ACİL MS PROJECT BİLEN BİRİ ARANIYOR
Bir proje yardimi icin ms project bilen birini ariyorum. Ozel mesajdan telefon numarasi birakabilirsiniz. Ucreti siz belirlersiniz.
Maraz Ali’yle Kadıköydeyiz Soruları Alalım
Kizlarin evlenme (kapak atma) cabalari (Ana Konu)
ozellikle 25 yasindan buyuk kizlarin hepsi evlilik derdinde. tamam evlenmek yuva kurmak bunlar guzel seyler de dogru insanla asik oldugun insanla oldugunda guzel. bunlarin tek kriteri eli yuzu hafif duzgun olsun iyi aile cocugu olsun parasi da varsa direkt yamanma (kapaklanma) derdindeler
hatta is o kadar komik bir yere varmis ki dunya capinda ons, fblik gibi amaclarla kullanilan dating applerde bile evlilik arayacak kadar zavalli durumdalar
senelerdir tinder kullanirim uygulamadan tanisip da yattigim toplamda ortalama 10-15 kiz falandir ama binlerce kizla eslesmisimdir bugune kadar hatta taa 2017 de 600 kusur eslesme vardi(hepsi turk) foruma ss atmistim neyse yurtdisinda olsam bu sayi 10 yerine 1000 bile olabilirdi abartmiyorum
ozet: dating applerinden tanistigim kizlarin tamami benimle evlenmeye calisiyor sadece benimle degil eslestikleri herkese oltayi atiyorlar saftirik varsa bunlarin namus edebiyatina kanip da bunlarla evlenecek onlara aciyorum. siz siz olun internetten tanistiginiz bir kizla ASLA evlilik dusunmeyin zira bunlar beyin o******su adami mahvedelerder. kerhaneden kadin alin evlenin ama internette tanisma sitelerinde evlilik aradigindan ve ne kadar namuslu oldugundan bahseden kizlardan uzak durun size bir abi tavsiyesi.
SU ORUCU REKORUNUZ KAÇ
su orucu hic yemek yemeden sadece su kahve cay icerek yapilan bir diyettir. faydalari ve zararlari tartisilir. doktor kontrolu disinda UYGULAMAYIN.
merhabalar, su orucu deneyimlerimizi paylasalim bu konuda. yapanlar varsa kac saat dayanabildiklerini yazsinlar. internette youtubeda vs. 2 hafta 1 ay yaptigini iddia edenler var ama tamami fake. imkansiza yakin o sekilde bir diyet.
benim rekorum tam 110 saat. bu da 4.5 gun gibi bir sey yapiyor. pazar aksami yiyip ertesi cumaya kadar hicbir sey yememistim yani.
herkese merhabalar. biraz uzun olacak okuyacak ve yardimci olacak kiymetli arkadaslara simdiden cok tesekkurlerimi iletirim. eskiden bu forumda cok takilirdim belki eskiler hatirlar. 2014 sonlarinda basladim vg ye, yaklasik 2 sene kadar araliksiz yaptim ve baya saglam estetik bir vucuda ulasmistim kendi capimda. 193 boyunda su atmis olarak 77kg yi gormustum ve o halde kolum 38cm geliyordu naturel olarak. ve bu hale gelmem yalnizca 8 ay falan surmustu. ayni zamanda 20-25 kg vermistim bu surec icinde.
su an ise 193 boyunda 100kg yim, yag yakmak amacli siki bir ketojenik diyet uyguluyorum. ama sunu biliyorum ki kas kutlesine sahip olmadan estetik bir goruntu olmuyor yag orani dusuk de olsa. bu yuzden yillar sonra salona gittim diyet yaparken, fakat cok komikti kaldirabildigim agirliklar. bench makinesinde 15-20kg, lat pulldownda 25kg, omuz press makinesinde 2.5kg (evet saka degil).
