Şimdi Ara

1 Aylık değişim.,3.AY güncel ölçülerim.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
2
Favori
4.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eti arttır. Günlük 150 gram protein al. Hangi besinde ne kadar protein oluğu internette yazar.

Off günlerde 10 dk interval training koşu ( 1dk sprint 1 dk düşük hız koşu - 5 set ara vermeden ) yap.Isınma ve soğuma toplam koşu 15 dk tutar.

Böylece kas eritmeden hem yağ yakar hem kütle arttırırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: blodhemn

Eti arttır. Günlük 150 gram protein al. Hangi besinde ne kadar protein oluğu internette yazar.

Off günlerde 10 dk interval training koşu ( 1dk sprint 1 dk düşük hız koşu - 5 set ara vermeden ) yap.Isınma ve soğuma toplam koşu 15 dk tutar.

Böylece kas eritmeden hem yağ yakar hem kütle arttırırsın

Hocam bende tam bunları yapıyorum günlük 140-150 gr protein ve antrenman günleri de dediğiniz gibi kardiyo.

Karbonhidratı ve yağı ne kadar alıyım?Günlük kaç kalori olsun genelde 1500 civarı yiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • JesseBitchman kullanıcısına yanıt
    ksinlikle çok az kalori alıyorsun. 2000 alman iyi olur. Zaten bazal alman gereken 1500. Kas yapamazsın 1500 le. Örneğin yulaf arttır. Sebzeyi arttır.Baklagil ve meyve arttır. Protein aynı oranda 150 gram al. Kalitesiz karbonhidrat yeme( şeker )
    Bu arada 8 tekrardan sonra 9 u yapamayacak şekilde kiloyu arttır. Üstüne 5 köfte tamam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desaster -- 25 Eylül 2015; 1:15:56 >
  • 1.73 boy 79 kilo ile 32 cm biceps mi vardı ? Nasıl bir vücuttur o bütün yağ göbekte toplanmış demekki bu arada 3.ayındak kilon çok düşük 80-85 e çıkmaya çalış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

2 ayda kolları 29 dan 33 yaptım. İlk ay omuz yoktu programda yani omuz calısalı 1 ay oldu ve hiç şişmiyor. Ölçü alcaz bakalım buraya yazarım.

Eylul basinda bu mesaji yazmistim. 1 aylik omuz calismasiyla 108 den anca 112 ye cikarabilmisim. Ondan sonra geri yazliga kactim. Her gun 2 saat yuzdum ve duzgun beslenemedim. Kesin eridi kaslar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belim 73 oldu 90 küsürlerden vay anasını,kollar ise çöp 33 cm :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam omuz genişliğini nasıl artırdınız acaba? trapez geliştirmeden omuz genişletmek istiyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

hocam omuz genişliğini nasıl artırdınız acaba? trapez geliştirmeden omuz genişletmek istiyorum da.

Omuz idmanı yaparakhocam daha çok arka yan omuz hareketleri yapıyorum,ön omuzu birçok harekette çalıştırıyoruz zaten.Onun dışında gelişim güzel.Genetik de olabilir tabi mesela benim kollar sırt pek iyi değil özellikle biceps çöp.

• quote:

Orijinalden alıntı: JesseBitchman

Belim 73 oldu 90 küsürlerden vay anasını,kollar ise çöp 33 cm :(

bel 73 mü? kardeşim baya erimişsin o zaman sen? şuan gram göbek olmaması lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

quote:

Belim 73 oldu 90 küsürlerden vay anasını,kollar ise çöp 33 cm :(

bel 73 mü? kardeşim baya erimişsin o zaman sen? şuan gram göbek olmaması lazım?

Hocam genetik belimiz çok ince şuan six packlerin üst ikisi hafiften görünüyor biraz yağlıyım hâlâ daha da incelir kardeşimin 68 falan boyu da 185 civarı.

Eski halime göre inanılmaz değiştim ssler gelicek.

Dostum ben upper lower yapıyorum 1 Kasımda ölçüm var ben sana söyleyim 1 kasımda işe yarayıp yaramadığını ben de ilk kez upper loweri bu ay denedim normalde split giriyodum ama göğüs kasını ta 1 hafta sonra çalıştırıyosun full body zaten haftada 4 kez yapsan gelişmek yerine küçülürsun belli bi yerden sonra gerçi sen oraya uzaksın hala da full bodyde araya koyduğun 1 gün recovery için yeteriz kalıyor çünkü bakayım bi bende işe yaradiysa sana da tavsiye edicem upper lower tarzını.

