Şimdi Ara

her gün 2.5 -3 km yürümek kondisyon yapar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim kondisyonum yok yani 2 yıldır spor yapmamış adamım ama şu an 1 aydır mecburi her gün 2.5 -3 km yol yürüyorum ve bu yolun yarısı YOKUŞLU

Şimdi ben kondisyonumu geri kazanabilir miyim bu yürüme ile ve ne kadar sürede Kazanırım

Halı sahada full oynayabilecek düzeye ne zaman da gelirim ? 5 dakika da bitiyorum çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Halı sahada top oynamadan halı sahada gereken kondisyonu kazanamazsın. Ama genel olarak yürüyüş vücuduna iyi gelir.
  • Hocam kondisyon yok nasıl halı saha da top oynayayım abartısız 5 dakikada nefes nefese kalıyorum

• yürüme kondisyonun artar halısahada yürüyerek oynuyorsanız işe yarayabilir.
    ama koşmaya başladığında gözlerin kararır yine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisiklet filan varsa bisiklet sür çok fena kondisyon kazandırıyor vücudu dinç tutuyor.
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Koşacak yer yok kardeşim mecbur yürüme ile bir şeyler olmaz mı ? Bu bahsettiğim yolun yarısı dik yokuş aşırı yokuş hem de

• hocam bakkala gidip gelsen 2.5 km olur zaten baya az
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 km kaç dakikada koşulur ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasputin in alive

Hocam kondisyon yok nasıl halı saha da top oynayayım abartısız 5 dakikada nefes nefese kalıyorum
    5 dakika koşamadan nefes nefese kalıyorum diyorsun. Her gün 25-30 dakika yürüdün diye aralıksız 90 dakika top oynayabilecek kondisyona sahip olabileceğine sen inandın mı?

Eğer o seviyeye gelmek istiyorsan o seviyede kendini zorlaman lazım. Halı sahaya gitmeden alışamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alarak

hocam bakkala gidip gelsen 2.5 km olur zaten baya az
    Bazen 3.5 oluyor ama dediğim gibi yolun yarısı aşırı dik yokuş

• Her 2 2 4 km yürüyom hiç bir etkisi yok kas zorlandiğinda gelişir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5 dakika koşmadan değil 5 dakika koştuğumda nefes nefese kalıyorum bayılacak gibi oluyorum midem bulanıyor ve hergün halı sahaya gitme şansım da yok

• quote:

5 dakika koşmadan değil 5 dakika koştuğumda nefes nefese kalıyorum bayılacak gibi oluyorum midem bulanıyor ve hergün halı sahaya gitme şansım da yok
    Elinden geldiğince gitmeye çalış en az 3-4 saat önceden hafif-orta karbonhidrat alımı yap ve maça kadar sadece su tüket.

Açılana kadar en kötü birkaç maç boyunca geride durup defans yaparsın. Gelişmek istiyorsan sınırlarını zorlamak zorundasın. Kendini zorlamadan gelişemezsin. Nefes nefese kalmadan o kondisyona ulaşamazsın. Mecbursun. Herkes için durum böyle. Hepimiz insanız.

• 400 metreyi hafif tempo koşu ile zor koşuyorum canım çıkıyor yaşlı başlı adamlar bile kaç km hafif tempoda koşuyorken ben daha 400 metreyi koşamıyorum sanırım ben bitmişim

• quote:

400 metreyi hafif tempo koşu ile zor koşuyorum canım çıkıyor yaşlı başlı adamlar bile kaç km hafif tempoda koşuyorken ben daha 400 metreyi koşamıyorum sanırım ben bitmişim
    La madem bu kadar kötü haldesin neden zaman kaybediyorsun. Hemen dışarı çık koşmaya başla 2 haftaya anca toparlarsın zaten.

• quote:

Koşacak yer yok kardeşim mecbur yürüme ile bir şeyler olmaz mı ? Bu bahsettiğim yolun yarısı dik yokuş aşırı yokuş hem de
    hocam elbette daha iyi olursunuz ama şu halısahada maç sonuna kadar koşan adamlar gibi olmanız için uzun süre antrenman yapmanız lazım bu antrenmanın en basiti de koşmak.

bu deli gibi koşan adamların geçmişine bakarsan adamlar 6 yaşından koşuyor.küçükken sokakta,biraz büyüyüncede her hafta halı sahaya gidip orda koşuyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam İnan 1 hafta koştum gram gelişme olmadı bıraktım şu an ünideyim ve koşacak yer yok malesef elendim ben

• quote:

Hocam İnan 1 hafta koştum gram gelişme olmadı bıraktım şu an ünideyim ve koşacak yer yok malesef elendim ben
    Gelişmenin olmaması imkansız. Yalan söylüyorsun. Hem de kendine...
  • Her gün ortalama 5 kilometre yürüyorum ve hiçbir gelişme yok. Hala ilk günkü kadar yoruluyorum.
  • 2-3 kilometre zaten standardın çok altı. Sıradan bir insan 5 kilometreyi çok rahat yürür. Ayrıca yürüme sadece yürümeyi geliştirir. Yağ yakmak veya kondisyon artırmak istiyorsan koşmalısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.