boyle olunca motivasyonum kalmadi. cunku diyette oldugum icin bu agirliklar pek de artmayacak gibi. merak ettigim kisim su: kas hafizasi oldugunu biliyorum, fakat eskiden kaldirdigim agirliklari kaldiramadan daha hafif agirliklarla calisarak eski kas kutleme ulasmam mumkun mu? mesele agirlik mi yoksa kasi maksimum duzeyde zorlamak mi? bu konuda tartismalar mevcut ve net bir bilimsel veriye ulasamadim. eger mumkun degilse bosuna amelelik yapmama luzum yok gibi hissediyorum bu yuzden de motivasyonum kalmadi.
bu soru klişe bir yag yakarken kas yapilir mi sorusu degildir. onun cevabi cok net bir sekilde evet zaten, defalarca tartisildi ve sayisiz makale var bunu ispatlayan. benim sorum, evet kas hafizasi var ama guc hafizasi yok. eskiden kaldirilan agirliklari kaldirmadan eski kutleye ulasmak mumkun mudur? tecrubelerinize ve bilgilerinize dayanarak yardimci olma sansiniz varsa cok mutlu olurum.
herkese iyi idmanlar dilerim.
gece kulubunden aldigim kizla yasadiklarim
bu yazacaklarim tamamen gercektir, ayni zamanda yogun alkolun tesiri altinda yazmaktayim bunlari. simdi sizlere unutamadigim ve buyuk ihtimalle omrumun sonuna kadar da unutamayacagim bir animi anlatacagim. bu zamana kadar hep hayalim mekandan (tercihen kulupten) mevcut outfitiyle bir kiz almaktir. ozel bir gun vesilesiyle 2 arkadasimla birlikte 3 erkek bir gece kulubune gittik. gittigimiz kulup eski reina ve sortie muadili kurucesmede bogaza sifir bir kuluptu. mekan sahibinin tanidik olmasi sebebiyle damsiz alindik. takim elbiseleri cekip gittik. mekana girisimizle beraber ben bir kotu oldum dans eden kizlari gorunce. locaya oturduk 3 sise chivas 12 actirdik. tam karsimizdaki standda da 3 kisilik bir kiz grubu var. hepsi cok guzel. tabi ben oturduktan sonra hep o standi kestim, bir kizi gozume kestirdim. ama bir turlu cesaret edip locaya davet edemiyorum reddedilme korkusu ile. kizdan biraz bahsetmek gerekirse; bel kismi tamamen acik olacak sekilde askili bir buluz var uzerinde. saclari dumduz platin sarisi ve omuzlarindan asagi dusuyor. altinda skinny bir beyaz pantolon, bacaklar incecik ayni zamanda bel de incecik. karin dumduz. pantolonun asagisinda ise siyah deri YSL high heel var. hani su topuk kisminda YSL logosu olan high heellerden bahsediyorum. oturali bir bir bucuk saat oldu biz kesisiyoruz ama harekete gececek cesaret yok bende. tam o esnada bu sarki caldi:

tabii bu sarkida kizlar hunharca dans etmeye basladilar. sarkinin ne oldugunu anlamam biraz zaman aldi. daha sonra sozlere girince “gizleme benden cekinme soyle yollarima cik yurekli ol, saklanma benden derdini soyle sen karsima cik yurekli ol. kacirma gozlerini dinle kalp sesini soyle seviyorsan yurekli ol. icine ata ata hale ne dustun tuta tuta catlayacaksin be adam! cekinme hadi hadi soyle de kurtul bundan kura kura kurudun be adam..” kisminda bana bakarak, gulumseyerek dans ettigi esnada parmaklarini “gel gel” der gibi yaparak bana bakti. bu bana bir gondermeydi. ben de alkolun bana verdigi yetkiye dayanarak ayaga kalkip standa gidip bu kizi belinden hafifce dokunmak suretiyle locada bize eslik etmek isteyip istemedigini sordum. bir sure saskin bir surat ifadesiyle dudaklarini isirmak suretiyle gozlerimin icine baktiktan sonra arkadaslarinin kulaklarina bir seyler fisildadi. sonrasinda tabii olur ama arkadaslarim da gelecek dedi. ben sorun olmayacagini soyledim ve birlikte locaya gectik. yerlerini gosterdim ve oturdular kizlar. ben benimkiyle yan yana oturdum. daha sonra bu sarki calmaya basladi hic unutmuyorum:

