Şimdi Ara

Çok aşırı hırslı birisiyim ve insanları farketmeden kırabiliyorum [ciddi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Her alanda her konuda çok aşırı hırslıyım. Örneğin fifa oynarken bile yenildiğimde titreme başlıyor dudaklarımı ısırıyorum zor dayanıyorum veya test çözerken bi soru da kalıyorum çözücem çözücem diye triplere giriyorum mal gibi kalıyorum yarım saat. Bunlar kendimi tuttuğum zamanlar yani çokta abartılıcak şeyler değil.

Önemli olan bir kaç anımı söyliyeyim,

Hoca soru sormuştu yapana + atıcaktı. Birisi soruyu çözüp hocanın yanına gitti benimde eller titremeye başladı yapamayacağım diye, ondan sonra bunun cevap yanlış çıkınca oley be diye bağırdım tabii ki çocuk üzüldü aramız bozuldu ben yine gidip özür diledim yanlış anladığını filan söyledim ama yanlış anlamamıştı.

Sınıfta bi çocuk var bazı hocalar tanıyor bunu mesela çocuk derste konuşunca "sen zeki çocuksun ama çalışmıyorsun" diyorlar ve bu bile bana batıyor.
    Bazı öğrencilerin sınavlarda beni geçmesine dayanamıyorum yine elim ayağım titriyor.

Beyler çok çok berbat bişey bu. Sınıfta ve okulda sevilen birisiyim asosyal değilim. Bu durum daha önce yoktu bu sene tamamen farketmeye başladım. Sizde psikologa gitsem mi? Acınası bir durum gerçekten ama şuan ciddi ciddi içimi döktüm tavsiyelerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Visee

Öncelikle Günaydın :)

Her alanda her konuda çok aşırı hırslıyım. Örneğin fifa oynarken bile yenildiğimde titreme başlıyor dudaklarımı ısırıyorum zor dayanıyorum veya test çözerken bi soru da kalıyorum çözücem çözücem diye triplere giriyorum mal gibi kalıyorum yarım saat. Bunlar kendimi tuttuğum zamanlar yani çokta abartılıcak şeyler değil.

Hoca soru sormuştu yapana + atıcaktı. Birisi soruyu çözüp hocanın yanına gitti benimde eller titremeye başladı yapamayacağım diye, ondan sonra bunun cevap yanlış çıkınca oley be diye bağırdım tabii ki çocuk üzüldü aramız bozuldu ben yine gidip özür diledim yanlış anladığını filan söyledim ama yanlış anlamamıştı.

Sınıfta bi çocuk var bazı hocalar tanıyor bunu mesela çocuk derste konuşunca "sen zeki çocuksun ama çalışmıyorsun" diyorlar ve bu bile bana batıyor.
    Bazı öğrencilerin sınavlarda beni geçmesine dayanamıyorum yine elim ayağım titriyor.

Beyler çok çok berbat bişey bu. Sınıfta ve okulda sevilen birisiyim asosyal değilim. Bu durum daha önce yoktu bu sene tamamen farketmeye başladım. Sizde psikologa gitsem mi? Acınası bir durum gerçekten ama şuan ciddi ciddi içimi döktüm tavsiyelerinizi bekliyorum.

hocam bu kadar kuruntu yapmana gerek yok gereksiz yere kendi canını sıkarsın bırak yapan istediğini yapsın sen kendi yaptığına bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi denk gelmedi ki şöyle biri yenip yenip sinir edelim .
    Şaka bir yana hocam adam akıllı arkadaşların olmaz böyle düşünürsen. Muhtemelen en sevdiğim adam diyebileceğin kişinin bile seni geçmesine uyuz olursun. Sen her alanda lider olmaya çalış. Bu güzel bir şey ama diğerlerinin seni yenmesini/geçmesini falan çok takma.
  • Hocam zaten iyi olmadığım alanlarda hırslı değilim.Basit örnek olarak mesela ben Fifa da iyiyim kolay kolay yenilmem ama Pes oynasam 10-0 yenilsem de sorun değil. Veya kötü olduğum sevmediğim bi derste sonuncu olsam sorun değil. Ama iyi olduğum kendime güvendiğim konularda yenilmek/geçilmek veya geride kalmak beni bu duruma getiriyor.
  • Ya açıkçası bende yaptığım her şeyi iyi yapıyorum neredeyse. Benimde içeride fırtınalar kopar ama ben nasıl birini yenince ezmiyorsam, iddalı olduğumu da söylemiyorum mesela. İyi olduğumu idda ede ede yenilirsem bende kötü olurum. Fakat beni herkes hırs yapmayan biri olarak görür. Aslında öyle değilim. O sebepten de kimse dalga geçmez pek nasıl olsa sinirlenmiyorum diye. Halbuki bendeki hırs ve umut çevremde kimsede yoktur Peste son 5 dakika olsun 5 fark yemiş olayım bırakmam köpek gibi oynarım hala Tuttuğum takım yeniliyor olsun son saniye bile umudum vardır vazgeçmem yeneceğiz demekten ama kişilerin yanında biraz daha alaycıyım. Takmıyormuş gibi yapıyorum.

• Benimki hırs değil de yaptığım her şeyi en iyi yaptığımı iddia ederim hiç bi zaman altta kalmam elimde değil biri bi şey mi yapıyo daha iyisini yaparım, biri benden bj şeyde iyi diyosam cidden o işte çok çok iyidir onda bile biraz daha zorlasan iyiyim diyebilirim

• aşağılık kompleksi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hırs iyidir ama abartmamak lazım , dalgaya al geç
  • quote:

Öncelikle Günaydın :)

e sen böyle yaparak hedefe ulaşmayı daha da zorluyorsun.
    Olmaz, yapamazsın.

• quote:

Hocam zaten iyi olmadığım alanlarda hırslı değilim.Basit örnek olarak mesela ben Fifa da iyiyim kolay kolay yenilmem ama Pes oynasam 10-0 yenilsem de sorun değil. Veya kötü olduğum sevmediğim bi derste sonuncu olsam sorun değil. Ama iyi olduğum kendime güvendiğim konularda yenilmek/geçilmek veya geride kalmak beni bu duruma getiriyor.

Iyyy mızıkçıı

• biz halk arasinda senin gibileri EZIK INSAN diye adlandiriyoruz

• En nefret ettiğim tipsin,bizim sınıftada vardı sana benzer biri ayar olurdum elemana.
  • Yenile yenile , kaybede Kaybede alışırsın. Daha önünde UZun Yollar var . Bu huyunu istrrsen terk edebilirsin istemessen böyle devam edersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lagras

En nefret ettiğim tipsin,bizim sınıftada vardı sana benzer biri ayar olurdum elemana.

+1

Birde okulda sınıfta sevilen biriyim yazmışsın bence sana öyle geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.