Şimdi Ara

Çalışma Programım Nasıl Olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bu sene üniversitryi bırakıyorum ve eşit agirliktann sınava hazırlanacağım, hedefim ilk 10bin. 2021 senesi gireceğim sınava. Ama nasıl, ne planla çalışmam gerektiğini bilmiyorum günde 6 saat çalışacağım ve tüm tytyi hakkını vererek Kasım ayına kadar bitirmek istiyorum, ama mesela hergun ne düzende çalışmam lazım ? Mesela bir gün matematik ve Türkçeden birer konu bitirip testlerini mi çözmem lazım sonra ki gün mesela fizik tarih mi yapmam lazım ? Kafam karışık ya, dershaney gitmeyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2021 de 110 tyt 70 ayt 10k gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolunubulacak -- 19 Mayıs 2020; 0:28:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Simdi buradan herseyi anlatmak zor calisma kisiye ozeldir. Saatden ziyade verim önemlidir. Plan yapip o plana gore konulari gerçekten! Bak gercekten bitirmek onemlidir.
    O planada bagli kalirsan 10 bin zor degil.

Ben rehberlik ogretmeniyim. Uzaktan egitim falan olunca bu yil aklimdaki youtube kanalini actim bu yil. Ve 11. Siniflarla calismalara basladik. Haziran 1 itibariyle odev verdigim bir sistemle kampa alacağım. YouTube vasıtasıyla.

Takip ederseniz faydali olacaginida düşünüyorum. Simdi reklam gibi oldu ama win win diyelim biz buna.
    B-612 rehberabi diye aratip girede bilirsiniz. Oynatma listesinide paylasiyorum.
    Videolari izleyin kitaplarin siparisini bir an evvel verin denemenizi olun. Görüşürüz
    YouTube
    YKS NEDİR? TYT-AYT /Tm-sayisal-sozel-Dil bölümleri/ Meslek seçimi / Plan Yapma/ Yks ye nasıl hazirlanmalisin? Hepsi bu seride.. (2021 YKS Adaylarına)
    https://www.youtube.com/playlist?list=PLm5r5xKPj9bpDI-GKToP1e7xcQ0_hOE50

• Hocam her güne problem paragraf geometri koy tyt+40 net garanti veriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: jezzarS

Hocam her güne problem paragraf geometri koy tyt+40 net garanti veriyorum
    Yani anlamadım hocam, ben bu internette diyor ya tyt konuları hergun işte adım adım ilerleyecektir, geometrim zayıf onun üstüne düşeceğim açıkçası ayrı olarak. Paragrafım iyidir benim ama yinede düşeceğim tabii ki

• V. van Gogh kullanıcısına yanıt
    Hocam bu dediklerim 3 saatinizi almaz geri kalan vakit konu çalışması tabi ama ben bunların faydasını çok gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: jezzarS

Hocam bu dediklerim 3 saatinizi almaz geri kalan vakit konu çalışması tabi ama ben bunların faydasını çok gördüm
    Problemleri severim zaten, onun için ayrı kitapta almayı düşünüyorum, paragraf içinde alırım, teşekkür ler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çalışma ortamım nasıl
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.