• quote:

Orijinalden alıntı: CooperTime

Dostum ben upper lower yapıyorum 1 Kasımda ölçüm var ben sana söyleyim 1 kasımda işe yarayıp yaramadığını ben de ilk kez upper loweri bu ay denedim normalde split giriyodum ama göğüs kasını ta 1 hafta sonra çalıştırıyosun full body zaten haftada 4 kez yapsan gelişmek yerine küçülürsun belli bi yerden sonra gerçi sen oraya uzaksın hala da full bodyde araya koyduğun 1 gün recovery için yeteriz kalıyor çünkü bakayım bi bende işe yaradiysa sana da tavsiye edicem upper lower tarzını.

Sevinirim hocam bende 2 haftadır upper lower yapıyorum memnunum açıkçası bakalım.

Aynen ben de memnunum ptesi perşembe lower çarşamba cumartesi lower body çalışıyorum nutrade premium isolate ve qnt 9000 kullanıyorum kaslar sonraki antremana yenilenmiş oluyor full bodyde gittikçe ağırlık düşürüyordum mecburen kaslar yenilenmemis oluyordu şimdi çok daha hızlı artıyor da işte belli bir seviyeye gelince artık çok zor hacim kazanıyorum bakalım 1 ayda 200 gram bile başarıdır benim için

• 69 kilo olmuşum.Bugün doğru bir biçimde ölçüm yaptım.

175 boy 69 kilo
    111 omuz
    75 bel
    32 biceps
    54 bacak
    98 göğüs.

Kendim ölçüm yapınca yanlış ölçmüşüm herhalde salonda hoca ölçünce böyle çıktı

• Dostum birbirimize baya yakınız bende 16'yım 2 hafta önce başladım ölçülerimiz de aynı gibi hemen hemen.

166 boy 75 kilo
    118 omuz
    93 bel
    33,5 sol 34 sağ biceps
    98 göğüs

Benim de amacım kas yapmak yavaştan başlamaktı ki başladım da ama kilo fazlam var göbek var. Bu yüzden önce ağırlık antrenmanı daha sonra kardiyo yapıyorum ilk başladığımda 75 olan kilom bugün tartıda 72,2 olarak gördüm. Tabii sevindim bu duruma ama senin konunu görünce hem şaşırdım hem de korkuya kapıldım çünkü yaklaşık olarak 3-4 aydır gidiyorsun çok iyi kilo vermişsin ama diğer değerler aynı gibi. Ağırlık antremanlarına(kas) ağırlık mı vermedin nasıl böyle oldu yani?

Şu an ben hem kas yapmaya hem kilo vermeye çalışıyorum yani aynı zamanda kol olsun göğüs olsun bacak olsun çalışıyorum ama 3 ay sonunda senin gibi yakın değerler olacaksa bu kilo fazlalığı varken yani kilo vermeye çalışırken aynı zamanda kas yapmanın gereksiz olduğunu mu gösteriyor?

Kusura bakma uzun oldu ne demek istediğimi bende tam anlamadım anlatamadım ama öyle işte kafamda deli sorular

• quote:

Orijinalden alıntı: Bashare

Dostum birbirimize baya yakınız bende 16'yım 2 hafta önce başladım ölçülerimiz de aynı gibi hemen hemen.

166 boy 75 kilo
    118 omuz
    93 bel
    33,5 sol 34 sağ biceps
    98 göğüs

Benim de amacım kas yapmak yavaştan başlamaktı ki başladım da ama kilo fazlam var göbek var. Bu yüzden önce ağırlık antrenmanı daha sonra kardiyo yapıyorum ilk başladığımda 75 olan kilom bugün tartıda 72,2 olarak gördüm. Tabii sevindim bu duruma ama senin konunu görünce hem şaşırdım hem de korkuya kapıldım çünkü yaklaşık olarak 3-4 aydır gidiyorsun çok iyi kilo vermişsin ama diğer değerler aynı gibi. Ağırlık antremanlarına(kas) ağırlık mı vermedin nasıl böyle oldu yani?

Şu an ben hem kas yapmaya hem kilo vermeye çalışıyorum yani aynı zamanda kol olsun göğüs olsun bacak olsun çalışıyorum ama 3 ay sonunda senin gibi yakın değerler olacaksa bu kilo fazlalığı varken yani kilo vermeye çalışırken aynı zamanda kas yapmanın gereksiz olduğunu mu gösteriyor?