kizlar hafifce dans etmeye devam ediyordu. o esnada ben benim kiza adini sordum. isminin serra oldugunu soyledi. serrayi tepeden tirnaga suzmeye basladim o dans ederken. sapsari saclarindan, goguslerine.. incecik belinden ve dumduz karnindan bacaklarina.. incecik bileklerinden YSL high heel den gozuken toe cleavage larina kadar kesiyordum. benim sagimda oturuyordu. daha sonra sag elimle incecik belinden kavrayip pespembe dudaklarina yoneldim. hafifce opusmeye basladik. o esnada sol elim de toe cleavage kismindaydi serranin. bacak bacak ustune atarak oturuyordu ve sag bacagi sol bacaginin ustundeydi. bas parmagimla ile de sole kismini oksuyordum. ortamdaki isik los oldugundan ve herkes kendi eglencesinin derdinde oldugundan dikkat cekmiyorduk.
saat gece 3 e yaklasiyordu epey gec olmustu. kulupten ciktiktan sonra otelde devam edip edemeyecegimizi sordum. uzaklara bakti ve biraz dusundu. sonra bana donup olabilir dedi. onu conrad istanbul bosphorus oteline davet ettim. tipik bir dh olucusu oldugumdan internetten en uygun fiyati buldum ve bu fiyat gecelik 2000₺ civariydi. bogaz manzarali bir oda tuttum. kulupten ciktiktan sonra saat 4-4.5 civari odaya gectik. odadan tum istanbulu goruyorduk neredeyse gece isiklarindaki.
devami gelecektir..
varos kizlardaki esmer erkek sevdasi
genellikle varos kizlarda gorulur. bunlar kara kuru ortadogu mahlukatina bayilirlar. bunlari bi oto sanayiye gotursek mesela kendilerinden gecerler. zira begenecekleri onlarca keko bulurlar. estetige onem veren zevk sahibi elit kizlar ise renkli gozlu, kumral/sarisin, bebek surat ama ayni zamanda sakalli vb. erkeklerden hoslanirlar. bu hayatin bir gercegidir.
hele hele bizim ulke icin dusunursek sokaktaki 10 erkegin 9 u esmer keko kırmançi iken ender bulunan kumral renkli gozlu erkekler bulunmaz hint kumasi kategorisindedir. secici ve mukemmeliyetci kizlar muhakkak boyle erkek ararlar.
o yuzden gecekondu mahallesinde yasayan, tiktokta falan takilan, bebekte bir aksam yemegi icin canini verecek fakirlige sahip kizlari referans almayiniz. duyurulur.
.
.
tesbihten anlayanlar gelsin bir sorum var
https://www.tesbihane.com/1000-ayar-gumus-kazaz-puskullu-kure-kesim-fosilli-damla-kehribar-tesbih
bu tesbih alinir mi arkadaslar? musteri hizmetlerine sordum eski yapi degil yeni yapi kehribar diyor ama yine agac recinesinden elde ediliyormus. bu ne anlama geliyor? zaten binlerce yillik kehribarlarin gram fiyati 15-20 dolardan basliyor o da en uygunu. bana bu aradaki farki izah edebilecek biri var mi? yani bu linkte attigim tesbih nedir tam olarak? damla malzemesi olarak grami ne kadar eder?

Son Giriş: 23 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13.750
İkinci El Bölümü Mesajları: 103
Konularının görüntülenme sayısı: 180.431 (Bu ay: 2.589)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.533 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic