Şimdi Ara

vücut geliştirme hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selamlar 179 boy 80 kilo vücut yağı %19 çıktı omuzlarım çok dar ve göbekli biriyim güzel bir spor programı ve beslenme listesiyle spora başlamak istiyorum araştırmalar yapıyorum programlar bakıyorum fakat kafam çok karıştı ağırsağlam isimli sitenin 5x5 programını yapayım dedim ama bana ağır geldi kol çalışması yok squat ve deadlift çalışılıyor gibi omuzlarım nasıl hacimlenecek ? ,

instada batuhan kuru diye bir spor hocası varv ondan uzaktan eğitim alayım dedim 3 aylık 3 bin tl bilemedim ? yardımcı olursanız sevinirim

• Öncelikle yeni başlayacaksan çok detaya girmene gerek yok. Beslenmen düzenli olur ve antrenmana devam edersen her türlü gelirşirsin.

Program olarak salonda yardımcı olurlar. Öyle egzantirik hareketlere gerek yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vücut geliştirme hk. vücut geliştirme hk. vücut geliştirme hk.

Bu program benim programımdi fena değildi. Haftada 3 gün yapıyordum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• uzaktan eğitimlere kesinlikle para verme boş hırsız %99.9u

3 gün fullbody workout yaz google, yeni başladıysan haftada 3gün iyi olur

1 ay falan bittikten sonra da 4 gün fullbody devam et derim.

• Güray Aydın'ın hipo yaz onu uygula. İzole hareketlere çok gerek yok başlangıç için. Önce kuvvet kazan. Ha birde her antrenman gününde barfiks+lateral yap çok faydasını görürsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlangıç seviyesi zaten aşağı yukarı aynıdır. Gittiğiniz salonda full body bir program vardır, hoca onları verip makineleri gösterir başlarsınız. Daha sonra biraz kuvvetlenince split veya ppl programa geçip geçmemek size kalmış. Ben 14 ay f.body yaparak başladım ve bayağı faydasını gördüm. Max. kas kazanımı sağlayan program sonuçta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VÜCUT GELİŞTİRME
    11 yıl önce açıldı
    Vücut geliştirme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.