Şimdi Ara

Haftada 1 gün spor ve sağlıklı beslenme yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
13
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ömrüm boyunca sağlıkla ilgili bir problemim yoktu, damar yolu dahi açtırmamıştım ancak geçtiğimiz sene kan değerlerimde yaşadığım bir düşüş sonrası ciddi bir hastalık sürecim oldu. Çok şükür iyiye döndü her şey ama tekrar nüksetmesinin ihtimal dahilinde olduğunu birkaç doktordan duydum. Bu kısmı çok anlatmak istemiyorum açıkçası. Benim danışmak istediğim konu şu ki hastalığım sonrası uzun süre yüksek dozda kortizon kullanmak zorunda kaldım ve çok dikkat etmeme rağmen vücuduma ciddi yan etkileri oldu. Kemiklerim artık vücudumu taşıyamıyordu, sabahları yataktan kalktığımda 20 saniye dikilip ısınmadan adım atamıyordum nerdeyse.

Her neyse doktorumun da onayıyla spor yapmaya karar verdim. Tek amacım sağlıklı bir bünyem olsun. Kas kütlesi falan gibi bir derdim yok, olsa hoşuma gider orası ayrı. Haftaiçi yoğun bir tempoda çalışıyorum zamanım olmuyor. Haftasonlarında da ufak bebeğimizle zaman geçirmek istiyorum açıkçası. Haftada 1 gün spor salonuna gitme şansım var yani. Sizlere sorum haftada 1 gün 20 dk koşu ve full body spor yapmak ve beraberinde sağlıklı bir beslenme düzeni bünyemi daha sağlıklı yapar mı? Faydasını görür müyüm? Bu arada boyum 1.85 kilom 75-80 arası değişiyor. Yaşım 30.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JossJoss -- 11 Ocak 2025; 12:39:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her Gün Spor Mu Yapmalıyım?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.