Şimdi Ara

geçmişte yaşadığım ufak şeyler aklıma gelince çok üzülüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gerçekten pişman oluyorum çok üzülüyorum. ama ufak tefek şeyler. Bir keresinde okul gezisine gidecektik 2. veya 3. sınıf. Sabahın köründe annem camdan beni geçiriyor ben sokakta ağlıyorum bende gidicem para ver diye. Olsa verir ama para yok ben inatla gene ağlıyorum. Annem camdan sesini çıkartmadan izliyor beni. Yazık.

Bunun gibi anılar işte.

Çok üzülüyorum gözlerim doluyor. Gerçekten psikologa bile gitmeyi düşünüyorum bu yüzden.

• hocam geçmişe takılma bunu annene anlat güler geçersiniz böyle şeyleri herkes yaşadı Allah daha iyi bir gelecek versin herkese.
  • Aynen
  • Geçmişi çok kafaya takıyorum, keşke vurdum duymaz olsamda bi boku kafaya takmasam.
  • ben de yaşıyorum bazen aynı duyguyu.
  • Hocam bunlar gerçekten kafaya takılcak şeyler değil gerçekten konuşulsa gülüncek şeyler hiç düşünme öyle şeyleri anıları düşün ama gülerek düşün hiç kafaya takmana bile değmez yani biraz duygusal birisin belli ama bunları kafaya takma yani
  • Banada oluyo bazen.
    Ama bazen de mutlu oluyom. Tam mutluluk değilde böyle güzel bir his oluşuyo içimde. Ya da eskiye dair bazı şeyleri anımsatan kokular, sesler, müzikler falan içimi hep bir hoş yapar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

gerçekten pişman oluyorum çok üzülüyorum. ama ufak tefek şeyler. Bir keresinde okul gezisine gidecektik 2. veya 3. sınıf. Sabahın köründe annem camdan beni geçiriyor ben sokakta ağlıyorum bende gidicem para ver diye. Olsa verir ama para yok ben inatla gene ağlıyorum. Annem camdan sesini çıkartmadan izliyor beni. Yazık.

Bunun gibi anılar işte.

Çok üzülüyorum gözlerim doluyor. Gerçekten psikologa bile gitmeyi düşünüyorum bu yüzden.

Aynı sorunu bende yaşıyorum çoğu zaman ama boşver diyip geçmek gerek kuçukkten neyin ne oldugunu bılmıyordun sonucta annende bunu bılıyordur kafana takma sen sımdıye bak şuan annene laik isen sorun yoktur

• Zaman zaman herseyi unutturur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _rayman_

Geçmişi çok kafaya takıyorum, keşke vurdum duymaz olsamda bi boku kafaya takmasam.

inan hiç iyi değil. benim gibi öküz olmaktansa duygusal olmanı tavsiye ederim.
  • Açıklama basit. Güçsüz bir insansın. Kurtuluş için iki yol var. Hayatın seni güçlendirmesini beklemek (kolay değildir) veya bunun için birşeyler yapmak.

• Yorumlarınız için gerçekten çok teşekkürler. Evet duygusal bir insan olduğum doğrudur. Bazen bende vurdumduymaz olmak istiyorum.

@Çakma Zippo
    Ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

quote:

Orijinalden alıntı: _rayman_

Geçmişi çok kafaya takıyorum, keşke vurdum duymaz olsamda bi boku kafaya takmasam.

inan hiç iyi değil. benim gibi öküz olmaktansa duygusal olmanı tavsiye ederim.

En mutlu anında yaşadığın kötü bi anı aklına gelirse demek istediğimi anlayacaksın.Bütün o anın tadını kaçırır üstüne mal gibi etrafa sırıtırken aklın full oraya yoğunlaşır.Emin ol hiç hoş değil.Gece yatarsın aklına ulan keşke şöyle yapsaydım diye bi sürü düşünce geçer.Film izlersin benzer bi olay görürsün başlarsın yine düşünmeye.Benimki duygusallık değil, düşündüğüm anı kötü ise oturup üzülmem tam tersi sinir depolanır o an.Aslında düşününce işime yarayan bir durum bazen.Nerde yanlış yaptığımı eksiklerimi görmemi sağlayan bir olay.İnsanların çoğu geçmişi düşünür zaten, sadece ben en ufak şeyleri bile unutmuyorum kafamda onlarca anı var.Belki bu yüzden bu kadar çok kafama takılan mesele var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

Yorumlarınız için gerçekten çok teşekkürler. Evet duygusal bir insan olduğum doğrudur. Bazen bende vurdumduymaz olmak istiyorum.

@Çakma Zippo
    Ne yapabilirim?

Bir doktora gorunmekten cekinme. Ilac yazarsa kullanma sadece tavsiye almak icin git ama bir an once git. Neden mi? Cunku basima kotu bi olay geldi uyku probleminden dolayi doktora gittim. Adamin bana verdigi tavsiyelerin cogu etkisiz kaldi. Benim bikac gun once astigim problemlerden bahsediyordu cunku. Anlatabildim mi bilmiyorum.

• kendi içine ağla be ağladıkça güçleneceksin. Benim yaşamimda seninle aynı gibi. Büyük ihtimal şimdiki durumunuzda azda olsa düzelmiştir en azindan ufak yollu bi işe girmişsindir takmamak gerekiyo ama geçmişini bilmeden geleceğini planyamazsin geçmişini unutmaman güzel insanların ne yaşadiğini şimdi bi bakişta görebilen bi yapın vardir bence. bu arada yaş kaç ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.