Bildirim
Sadece dumbell ve vücut ağırlığıyla çalışmak
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
yetmezz,ağırlık yetmez,amacın ne,korumak falansa belki belli kilolarda set alırsan yetebilir,ama büyümek için yetmez
baya bir ağırlık alman lazım,sehpa alman lazım bar alman lazım barfiks barı alman lazım
bu arada ağırlık sehpa bar ,barfiks barı alabilirsen salondan daha iyisini dahi yapabilirsin.kendi adıma evdeki dandik ağırlıklarla(8kg-5kg-3kg luk 2şer dumbell) salondan çok daha iyi omuz calısıyorum evde çalıştığım zaman.hem salondaki insanlarla gereksiz ego yarısına girip hayvan kadar ağırlıkla takıp hareketi omuzdan çok tricepse bele vermemiş oluyorum 8kg ile 15-20 tekrar yaparak,hem de dinlenme sürelerinde milletle konusmamıs oluyorum,hareketi yaparken milletin bağırmaları,etrafımda gezmeleri falan dikkatimi dağıtmamış oluyor.
yani evimde bir oda olsa ve apartmanda oturmuyor olsam kesinlikle 5-6 bin tl ayırıp adam gibi bir ağırlık seti bir tane smith machine söyle ikinci el dandiginden,bar vesaire alır evimde yapardım sporumu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 3 Temmuz 2017; 21:43:15 >
-
öyle büyük bir hedefim yok, kaslarım güçlensin yeter -
kasların güclenmesi için daha fazla ağırlık gerek o daha da büyük sorun :D kasları daha düsük agırlıklarla büyütebilirsin,ama daha düsük agırlıklarla efektif olarak güclendiremezsin -
Hocam anlamadığın şey, ben şuan hiçbir şey yapmıyorum ve spor salonlarını da sevmiyorum. Boş boş durmaktansa 2 kilo 5 kilo çalışmak güçlenmemi sağlar -
nereye kadar sağlar,işte sorun o. 2kg 5kg ile bir süre sonra 500 tekrar mı yapmaya başlayacaksın -
ayrıca söylediğinize de katılmıyorum vücut ağırlığıyla da güçlenilebilir yarışmaya katılmıycaz sonuçta -
yahu 70 kilo adamım en fazla 15 kilo dumbell lazım olur onu da dumbell setiyle hallederim -
güclenemezsin diyen yok ki,ne kadar güclenirsin diyen var.vücut agırlıgınla güclensen güclensen vücut agırlıgının yarısından daha fazlası kadar güclenirsin
15 kg al 15 kg ile 30tekrar bench press yaparsın 2 ay sonra 30tekrarla da cok güzel güclenirsin,sonra 31 tekrar yaparsın,sonra 32 tekrar yaparsın,sonra 33tekrar 100-200 tekrara kadar gidersin güclenmekten kastın buysa belli kg ile daha fazla tekrar yapmaksa,daha cok ağırlık kaldırma anlamında güc değilse,bu sekilde güclenilir fakat bu gücten ziyade kas dayanıklılığına giriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 3 Temmuz 2017; 21:58:5 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X