Şimdi Ara

1 Aylık değişim.,3.AY güncel ölçülerim.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
3.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ölçü ile basılan ağırlıgı karşılaştıranı gördüm ya artık birşey demem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x571

quote:

Orijinalden alıntı: JesseBitchman

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bashare

Dostum birbirimize baya yakınız bende 16'yım 2 hafta önce başladım ölçülerimiz de aynı gibi hemen hemen.

166 boy 75 kilo
    118 omuz
    93 bel
    33,5 sol 34 sağ biceps
    98 göğüs

Benim de amacım kas yapmak yavaştan başlamaktı ki başladım da ama kilo fazlam var göbek var. Bu yüzden önce ağırlık antrenmanı daha sonra kardiyo yapıyorum ilk başladığımda 75 olan kilom bugün tartıda 72,2 olarak gördüm. Tabii sevindim bu duruma ama senin konunu görünce hem şaşırdım hem de korkuya kapıldım çünkü yaklaşık olarak 3-4 aydır gidiyorsun çok iyi kilo vermişsin ama diğer değerler aynı gibi. Ağırlık antremanlarına(kas) ağırlık mı vermedin nasıl böyle oldu yani?

Şu an ben hem kas yapmaya hem kilo vermeye çalışıyorum yani aynı zamanda kol olsun göğüs olsun bacak olsun çalışıyorum ama 3 ay sonunda senin gibi yakın değerler olacaksa bu kilo fazlalığı varken yani kilo vermeye çalışırken aynı zamanda kas yapmanın gereksiz olduğunu mu gösteriyor?

Kusura bakma uzun oldu ne demek istediğimi bende tam anlamadım anlatamadım ama öyle işte kafamda deli sorular

Sadece kardiyo yapsaydım daha da düşerdi bu değerler seni yanıltmasın çoğu yağ.Hem kilo verip hem bu değerleri korumam ağırlık antrenmanlarına borçluyum.En basit örnek ağırlıkları artırdım ilk günler 30 kiloyla bench yaparken şimdi 60 kg 3x10 girebiliyorum.sana önerim benim gibi low carb diyeti yap belim şuan 75 cm gerçekten çok farketti.

166 boy 75 kilo olduğun için değerlerin böyle gözüküyor yani çoğu yağ aynı bende öyleydim.Ölçülerden ziyade aynadaki görüntün,yağ oranın önemli.

hergün ortalama ne kadar protein alıyorsun? boy senden biraz uzun kilo aynı.göğüs sanki gelişmemiş değil mi? hala 100 üzeri değil mi? 60 kilo ile bench yapıp nasıl 98 göğüs oluyor?

Kilolarda artış var şekil olarakda yağlı görüntü değişti.Evet 98 cm ve 60 kg bench press yapıyorum doğru formda.Sizin boyunuz kaç?

normalde kilo ve kas oranlanmaz ama 60 kg bench yapan kişide o kadar göğüs olmaz bu sizin göğüs ölçüsü 30 kilo bench basan kişinin ölçüsü . beslenmede mi sorun çıkıyor acaba?

Abi trollüyon mu anlamadım 30 kgyi ilk geldiğim gün yaptım hatta 35 kg.
    Tekrar ediyorum 60 kg doğru formda 3x12 çıkarıyorum.
    Deadlifti de 5x5 60-70 kg yapıyorum bacakların durumu iyi.

günlük 120 g protein alıyorum.120-130 civarı karb. 30-50 gr arası yağ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JesseBitchman -- 1 Kasım 2015; 14:19:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum birbirimize baya yakınız bende 16'yım 2 hafta önce başladım ölçülerimiz de aynı gibi hemen hemen.

166 boy 75 kilo
    118 omuz
    93 bel
    33,5 sol 34 sağ biceps
    98 göğüs

Benim de amacım kas yapmak yavaştan başlamaktı ki başladım da ama kilo fazlam var göbek var. Bu yüzden önce ağırlık antrenmanı daha sonra kardiyo yapıyorum ilk başladığımda 75 olan kilom bugün tartıda 72,2 olarak gördüm. Tabii sevindim bu duruma ama senin konunu görünce hem şaşırdım hem de korkuya kapıldım çünkü yaklaşık olarak 3-4 aydır gidiyorsun çok iyi kilo vermişsin ama diğer değerler aynı gibi. Ağırlık antremanlarına(kas) ağırlık mı vermedin nasıl böyle oldu yani?

