Şimdi Ara

Çok İlginç Bir Rüya Gördüm :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Galatasarayla maçımız var Arena'da. GS maça başlıyor henüz 33. saniyede Emenike kırmızı kart görüyor ve 5. Hakem halatı dolayıp Emenike'ye fırlatıyor ve yakalıyor onu çekiyor, 3. dk sonra Egemen sebepsiz yere kırmızı kart görüyor ve 5. Hakem tekrardan halat atıp Egemeni yakalayıp kendine çekiyor ve bundan 30 saniye sonra GS gol atıyor. Sonra Yobo durumu 1-1 getirdikten hemen sonra o da kırmızı kart görüyor ve 5. hakem halat atıp yoboyu yakalıyor ve kendisine doğru çekiyor. Saha kenarında Egemen, Emenike ve Yobo halata dolanmış birbirine sarılmış halde duruyor Sonra ben haksız kararlara dayanamayıp stadı terkediyorum ve eve gidene kadar maç bitiyor ve maçı GS nin 6-3 kazandığını öğreniyorum. Böyle saçma bir rüya gördüm anlatayım dedim

• Güldüm lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rüyadaki en gerçekçi şey Yobo'nun oynaması olmuş
  • emenikeyi halatla çekmek..
  • Tags: Halat, ip, dolanmak, yobo, emenike, egemen, 5.hakem, dolamak, sonra kalkmak, donda ıslaklık

• 6-0 biteydi eydi
  • Hocam üstünüz açık kalmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Garip birşey oldu!
    17 yıl önce açıldı
    Çok Garip Bir RÜYA
    13 yıl önce açıldı
    Çok güzel bir kız gördüm
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gece yatmadan önce kırbaçlı bir şey mi izlediniz de rüyanıza halat olarak yansıdı
  • Hakeme bak ahtapot gibin.
  • İyi ki Emenike halatı hakeme dolayıp yakalamamış hacı. Allah muhafaza altına zıçıp uyanırdın
  • Ben de Kınalı Kar'ı izledim.
  • Insallah skor dogru cikar kardesim

• Hocam dediklerinin hepsi olur ama Yobo Norwich de o nasıl gol atacak

DİP: Evet tek bu yere takıldım

• quote:

Orijinalden alıntı: nooxn

Arkadaşlar Galatasarayla maçımız var Arena'da. GS maça başlıyor henüz 33. saniyede Emenike kırmızı kart görüyor ve 5. Hakem halatı dolayıp Emenike'ye fırlatıyor ve yakalıyor onu çekiyor, 3. dk sonra Egemen sebepsiz yere kırmızı kart görüyor ve 5. Hakem tekrardan halat atıp Egemeni yakalayıp kendine çekiyor ve bundan 30 saniye sonra GS gol atıyor. Sonra Yobo durumu 1-1 getirdikten hemen sonra o da kırmızı kart görüyor ve 5. hakem halat atıp yoboyu yakalıyor ve kendisine doğru çekiyor. Saha kenarında Egemen, Emenike ve Yobo halata dolanmış birbirine sarılmış halde duruyor Sonra ben haksız kararlara dayanamayıp stadı terkediyorum ve eve gidene kadar maç bitiyor ve maçı GS nin 6-3 kazandığını öğreniyorum. Böyle saçma bir rüya gördüm anlatayım dedim

• Kırbaçlı hakem :D
  • fantastik
  • Emenike ve yobo arasında kalan egemene üzüldüm

• benim ki farklı,
    GS maçımız var,
    sarı saçlı bir GS oyuncu ile izliyorum,
    ama tribünlerde yer bulamıyoruz,
    adam dertli,
    hoca oynatmamış dert yanıyor,
    takımınıda beğenmiyor,
    sonra çıkıyoruz,
    benim araçla dağ tepe giderken kayboluyoruz,
    sonra uyandım.

sarı adam sanki kuyt gibi, stumpf gibi birşeydi.

kim var sarı GS da?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gördüğünüz rüyayı anlatmayın işyerinde sebepsiz gülüyorum millet ters ters bakıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.