Şimdi Ara

Çok Garip Bir RÜYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu gece acayip bir rüya gördüm. Paylaşmak isterim. Her türlü yoruma açıktır

Rüyanın karakterleri; Ben, Annem, Kız arkadaşım, Parmakları birleşik ve olmayan Kasap, Kasabın kestiği Adamcağız

Bir rivayete göre, Dünya'da büyük mevsimsel değişiklikler olacağından bizim o anda yaşadığımız bölge buzlar altında kalacaktı. Bu nedenle de bizim başka bir yer arayışına girmemiz, daha güneye doğru giderek daha sıcak bir yerde yaşamamız gerekmekteydi. Böyle olunca annemle ikimiz yola çıktık. Mevsimler öylesine çabuk değişiyorduki, biz yürüdükçe hava daha da ısınmaya başlıyordu. Bu arada yolda ilerlerken kız arkadaşıma da uğrayıp onu almak istedik. İlk gün gidebildiğimiz nokta onun evine kadardı. Sonra onunla konuştuğumuzda sanki evinde bir portal varmış gibi, bir anda kendi evimize döndük ve ertesi gün yola yine kendi evimizden başlamak durumunda kaldık. İkinci gün, havaların sürekli soğuduğunu bildiğimizden üzerimize daha kalın şeyler giymemiz gerektiğini de annemle konuşmuş, yola böylece daha sağlam bir şekilde çıkmıştık.

Yola çıktığımızın ilk dakikalarında hava çok soğuk olduğu için giysilerimiz üzerimize tam olduğundan sıkıntı yaşamadık ama yürümeye devam ettikçe hava ısınmaya başladı. Mecburen yükümüzü hafifletmemiz gerekti ve montları çıkardık. Devam ettiğimiz yol da; oynayanlar bilir, Ezio ve Altair Masyaf kalesinden şehre doğru inerken patikamsı bir yol var. Aynen ona benziyor.

Sonra spor salonuna benzer bir yere geldik. başka yol olmadığından mecburen spor salonuna benzeyen yerin içine girdik fakat binanın diğer tarafından çıkışı olmadığından binaya girdiğimiz noktaya geri dönmek zorunda kaldık. O esnada bahçeli başka bir ev farkettik ve evin bahçesine girdik. Orada parmakları birleşik kimisi olmayan Kasap bize yol gösterdi. Bu arada binanın içine girdiğimizde Kasabın kestiği adamcağız sapasağlam bir şekilde sırtı Kasaba dönük şekilde bekliyordu. Kasabın elinde bıçak olmasına rağmen niyetinin Adamcağızı kesmek olmadığı çok aşikardı. Sanki Adamcağızın gömleğiyle uğraşıyorlardı.

Kasap ve Adamcağız Koridor üzerinde durduklarından kendilerinden müsade istedik. Bize yol verirlerken kasabın elindeki bıçak Adamcağızın kürek kemiğine geldi ve o bölgeyi kesti. Adam veryansın ederken ben de anneme çabuk olmasını işaret ettim ve "Hemen buradan uzaklaşmalıyız" diyerek diğer tarafa hızlıca geçmesine yardım ettim. Bu arada iki adam kavgaya tutuşmuş, kasap ise Adamcağıza; "Sen benimle nasıl böyle konuşursun lan!" diyerek bıçağı sallamaya başlamıştı. Adamı öldürmek niyetinde değildi fakat sürekli vücudunun farklı yerlerine bıçağı sürüyordu....Adam kan revan içinde kalmıştı. Ben ise kanım donmuş bir şekilde son defa arkama bakıp, oradan uzaklaştım ve UYANDIM

Evet arkadaşlar; sorum üşenmeden okuyanlara gelsin...Sizce kafayı mı yiyorum??

Edit: Biyerlerin açık kalmış diyenler için; Uyandığımda üzerim tamamen örtülüydü. Herhangi bir üşüme belirtisi yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi britony -- 11 Ocak 2012; 10:41:26 >

• Özet nerede?
  • İçinde konu yokki özeti olsun
  • 13 yıl sonra gelen güncelleme

Kafayı falan yemiyormuşum. Rüyaymış işte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.