Şimdi Ara

Romatizma ve vücut geliştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim eklem romatizması sorunum var hergün ilaç içiyorum. Yaş 24 boy 1.70 kilo 55. Çok zayıfım haliyle.2 haftaya yakındır haftada 4 kez 1er saatten spor yapıyorum.Ağırlık ta 5 kiloya geçtim. Bench press e girmedim henüz. Amacım 65 kilo civarı olmak ve iyi görünecek kadar vücut yapmak. Karbonhidrat protein tozu almalımıyım Tavsiyeleriniz neler

Oturduğumuz yerde böyle bir salon var çok techizatlı değil ama belli bir düzeye götürür sanırım.

Romatizma ve vücut geliştirme Romatizma ve vücut geliştirme Romatizma ve vücut geliştirme Romatizma ve vücut geliştirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr07 -- 9 Ekim 2015; 18:11:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Romatoid artrit oldugun icin normal insandan daha saglikli ve dikkatli beslenmen gerekir.Bu yuzden icinde bir suru katki maddesi bulunan bu urunleri kullanmani onermem.

• Ben de spondilo artropati vardı. 3 yıl ilaç kullandım.
    Rantudil retard sabah akşam 1
    Salazopyrin sabah akşam 2 şeklinde
    Baktım olmayacak spora başladım. Şimdi ilaçları 2 senedir kullanmıyorum. Çoğu kişiden sağlıklıyım.
    Vücudum iyi sayılır. Herturlu supplementi kullanıyorum sorun yok. Kesinlikle spora başlayın ve bırakmayın. Emin olun ağrı sızı hiçbirşeyi kalmayacak. Geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersaydin E kullanıcısına yanıt
    Bende o ilaçları kullanıyorum halen. Çekilecek gibi değil gerçektende. Kullanmasan ayakta duramıyorsun. Rezil bir hayat 30 dakika otursan belin tutuluyor. Teşekkür ederim kardeşim geçicek inşallah sporla. Protein karbonhidratı neZaman kullanmaya başlamıştın. Ilk 1-2 ay kullanmayın deniliyor bazı sitelerde.

• Beslenme düzenini oturtuktan 6 ay sonra olabilir takviye. Karbonhidrat tozuna hiç gerek yok.

• Ben proteini felan hemen kullanmaya başladım. Niye 1-2 ay beklenecekmiş onu da anlamış değilim.
    Bizim kullandığımız ilaçlar daha tehlikeli. Karaciğer enzimleri hep yüksek.
    Karaciğer için milkthistle kullanıyorum. Kesin kullanın.
    Rantudili ancak çok ağrım olduğu zaman kullanıyorum. O da senede 2-3 defadır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Ağrılar geçerse bırakıcam direk ilacı.Hergün sabah akşam devamlı kullanıyorum.Karbonhidratı da kilo için istiyorum zaten 65-70 olsam yeter.Teşekkür ederim yardımlar için.İnşallah sende hiç kullanmana gerek kalmaz ilacı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VÜCUT GELİŞTİRME
    11 yıl önce açıldı
    Vücut geliştirme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Esimde -42 yas kadin- romotoid artrit hastasi kolunda tenisçi dirseği hastalığı da var. Kasları cok zayıf 50 kg da su an.

Ben tecrübelerime ve hislerime dayanarak eşime surekli protein tozu kullanmak koşulu ile ufa ufak spor yapip kaslarini güçlendirmesi gerektiğini söylüyorum.

Deneyip başarılı olan örnekler lazim malum tedavisi yok.

Sizin son durumunuz nedir ve baska ornekler var mi acaba

Hocam bende de romatizma var suan durumunuz nasıl ilaç kullanıyor musunuz

• Özelden yazanlara cevap atamıyorum numara aktivasyonu yüzünden.Şuan ağrılar azaldı dostum.Kilo aldım sporla.Eskisinden çok daha iyiyim.Ama ağrı kesici rantudil e devam ediyorum.Bazen kullanmadığım da çok ağrıyor.Askere alınmadım bu arada.Ve doktor daha iyi olmanın sebebi hastalığın eskisinden daha ileride olmasından dolayı dedi.Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim..Genel olarak eskisinden çok daha iyiyim ama.Eskiden ilaçla bile ayakta duramıyordum..Birde merak ettim yürürken normal insanlardan daha fazla terliyorum.Sizde var mı bu durum ? As hastalarında normal bir durum deniliyor.

Hocam hala burada iseniz birkaç sorum olacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.