Şu an ben hem kas yapmaya hem kilo vermeye çalışıyorum yani aynı zamanda kol olsun göğüs olsun bacak olsun çalışıyorum ama 3 ay sonunda senin gibi yakın değerler olacaksa bu kilo fazlalığı varken yani kilo vermeye çalışırken aynı zamanda kas yapmanın gereksiz olduğunu mu gösteriyor?

Kusura bakma uzun oldu ne demek istediğimi bende tam anlamadım anlatamadım ama öyle işte kafamda deli sorular

Sadece kardiyo yapsaydım daha da düşerdi bu değerler seni yanıltmasın çoğu yağ.Hem kilo verip hem bu değerleri korumam ağırlık antrenmanlarına borçluyum.En basit örnek ağırlıkları artırdım ilk günler 30 kiloyla bench yaparken şimdi 60 kg 3x10 girebiliyorum.sana önerim benim gibi low carb diyeti yap belim şuan 75 cm gerçekten çok farketti.

166 boy 75 kilo olduğun için değerlerin böyle gözüküyor yani çoğu yağ aynı bende öyleydim.Ölçülerden ziyade aynadaki görüntün,yağ oranın önemli.

hergün ortalama ne kadar protein alıyorsun? boy senden biraz uzun kilo aynı.göğüs sanki gelişmemiş değil mi? hala 100 üzeri değil mi? 60 kilo ile bench yapıp nasıl 98 göğüs oluyor?

Kilolarda artış var şekil olarakda yağlı görüntü değişti.Evet 98 cm ve 60 kg bench press yapıyorum doğru formda.Sizin boyunuz kaç?

normalde kilo ve kas oranlanmaz ama 60 kg bench yapan kişide o kadar göğüs olmaz bu sizin göğüs ölçüsü 30 kilo bench basan kişinin ölçüsü . beslenmede mi sorun çıkıyor acaba?

Kollarin kisa sanirim? Kisa kol daha rahat press yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

166 boy 75 kilo
    118 omuz
    93 bel
    33,5 sol 34 sağ biceps
    98 göğüs

Kollarin kisa sanirim? Kisa kol daha rahat press yapar.

Tam aksine 4 arkadaş gidiyoruz.Hepimizin boyları hemen hemen aynı birisi 182 falan.

Benim kolum ondan bile uzun,175 kolu kısa olan arkadaşım benden daha iyi bench press yapıyor.

• Sanırım aşağı yukarı aynı yaştayız ama ben senden daha önce başlamıştım spor hocası pek ilgili olmadığı(birazda bilgisiz) için baya kötü bir şekilde antreman yaptım , tek öğrendiğim şey ise ağır kaldırmanın gereksiz olduğunu gördüm , eklemlerine zarar , sakatlanma riskin artıyor vs.
    Ağırlık seçerken ne hafif ne de çok ağır olcak şekilde ayarla (bunuda pek tavsiye etmem ama çok istersen 1-2 ayda ne kadar geliştiğini görmek için ağır kilolar kaldırabilirsin)
    4 kişi antremana gittiğinizi söylemişsin 2 2 olcak şekilde ayarlayın kendinizi sen hareketi yaparken arkadaşında tekrar sayılarını falan saysın bu senin harekete odaklanmanı artırcaktır
    omuz idmanını haftada iki kez çalıştırabilirsin ve postür'ün bozuksa postür'ü düzelt yoksa gelişemezsin ve ısınmadan antremana girme antreman sonundada germe hareketleri ve poz vererek tamamla ya da her hareket arasında muscular pose'u 10-15 sn boyunca yapabilirsin , şimdilik aklıma gelenler bunlar , yakın zamanda bende antremanlara başlıcam.

http://muscleandfitness.com.tr/genis-omuzlara-kavusun/ --omuzla ilgili antreman programı uygulayabilirsin , makaleyide oku güzel bilgiler var içinde

• Edit: 
    5.ayımı doldurdum.Beslenme okul ile bozuldu maalesef.Artık okula shake yapıp götüreceğim.Kantindeki en sağlıklı yemek poğaça... 

