< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Son 2 Ayda Araba Alan Var mı?
-
-
2020 model 2021 trAfiğe çıkışlı 45000 KM de 970 bine ssangyong Musso grand platinum plus aldim.otomatik 2.2 dizel. Gecen ay aldim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 5 Kasım 2024; 11:11:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç model aldınız hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gerçekten 700-800 bandına içe sinen herhangi bir marka modelde araç yok. alan da mecburiyetten alıyor. bir çok konuya rio,i20 yazıyordum merak edip baktım doğru düzgün temiz yüksek model b sınıfı dahi araç yok. piyasa 900 bin - 1 m. aralığına sıkışmış sanki.
Hocam sadece 1 aydır araştırma forumlar falan derken fiyatlarin fahis ve arabaların hurda olduğunu anladıgimdan beri kafayı yiyeceğim bende merak ettim insanlar ne alıyor bizde onu alalım :)
:)
insanlar ne buluyorsa onu alıyor artık, beklenti, kriter falan kalmadı.
gençler diyor ya hani: taktik maktik yok bam bam.
Güle güle kazasız belasız kullanın 👍 Kaç model kaç km de?
ne bulursan temiz al geç adamlar aylardır ilandaki arabalarını satamıyor verdiğimiz fiyatı beğenmiyor terbiyesizce konuşuyor, fiyatı uygun olan da bakımsızlıktan ölmüş gitmiş oluyor haliyle elin çöpüyle uğraşmakta can sıkıcı
-
piyasada tutulmayan araçlar daha mantıklı. milletin çöpüyle çarığıyla uğraşmaya değmez. cunku tutulmayan araçları arAabadan anlayanlar alıyor ve araçlarına bakıyor. anlamayanlarda herkes bunu alıyor alıyorsa iyidir kolay satarım diye alıyor biniyor
-
2012 model 160,000km de skoda fabia aldım. 350,000 tl. ağır hasar kaydı var. Bilerek ve içime sinerek aldım.
-
Maddi olarak sorunu olmayan kişiler istediği aracı alır biner. Ancak maddi kısıtlılığı olan kişiler elbette ilerisini düşünüp piyasa aracı alıyor. Olay, anlayıp anlamamak değil, tamamen duygusal…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
doğru soyluyorsunuz. yanı piyasa aracında olay parayı kayıpsız geri döndürebilmek. ama amaç iyi arabaya binmekse piyasa araçlarından biraz uzaklaşmak gerekiyor
-
Kesinlikle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2023 elite (makyajsız kasa) i20 aldım 10 bin km de, fiyat 1050.
Seat ibiza 2017 model 70.000km’de 700 e aldik gecen ay.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Memnun musunuz hocam?
Burada ki tavsiyelere göre araba alınmaz. Bende mk6 polo var. 800 ün altına giremedim .Geçen biri 700 bine araç tavsiyesi istemiş. 1.3 tce megane önermişler
Ya polo piyasası çok uçuk farklı boyutlarda yada megane gerçekten çay parasına satılıyor
2021 megane 1.3 tce edc joy comfort model araç aldım temiz 40 binde orijinal memnunum 950 bine geldi fiyatlar çok pahalı malesef
Şimdi 1.2 milyondan assa yok edc tce megan lar. Ne zaman aldınız gecensene mi
Hocam hangi türde araç arıyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Maddi olarak sorunu olmayan kişiler istediği aracı alır biner. Ancak maddi kısıtlılığı olan kişiler elbette ilerisini düşünüp piyasa aracı alıyor. Olay, anlayıp anlamamak değil, tamamen duygusal…
|
Benzer içerikler
- kadjar neden tutulmadı
- tucson mu qashqai mi 2024
- peugeot 2.2 hdi motor yorumları
- nissan juke yorumlar
- range rover 2.0 motor sorunu
- en az yakan arabalar
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X