Şimdi Ara

180 günde yetişir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3. senem ve hedefim sayısal ilk 10k. önceki yıllar hazırlanamadım sağlık sorunlarım yüzünden ancak temelim var, matematik ve geoyu lisede çok iyi öğrenmiştim ancak test ve tekrar yapmam lazım. fende ayt kısmında ki çoğu konuyu bilmiyorum özellikle fizik ve kimya, biyolojim iyidir. 180 günde konular biter mi ? morale ihtiyacım var açıkçası, zaten depresyon hastasıyım inanılmaz bunaldım şu günlerde var mı benim gibi olan

• yes

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yetişmeyebilir aynı durumdayım yüksek ihtimal mezuna bırakıcağım ama böyle bile olsa elinden ne kadar geliyorsa çalış zekanada bakar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akeno A kullanıcısına yanıt
    180 günde yetiştiremeyen kb ama düşük zekalıdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temeliniz bu kadar iyiyse yetişir hocam. Kısa bir konu tekrarı yapıp bol bol test cozersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi başlayın yetişir mi diye konu açmayın yetişmez der birisi morliniz bozulur

• quote:

Orijinalden alıntı: xy z

Temeliniz bu kadar iyiyse yetişir hocam. Kısa bir konu tekrarı yapıp bol bol test cozersiniz
    çok da iyi değil aslında. yani şöyle matematikte integral haricinde her konuyu lisede çok iyi bir şekilde öğrenmiştim. fen kısmında 12. sınıf konularını mesela hiç çalışmamıştım. organik bilmiyorum, fizikte çoğu konuyu bilmiyorum fen sıkıntı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir günde 2 denemeye girilir mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuyu açanların %99.9'u konuları yetiştiremiyor. Her 2 haftada bir gün eksilterek yeni konu açıyorlar. Yetişmez dostum. Gelişirsin ama 10k olmaz. Hadi kolay gelsin.

• Daha 6 ay var strese sokmayın beni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapabildiğinin en iyisini yap hocam artık 1k mı olur 100k mı kimse bilemez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu yazdığım senin için değil herkes için geçerli yetismezse bile mezuna kalırsın en kötü ihtimal 80 netle baslarsın yıla.

• yetişir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.