Mef üniversitesi en underrated üniversitedir. +Okulun malum kişiyle malum siyasi partiyle alakası yoktur. Tr de böyle çok az üniversite var 23 Haziran seçimleri öncesi :) +Hazırlıkta tüm öğretmenlerimiz native speaker. +Linkedin learning , edX Coursera gibi platformlarda okulun size verdiği mail adresiyle ücretsiz eğitim alabiliyorsunuz hatta bir kısmı ders olarak saydırılabiliyor + 3+2 sistemi ile kariyer hedeflerinize daha hızlı ulaşabilirsiniz + Bu okulda değerli hissediyorsunuz. Covid geçirdiğimde rektör bizaat arayıp geçmiş olsun dedi derslerimi sordu ingilizce hazırlığın zor olduğunu yaz okuluna kalma ihtimalimin olduğunu maddi gücümün olmadığını söyledim. Bana söylediği şey bir şey olmaz sana okulda iş veririz. Çok acayip hoşuma gitti kapatırken de beni istediğin zaman arayabilirsin dedi. +İlber Ortaylı dan ders alabilirsiniz. Kendisi 2018 den beri tam zamanlı öğretim öğretim üyemiz. + Bir karar alınacaksa ders saatleri gibi öğrencilere anket açıp onların istediği şekilde yapıyorlar +Online eğitim süreci gerçekten çok çok iyi +Flipped Learning çok verimli bir sistem örnek olarak bir ingilizce videosunu atıyorum buraya Videodakiler öğretmenlerimiz biri ilk kurdaki öğretmenim Yeni Zellandalı Jeremmy diğerini tanımıyorum. Her dersten önce böyle bir hazırlık videosu atılıyor ve bu videoyla ilgili 10 tane soru soruluyor. Bu notlarınızı biraz etkiliyor. Ben çok verim alıyorum bu sistemden. Bu üniversite çok değerlenecek aynı çizgide devam ederlerse Reklam sananlar olabilir eskiler bilir zaten reklam hesabı olmadığımı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idrak yolları intihabı -- 6 Mart 2021; 13:12:48 > |
2010 da bitcoin almak = MEF Üniversitesine gitmek
-
-
hangi bölümdesin acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: Kurtçu Restrop
hangi bölümdesin acabaBilgisayar Mühendisliği hocam
-
üç iki sistemini biraz daha açsanız iyi olur -
quote:
üç iki sistemini biraz daha açsanız iyi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idrak yolları intihabı -- 5 Mart 2021; 14:8:45 > -
link bozuk -
quote:
link bozukDüzelttim hocam
-
Geçtiğimiz senelerde biraz araştırmıştım hatırladığım kadarıyla potansiyeli olduğu söyleniyordu
-
erhan erkut.. ama mef'in gelebileceği max seviye özyeğin falan olur ki o bile çok zor bence.
-
Böyle diyince çok güzel geldi okul gözüme. Kararlilik seviyem.. -
nesi var ki hocam kendisinin -
alttaki arkadaş da üç nokta falan koymuş ben de o varken bi bok olmaz anlamıştım. googleda da arattım bi falsosu yoktu -
kampüsü olmayışı ve yurtlarının pahalılığı çok büyük eksiler hocam eğitim ve öğrenciye ilgi konusunda başarılı olabilirler fakat temel ihtiyaçlarda çok eksikleri olduğunu düşünüyorum ama ortama kampüse gerek yok paso kendimi geliştireceğim diyenleri doyurur yani her açıdan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 5 Mart 2021; 17:39:55 > -
quote:
Orijinalden alıntı: _MarioGomez33kampüsü olmayışı ve yurtlarının pahalılığı çok büyük eksiler hocam eğitim ve öğrenciye ilgi konusunda başarılı olabilirler fakat temel ihtiyaçlarda çok eksikleri olduğunu düşünüyorum ama ortama kampüse gerek yok paso kendimi geliştireceğim diyenleri doyurur yani her açıdan
Kampüste hiç bir zaman Amerikan dizilerindeki gibi partiler olmuyor 3 5 kişi bahar aylarında arada halay çekiyor bir iki uzanıyorsunuz o kadar. Bence sırf bunun için üniversite seçmek çok mantıklı değil .
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D3FF6E57Ferhan erkut.. ama mef'in gelebileceği max seviye özyeğin falan olur ki o bile çok zor bence.
Evet okulun belli başlı bir geçmişi yok Koç Sabancı klasmanında bir okul değil. Onlar ayrı dünyalar. Söylemek istediğim şey de Özyeğin seviyesine gelebilecek gibi duruyor
-
olabilir hocam özü'nün + yanı zaten öğretim kadrosu ve hüsnü özyeğin'in destekleridir (kendi bankasında yurt dışı stajı vs.) + ortamı mef'e göre bir tık daha iyidir. erhan erkut adam eder mefi. üniversitenizden memnun olmanıza sevindim.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
erhan erkut.. ama mef'in gelebileceği max seviye özyeğin falan olur ki o bile çok zor bence. |
üniversiteyi üniversite yapan kampüsüdür hocam araştırmanı öneririm neyse hocam konuyu daha fazla kirletmiyim akademik hayatınızda başarılar dilerim |
Benzer içerikler
- eşit ağırlıktan sayısala geçmek
- kyk da çamaşır nasıl yıkanır
- 20 yaşında üniversiteye başlamak
- raunt mu doping mi
- eyüp boncuk kimdir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X