Arkadaşlar dişlerimde tel var ve kick boksa yazılmayı düşünüyorum.Sizce bu sorun olur mu? Kurs kabul eder mi?
up
up
yok mu bir yetkili abi
Kick Box'da ağzına darbe aldığında tellerin hali ne olur sence? Hiç düşündün mü ?? Teli kırılır, dudağına batar, kanama yapar. Zaten dişlerini düzeltmeye çalışıyorsun, ağzına bi vururlar dişlerin dökülür, hiç bulaşma derim.
Gel kardeşim gel hiç sorun değil, illa müsabakaya çıkacaksın diye birşey yok. Kaldı ki öyle 6 - 7 ay pişmeden hemen müsabakaya sokmazlar, no pain no gain.
quote:
Orijinalden alıntı: Seugma
Gel kardeşim gel hiç sorun değil, illa müsabakaya çıkacaksın diye birşey yok. Kaldı ki öyle 6 - 7 ay pişmeden hemen müsabakaya sokmazlar, no pain no gain.
bu teller için aperey satılıyomuş.zaten teller en geç 1 sene içinde çıkacak.çok kafam karıştı..
bu teller için aperey satılıyomuş.zaten teller en geç 1 sene içinde çıkacak.çok kafam karıştı..
Git 1 sene teknik-kondinasyon çalış. Ben hem diş telleri olan hemde sara hastası birini başlattım kickboksa.
bende ağzımda tel varken muay thai yapıyodum artık yediğim yumruklardan dolayı dudağımda telin izi çıkmıştı. sürekli kanıyodu bende vampir gibi emiyodum kanları dişlik takarsan bir şey olmaz ama
ben teli cikarali 3 sene oldu teller disleri oynattigi icin dislerin hassastr suan bi yumruk ta dislerin ucabilir :D
kickbokstaki hocayla konustum.hemen dövüşmüceksin zaten dedi çalışırsın burda teknik olarak dedi.zaten kask veriyorlarmış onla dövüşcekmişsin .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme