Şimdi Ara

MEF ÜNİV. HAKKINDA BİLGİ VERİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 gün önce mef üniv. tanıtım günlerine katıldım oraya gidene kadar aklımda hep mef vardı fakat gidip görünce dedim ki çok iyi reklam yapıyorlar :) gitmeden önce bakıyorum sayın muhammed şahin telefon numarasını verip bilgi veriyor ,erhan erkut hocamız periscope yayınları yapıyor sonra insanlar bizim rektörlerimiz öğrenciyle iç içe diye yorumlar yapılıyor herkese yardımcı olmaya çalışıyorlar falan filan arkadaş muhammed şahin rektör erhan erkut rektör yard. işiniz gücünüz yok mu önce bir okulun laboratuvarlarını geliştirin mühendis yetiştireceksiniz takmışsınız kafaya flipped ,3+2 vs. mühendislik fakültesinde 7 prof var.REZİLLİK..... Kimse beni yanlış anlamasın bende ümitliydim mef tarafından fakat ne yazık ki hocalara güvenmeyeceksin adamların ticaret yaptığını daha anlayamadıysanız biraz daha derin düşünün bu adamlar neden tel numaraları veriyor sureklı twitterdan cevaplar hep online periscopeler ............. İYİ DÜŞÜNÜN

• Yapay Zekanın Yanıtı

MEF Üniversitesi: Bilmen Gereken Her Şey

Hakkında

MEF Üniversitesi, Türkiye'nin önde gelen vakıf üniversitelerinden biridir. 2009 yılında, eğitim sektöründe faaliyet gösteren Mehmet Emin Fora Vakfı tarafından kurulmuştur.

Hukuk Fakültesi

MEF Hukuk Fakültesi, Türkiye'nin en saygın hukuk fakültelerinden biridir. Deneyimli akademisyen kadrosu ve modern tesisleriyle öğrencilere üst düzey bir hukuk eğitimi sunmaktadır.

Yorumlar

Öğrenciler tarafından yapılan yorumlar, MEF Üniversitesi'nin akademik kalitesini, öğrenci odaklı yaklaşımını ve kampüs olanaklarını takdir etmektedir. Üniversite, öğrencilerine zengin bir üniversite deneyimi sağlamak için tasarlanmıştır.

Neden MEF Üniversitesi?

MEF Üniversitesi'ni tercih etmek için birçok neden vardır:

• Güçlü akademik programlar
    • Deneyimli akademisyen kadrosu
    • Modern tesisler
    • Öğrenci dostu kampüs
    • Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden biri

Cemaat Bağlantısı

Mehmet Emin Fora Vakfı, İsmailağa Cemaati ile bağlantılıdır. Ancak MEF Üniversitesi, herhangi bir cemaatle resmi bir bağlantısı veya bağımlılığı bulunmayan bağımsız bir kurumdur.

Nasıl Başvurulur?

MEF Üniversitesi'ne başvurmak için üniversitenin resmi web sitesini ziyaret edebilir ve çevrimiçi başvuru formunu doldurabilirsiniz. Başvuru şartları ve süreçleri hakkında daha fazla bilgi için üniversiteyle doğrudan iletişime geçebilirsiniz.

SONUÇ:

MEF Üniversitesi, Türkiye'de kaliteli bir eğitim arayan öğrenciler için mükemmel bir seçenektir. Güçlü akademik programları, deneyimli akademisyen kadrosu ve öğrenci odaklı yaklaşımıyla öğrencilere başarılı bir üniversite deneyimi sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Diger universiteler gibi ticarethane olmadigini soyleyen farkli bir ticarethane.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • balon bi üniversite bilgisayar bölümünde profesör bile yok :)
  • Kesinlikle katılıyorum... eğer farkettıysen asla yeni okul gitmeyin mezunu yok demedim çünkü bence çok önemli şeyler değil önemli olan imkan laboratuvar ben mühendislik için konuşuyorum .Umduğumu bulamayıp tekrardan hazırlanacağım...
  • VAKIFLARIN HEPSİ TİCARETHANE
    inşallah kurtulcam

