geldiğinde sparringde falan kendini kanıtlarsın. Tecrübe edinmeye bak.

Hocam yaş 16 boy 1.85 kilo 67 güçlü biriyim dalga geçseler indiririm direk o sorun değilde zaten kavgayı sevmeyen biriyim muay thai biliyorum diye artistlikte yapmıyorum kimseye ama okulda bir 2 kişi kickoksta gidiyo diye *** ler tavan yapmış afedersin herkese anlatmışlar.saadete gelir isek şimdi ben okadar gittim ben anlamasam bile yumtuklarım güçlenmiş midir ?

• Bugazbiharika kullanıcısına yanıt
    Bırak tavan yapsın bi tarafları sen boşver onları.

4 aydır düzenli olarak hafta 2-3kez bu sporu yapan birisinin tabiki yumrukları güçlenmiştir ki olay sadece yumruğun gücü de değil.

Ayrıca boyun çok iyi, sağlam beslenme ile kilonu arttırmaya bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş Telleri ve Kick Boks
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugazbiharika kullanıcısına yanıt
    Yumrukların kesinlikle güçlenmiştir, yumruk gibi tekmelerin de güçlenmiştir haliyle, zaten kavgalarda 1 kere tekme atılır o da ilk tekme olur. Kavgada sağlam bir low kick ardından da kroşeleri oturttun mu vay adamın haline. Alakası yok ama sakın duvar yumruklayayım deme, yumrukların güçlenmez bileğini kırarsın üstüne.
  • 1.85 67 kilo ile nasil bir guc bu ? 2 yil düzenli 3 set 6 oyun seklinde tam mac yaptim, muay thai ile ugrastim yuzdum ve su anda spor salonundayim, 170 65 kilo ben bu kadar emin konusamiyorum. Abi muay thai, kick boks tarzi seyleri yapan herkeste var bu. Karacigerine yumruğu yiyince anlarsın ne demek istedigimi.

Dövüş sporlarinda asil guc veren ozguven degil korkudur.

edit: eksik yazmışım telefondan. 3 set 6 oyun şeklinde tenis maçı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A2756470 -- 28 Mayıs 2014; 15:36:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimyasalatik

1.85 67 kilo ile nasil bir guc bu ? 2 yil düzenli 3 set 6 oyun seklinde tam mac yaptim, muay thai ile ugrastim yuzdum ve su anda spor salonundayim, 170 65 kilo ben bu kadar emin konusamiyorum. Abi muay thai, kick boks tarzi seyleri yapan herkeste var bu. Karacigerine yumruğu yiyince anlarsın ne demek istedigimi.

Dövüş sporlarinda asil guc veren ozguven degil korkudur.

hele karaciğere yediğin yumruğu nefes verirken yiyorsan off of

senin soruna gelirsek lisans ta büyütülecek birşey yok istersen ilk gün bile çıkarabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.