Şimdi Ara

Barfix hareketi ile Göğüs kası yapmak!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
18.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bunu biraz başarmış bulunuyorum ama bi sorum olacak hareketi şöyle yapıyorum basit bi şekilde anlatayım tam barfix çekmiyorum yani çok az en başını yapıyorum hareketin (avuçiçi kendine bakacak şekilde) ilk başta göğüs kası kasılıyor böyle böyle yaptım biraz gelişti fakat bazı kas geliştirme sitelerinde felan internette aradığımda hiç böyle barfix ile göğüs kasını göstermemiş hiçbiryer acaba yaptığım yanlış olabilir mi yapmamalı mıyım o sitedeki gösterdikleri hep ağırlık ile ben de mi öyle yapayım?

Bir de üst göğüs alt göğüs diye 2ye ayrılıyor bunu açıklar mısınız neresi buralar göğüsün galiba ben sadece alt göğüs kaslarını geliştirebildim diye tahmin ediyorum üst göğüs kasları için ne yapmalıyım?

şimdiden cevaplarınız için teşekkürler...

• up
  • göğüs kasını şınavla yap bide barfix'de avuç içleri kendine bakmıcak.Daha zor çekersin öyle ama daha çok kasılırsın yani daha fazla kas
  • Barfiks hareketi üst göğüsü az da olsa geliştirir fakat bir göğüs hareketi olarak değerlendirilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 14 Şubat 2009; 22:19:18 >
  • barfiks sırt içindir göğüs için bench üst bench butterfly öneririm
  • Tamam anladım dediklerinizi yapayım ama üst göğüs kası neresi alt göğüs kası neresi acaba şöyle tahmin ediyorum alt göğüs kası memeucunun olduğu yerler üst göğüs kası ise yukarısı... bu doğruysa üst göğüs kası yapmak istiyorum ben dediklerinizle üst göğüs kası da yapabilir miyim? yani dumbell fly ile üst göğüs kası yapabilir miyim?
  • kaslar için iki çeşit hareket vardır.

1- kasları geliştirici hareketler
    2- kaslara şekil veren hareketler

hangileri göğüs kaslarına şekil verir. bodye gidiyorum bilgili arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var

birde üst göğüs hareketleri nelerdir isimlerini yada yapılış şeklini yazarsanız sevinirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alt Sırt Kası için
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

kaslar için iki çeşit hareket vardır.

1- kasları geliştirici hareketler
    2- kaslara şekil veren hareketler

hangileri göğüs kaslarına şekil verir. bodye gidiyorum bilgili arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var

birde üst göğüs hareketleri nelerdir isimlerini yada yapılış şeklini yazarsanız sevinirim...

hah aynen bunların cevabını ben de istiyorum bi de üst göğüs kası olayını anlatır mısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

Barfiks hareketi üst göğüsü az da olsa geliştirir fakat bir göğüs hareketi olarak değerlendirilemez.

aynen üst göğüse vurabilir ama alt göğüse hiçbi faydası olmaz içe doğru hafif dar tutarsan biceps gelişir dış geniş tutarsan sırt dizini karnına çekersen karın geliştirebilirsin ama kendi kilonla biyere kadar gidersin

kasa şekil vermek için ilk önce bi kas kütlesi yapman gerek , onun içinde hacim antremanı yapman gerek
    ikisinin idmanı farklıdır

göğüs için benc press dambıl press etkilidir eyik sehpada da aynı şeyleri yaparsan boynunun altı gelişir üst göğüs yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killforyou1981 -- 14 Şubat 2009; 22:46:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.