Şimdi Ara

5 Kiloluk Dambıl Aldım Çalışma Programım Ve Beslenme Düzenim Nasıl Olmalı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 tane 5 kilogramlık dambıl aldım. Eşek ölüsü gibiler. 10 tane indir, kaldır yaptım kollarımı hissetmiyorum. Çalışma planımı ve beslenme alışkanlığımı ne yönde değiştirmem gerek?

• Bendede var ama senın gibi hissedmedim.. Ayrıca Program varsa alirim bir dal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptak

2 tane 5 kilogramlık dambıl aldım. Eşek ölüsü gibiler. 10 tane indir, kaldır yaptım kollarımı hissetmiyorum. Çalışma planımı ve beslenme alışkanlığımı ne yönde değiştirmem gerek?

Youtube arama kısmına girip ''Hakanfitness'' yazıp kanalına girersen çok yararlı bilgiler bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yellowred81

Bendede var ama senın gibi hissedmedim.. Ayrıca Program varsa alirim bir dal.

Ben neden öyle hissettim acaba. Ama kaç kilo ve ne kadar kaldırdığın da önemli. Ben 5 kiloyu 10 kere indir kaldır yaptım. Toplamda 20 kere 5 kg kaldırdım yani.
  • Beyler, şimdi bende hiç kondüsyon yok. Bir arkadaş 5 kg çok, onun yerine 3 kg ile başla dedi. Şimdi ben 1.5 kg ile başlayıp onu 3'e, sonra 5'e, sonra 8.5 kg'a çıkarmayı düşünüyorum ama nasıl yapayım sizce? Bir de benim sağ kolum çok derin kesilmişti 2010'da. Hala tam iyileşmedi, dambılı kaldırırken aşırı derecede zorlanıyor.
  • Hocam ben sadece 15 yaşındayım ve 120 kere kaldırabiliyorum ara vermeden. Siz nasıl 10 da tıkandınız ? Hadi sağ gitmiş desek sol ?

• Seni zorlamayan ağırlığı 120kere kaldırmak bir şeye yaramazki, zorlayan ağırlığı 15kere tekrar et daha verimli olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amatör biri olarak bir kaç tavsiye vereyim,
    Öncelikle beslenme hakkında boy ve kilonu bilmiyorum ama internette yüzlerce beslenme listesi var, kendine uygun olanı araştırıp seçebilirsin. İkinci olarak evde dambıl çalışması yapacaksan dumbell curl ve hummer curl ile başlayabilirsin bunları internete yaz çıkar. 4 set 10 tekrar şeklinde yap bu 2 haraketi. (10 sağ 10 sol ve aynı anda kaldırma sıra ile). Bunun dışında başlangıçta 4x10 şınav ve 4x25 mekik yapabilirsin. Başlamadan önce en azından 5dk açma germe yapmayı unutma.
    Ekleme: 5kg ağır geliyorsa, imkanın varsa 3kg ile başla. Sonra 5kg ve daha sonra kademeli olarak arttırsın. 1,5 kg biraz hafif gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giovan -- 13 Şubat 2016; 19:17:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.