Kusura bakma uzun oldu ne demek istediğimi bende tam anlamadım anlatamadım ama öyle işte kafamda deli sorular

Sadece kardiyo yapsaydım daha da düşerdi bu değerler seni yanıltmasın çoğu yağ.Hem kilo verip hem bu değerleri korumam ağırlık antrenmanlarına borçluyum.En basit örnek ağırlıkları artırdım ilk günler 30 kiloyla bench yaparken şimdi 60 kg 3x10 girebiliyorum.sana önerim benim gibi low carb diyeti yap belim şuan 75 cm gerçekten çok farketti.

166 boy 75 kilo olduğun için değerlerin böyle gözüküyor yani çoğu yağ aynı bende öyleydim.Ölçülerden ziyade aynadaki görüntün,yağ oranın önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JesseBitchman -- 26 Ekim 2015; 22:11:28 >

• bende genelde fullbody workout öneriyorum splitten ziyade fakat herkes kaçırdığı çok önemli noktalar var.

birincisi 3 liftte formunuz düzgün değilse "ben fullbody workout yapıyorum, ağırlıkları arttırmam lazım" diyipte ağırlıkları arttırmayın, hareketin formunu sinir sisteminize alıştırmaya gayret edin. ondan sonra ağırlıkları arttırırsınız.

fullbody workout yaparken ikinci bir hususta vücudunuzun bir veya birkaç bölgesinin diğer kas gruplarına göre zayıf olması durumu. kendimden örnek vermek gerekirse benim omuzlarım göğüs ve sırtıma göre çok zayıf ve bu yüzden bench press imi kısıtlıyor. deadliftte 100 kg ile 5x5 çıkartırken overhead press de 45 kg dan sonra formum bozuluyor. Göğüs kaslarımda o güç var hissediyorum ama omuzumdan dolayı bench de 70 in üstüne çıkamadım. bu dengesizlikte fullbody workout un temel prensibi progressive overload u engelliyor. kısaca vücutta böyle hareketlerde progressive overload u kısıtlayacak kadar bir gelişim farkı varsa, önce o zayıf olan kas grubunu split çalışarak güçlendirerek fullbody programa başlamanızı tercih ederim.

• quote:

quote:

Dostum birbirimize baya yakınız bende 16'yım 2 hafta önce başladım ölçülerimiz de aynı gibi hemen hemen.

166 boy 75 kilo
    118 omuz
    93 bel
    33,5 sol 34 sağ biceps
    98 göğüs

Sadece kardiyo yapsaydım daha da düşerdi bu değerler seni yanıltmasın çoğu yağ.Hem kilo verip hem bu değerleri korumam ağırlık antrenmanlarına borçluyum.En basit örnek ağırlıkları artırdım ilk günler 30 kiloyla bench yaparken şimdi 60 kg 3x10 girebiliyorum.sana önerim benim gibi low carb diyeti yap belim şuan 75 cm gerçekten çok farketti.

166 boy 75 kilo olduğun için değerlerin böyle gözüküyor yani çoğu yağ aynı bende öyleydim.Ölçülerden ziyade aynadaki görüntün,yağ oranın önemli.

hergün ortalama ne kadar protein alıyorsun? boy senden biraz uzun kilo aynı.göğüs sanki gelişmemiş değil mi? hala 100 üzeri değil mi? 60 kilo ile bench yapıp nasıl 98 göğüs oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: x571

quote:

quote:

166 boy 75 kilo
    118 omuz
    93 bel
    33,5 sol 34 sağ biceps
    98 göğüs

hergün ortalama ne kadar protein alıyorsun? boy senden biraz uzun kilo aynı.göğüs sanki gelişmemiş değil mi? hala 100 üzeri değil mi? 60 kilo ile bench yapıp nasıl 98 göğüs oluyor?

Kilolarda artış var şekil olarakda yağlı görüntü değişti.Evet 98 cm ve 60 kg bench press yapıyorum doğru formda.Sizin boyunuz kaç?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x571

quote:

quote:

166 boy 75 kilo
    118 omuz
    93 bel
    33,5 sol 34 sağ biceps
    98 göğüs

Kilolarda artış var şekil olarakda yağlı görüntü değişti.Evet 98 cm ve 60 kg bench press yapıyorum doğru formda.Sizin boyunuz kaç?

normalde kilo ve kas oranlanmaz ama 60 kg bench yapan kişide o kadar göğüs olmaz bu sizin göğüs ölçüsü 30 kilo bench basan kişinin ölçüsü . beslenmede mi sorun çıkıyor acaba?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.