• Ben bu forumda dahaca hiçbir özel üniversite hakkında iyi bir yorum görmedim bu özel üniversiteler madem bu kadar yetersiz açılmasına kimler izin veriyor onu da anlamış değilim madem bütün özel üniversiteler ticarethane neden yani bu forumdaki arkadaşlar bile bunu görebiliyorsa YÖK ÖSYM bunları göremiyor mu neden denklik veriyor madem öyle özel Üniversitede kimse okumasın 2 milyon kişi sınava girsin 1.5 milyonu açıkta kalsın özel üniversiteler bu kadar kötü devlet üniversiteleri sanki mükemmel hepsi Boğaziçi seviyesinde yani ben ingilizce okumak istediğim alanı sırf devlette ingilizcesi sadece Boğaziçi'nde var ve ona puanım yetmediği için nereyi yazsam ticarethanede okuyacağım ya da gidip Türkçe okuyup mezun olacağım 1.sinde özel üniversite diye eleyecekler 2.sinde türkçe diye eleyecekler ben de KPSSye gitmek zorunda kalacağım yani şimdi burdan baktığım zaman insanlar nasıl iş buluyor hayret ettim bir an sözüm sana değil kardeşim sadece sistemdeki bozukluğa

• Adam akilli profesor yok kampus yok makyaj dolu :)

Egitim ucreti 39bin lira.. Dogru duzgun amfi yok hukukta.. Sabanci 42bin varin siz kiyaslayin yillarin sabancisi ile 2.senesine ogrenci alacak vakfi

Isin gulunc yani ticaret kokmasi. Hayir adamlar demis ki biz holdingiz bu ise de girelim iki boyariz bide plazaya okul gorunumu verdik mi tamam. Oysa sanirim okulu insa edenlerde farkinda degil vakifin amacinin para kazanmak olmadiginin.

Nasil izin veriyor devlet sasiyorum. Ozel okul acmak yasak ama vakif diyip para kazanmak serbest? Vakif universitesi zarar eder amac egitimdir mantik bu.

Ben buyuk umutlarla gitmistim sahsen hukuk icin. Fazlasiyla reklam. Rehber hocam bide demez mi ilerde koc sabanciyla yarisabilecek duzeyde

• mef ünisi parayla övdürüyor kendini

ekşi sözlüğe girin boğaziçi bilkent hacettepe yerden yere vurulurken mef övülüyor
  • ya bence yeni bir üniversiteye çok yükleniyorsunuz ama gerçekten böyle yeni bir üniversitenin ücretinin bukadar pahalı olmaması lazımdı
  • RobertKnepperLoL kullanıcısına yanıt
    Erhan Erkut yanlış hatırlamıyorsam tercih yayınında demişti ki üniversite araştırırken sayfasından değil sözlüklerden yararlanın adam bunun bilincinde yazdırıyor öğrencilere ekşi sözlüğe akıllı adam .....
  • busraev B kullanıcısına yanıt
    Koç,Sabancı,Bilkent,Tobb dışında ciddi bir vakıf kurumu göremiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

VAKIFLARIN HEPSİ TİCARETHANE
    inşallah kurtulcam

Ne çektin be Eren
  • oturanboga16 kullanıcısına yanıt
    Haklısın Boğaziçi ODTÜ İstanbul Marmara Ankara Ege Hacettepe hariç her alanda yeterli devlet de yok bence ki bunlar da zaten her alanda yeterli değil mesela istanbul üniversitesindeki akademik kadro mükemmel ama derslere akademisyenler değil asistanlar giriyor o akademisyenler de genelde vakıf üniversitelerinde ders vermeye gidiyor 2 milyon öğrenci iki elin parmağını geçmeyecek sayıda üniversitelere nasıl girsin benim kızdığım devlet üniversitelerinin azlığı ve yetersizliği İstanbul'da devlet üniversitelerinin 5 katı özel üniversite var insanlar ne yapsın vakıf üniversiteleri ticarethane olabilir ama zaten ben tam Burslu kazanmadıkça hiçbirinin önünden bile geçmem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.