Boy 175 Kilo 67-68 

Ölçülerim soğuk: 

Biceps :sağ 33 cm sol 32,5 cm ( ciddi bir sorun var bir insanın bicepsleri bu kadar mı kötü olur  ) 
    Bel:76,5 cm 
    Omuz:112 
    Göğüs:100 
    Bacak:57 
    Calf:38

• Bench Press:55-60kg 3x12
    Squat:50 kg 5x5
    Deadlift:70kg 5x5
    Dumbell Soulder Press: 15 er kg den 3x12
    Ez bar Biceps curl:15 kg 3x12

Nerede yanlış yapıyorum acaba çok yavaşladı gelişim.

• quote:

Bench Press:55-60kg 3x12

Kardesim bence bench yaptigin barin agirligi hafif neden dersen ben deadlift 60 squat 70 yapiyorum ama kaldirdigim bench 30 kilogram ama gecen yilki salonumda bench 45 kilo ilk baslarda bastigim agirlikti simdi burda ilk gun 20 kilo basamadim. Normalde bench deadin yarisi gibi olur sende tekrar sayisina bakarsan ayni gidiyorlar yani cok basiyorum diye dusunmeyip her hafta eklemeye bak ben oyle dusunup benchi arttirmayim da dead yukselsin diye falan dusunuyordum.

• Takildiysan kendi programimi verebilirim bu arada yalniz sekillenmekten cok guc gelisimi odakli
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=112250744&p=1#112250744

• quote:

Orijinalden alıntı: A2ad

quote:

Bench Press:55-60kg 3x12

Kardesim bence bench yaptigin barin agirligi hafif neden dersen ben deadlift 60 squat 70 yapiyorum ama kaldirdigim bench 30 kilogram ama gecen yilki salonumda bench 45 kilo ilk baslarda bastigim agirlikti simdi burda ilk gun 20 kilo basamadim. Normalde bench deadin yarisi gibi olur sende tekrar sayisina bakarsan ayni gidiyorlar yani cok basiyorum diye dusunmeyip her hafta eklemeye bak ben oyle dusunup benchi arttirmayim da dead yukselsin diye falan dusunuyordum.

Teşekkürler hocam deniyeceğim.Bar olimpik bar 20 kg.Tekrarı azaltıp kilo eklemeye çalışayım.

• CooperTime C kullanıcısına yanıt
    Etkileri nasıl oldu ne kadar geliştirdi seni?

• Emir125234 E kullanıcısına yanıt
    Upper lowerdan bahsediyorsan 5 yıl oldu hala yaptığım en etkili yöntem bu ve hala upper lower olarak devam ediyorum supplementler açısındansa açıkçası kreatin ve preworkout dışında tüm supplementler çöp boşuna gidip para vermeyin hatta en iyisi kreatin içeren preworkout tek başına yeterli. 5 senede yazları yurtdışında olduğum için sporu bıraktığım oldu ama açıkçası pek de gelişmedim natural ve genetik olarak sınırıma geldim anlaşılan şu an ölçülerim 43.5cm sıcak kol 80cm bel 178 boy 82 kg tam define değilim define ağırlığım 78kg kol o zaman da 42-42.5 oluyor ağırlıklarım bench 1 rep max o zaman 90 falandır herhalde şimdi 125-130kg artık zaten lat pulldown 95 kg 15 tekrar falan ne bileyim öyle işte amacım güçlenmek oldu artık vay anasını be 5 sene olmuş.

Kanka instanı verebilir misn? Ordan konuşalım uzun uzun

Before afteren var mı?

• Emir125234 E kullanıcısına yanıt
    Valla uzun uzun konuşulacak bir mevzu yok da instamı public koymam yazarım dmden

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.