bluşacağımız gün çiçek l-aldım 1 tane gül verdim ve tuttum ellerini gözlerine baka baka "sevgilim olurmusun" demiştim klasik ama çok güzel bir andı
güzel taktik
Son sevgilim olur musun. Hep aynı taktiği uygularım
slow bir konsere davet et güzel bir şarkıda elini tut sık ve gözlerine bak birşey demene gerek yok zaten, oda elini sıksın ve kafasını omzuna koysun böylece başlayın
quote:
Orijinalden alıntı: Ne[M]esis
Son sevgilim olur musun. Hep aynı taktiği uygularım
puhahaha kaç son geçti :D
quote:
Orijinalden alıntı: ghost100
slow bir konsere davet et güzel bir şarkıda elini tut sık ve gözlerine bak birşey demene gerek yok zaten, oda elini sıksın ve kafasını omzuna koysun böylece başlayın
Bu hoşmuş fakat slow bir konser bulmak zor bu zamanda
quote:
Orijinalden alıntı: ~MetroPoL~
quote:
Orijinalden alıntı: ghost100
Bu hoşmuş fakat slow bir konser bulmak zor bu zamanda
Akşam güneş batarken deniz kenarına götür ve orada teklif et. Çok romantik olur kız için.
Şahsım adıma konuşuyorum başkaları aracılığıyla birinin bana açılması hoşuma gitmez.Yüz yüze konuşurken söyle bence.En iyisi bu
Bakin beyler dilada soyledi en guzeli yuzyuze internet yalaan :) bende guzel bi anda elini tutmustum nisanlimin smd onumzdeki yaz dugun var ;) toplayin cesaretinizi ve karsi taraftanda eminseniz alin karsiniza konusun ;)
Yüz yüze etmek en hayırlısı :) Daha önce den de muhabbetin varsa En kötü ihtimalle "Bana biraz zaman ver" der:) Önceden muhabbetinin olduğunu biri direk yüzüne yok olmaz demez.(gibime geliyor(ki hiç yaşamadım))
quote:
Orijinalden alıntı: Dila'
Şahsım adıma konuşuyorum başkaları aracılığıyla birinin bana açılması hoşuma gitmez.Yüz yüze konuşurken söyle bence.En iyisi bu
imzan kural dışı sanırım..
hepsi senin mi yavrumm
Gözlerini hiç kaçırmadan gözlerimin içine bak ve konuşma dedim.
2-3 dk sonra gülmeye başladık ve küçük bir öpücük...