Şimdi Ara

Karşı cinse en güzel açılma taktikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
4
Favori
14.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güvendiğiniz dostlarınıza kız arkadaşınızın telefonunu verip hepsinin "x seni çok seviyor" gibi mesaj attırmanız işe yarayabilir

Sizlerinde bu şekilde yazılarını alarak bir derleme yapmak istiyorum arkadaşlar

• Yerimizi alalım.
  • Aynı cinse en güzel açılma taktikleri de mi var?
  • telefonla internetle olcak is degil arkadas bu is bunu anladım ben 1 hafta önce bu yüzden okul kapansın diye can atan ben açılmasını bekliyorum
  • ben en son sevgilime teklifimi anlatim

bluşacağımız gün çiçek l-aldım 1 tane gül verdim ve tuttum ellerini gözlerine baka baka "sevgilim olurmusun" demiştim klasik ama çok güzel bir andı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

Aynı cinse en güzel açılma taktikleri de mi var?

Gereksiz postlar atmayalım LÜTFEN.
  • İnternetten değilde yüzüne söyliyeceksin bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

ben en son sevgilime teklifimi anlatim

bluşacağımız gün çiçek l-aldım 1 tane gül verdim ve tuttum ellerini gözlerine baka baka "sevgilim olurmusun" demiştim klasik ama çok güzel bir andı

güzel taktik
  • Son sevgilim olur musun.
    Hep aynı taktiği uygularım
  • slow bir konsere davet et güzel bir şarkıda elini tut sık ve gözlerine bak birşey demene gerek yok zaten, oda elini sıksın ve kafasını omzuna koysun böylece başlayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Son sevgilim olur musun.
    Hep aynı taktiği uygularım

puhahaha kaç son geçti :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost100

slow bir konsere davet et güzel bir şarkıda elini tut sık ve gözlerine bak birşey demene gerek yok zaten, oda elini sıksın ve kafasını omzuna koysun böylece başlayın

Bu hoşmuş fakat slow bir konser bulmak zor bu zamanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~MetroPoL~

quote:

Orijinalden alıntı: ghost100

slow bir konsere davet et güzel bir şarkıda elini tut sık ve gözlerine bak birşey demene gerek yok zaten, oda elini sıksın ve kafasını omzuna koysun böylece başlayın

Bu hoşmuş fakat slow bir konser bulmak zor bu zamanda

http://web03.biletix.com/etkinlik/MKO21/DIGER/tr

• Akşam güneş batarken deniz kenarına götür ve orada teklif et. Çok romantik olur kız için.
  • Şahsım adıma konuşuyorum başkaları aracılığıyla birinin bana açılması hoşuma gitmez.Yüz yüze konuşurken söyle bence.En iyisi bu
  • Bakin beyler dilada soyledi en guzeli yuzyuze internet yalaan :) bende guzel bi anda elini tutmustum nisanlimin smd onumzdeki yaz dugun var ;) toplayin cesaretinizi ve karsi taraftanda eminseniz alin karsiniza konusun ;)
  • Yüz yüze etmek en hayırlısı :)
    Daha önce den de muhabbetin varsa En kötü ihtimalle "Bana biraz zaman ver" der:)
    Önceden muhabbetinin olduğunu biri direk yüzüne yok olmaz demez.(gibime geliyor(ki hiç yaşamadım))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dila'

Şahsım adıma konuşuyorum başkaları aracılığıyla birinin bana açılması hoşuma gitmez.Yüz yüze konuşurken söyle bence.En iyisi bu

imzan kural dışı sanırım..
  • hepsi senin mi yavrumm
  • Gözlerini hiç kaçırmadan gözlerimin içine bak ve konuşma dedim.

2-3 dk sonra gülmeye başladık ve küçük bir öpücük...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.