Şimdi Ara

Dershaneler şuan da ne yapıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Canlı ders yapıyorlar mı ve yapıyorlarsa kaç gün giden varsa söyleyebilir mi?

• Bizimkiler canli ders yapmiyor sadece WhatsApp soru cozumu
  • Onu bilmem de ben demiştim dershaneye gidilmez bu zamanda diye. Okulların, dershanelerin kapanacağı o kadar belliydi ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu büyük maddi sıkıntıda diye tahmin ediyorum.

• Bizim buralarda gidiliyor, arkadaşımın dershanesine baskın yapıldı bugün, polis demiş ki denetimleri arttırdık dikkatli olun :/

• IIICoDeMaXIII kullanıcısına yanıt
    Hocam ciddi mi bu, sizin orası neresi acaba
  • Ben gidiyorum 13-16 arası açık ama ben 10 da gidip 19 da dönüyorum daha bir şey olmadı bütün hocalar da kurumda oluyor zaten sınıfta 2-3 kişi oluyoruz online da anlatıyo millete ben sınıfta dinliyorum aralarda soru soruyorum konuyu anlamadıysam başka sınıfın dersine de girebiliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • burak0- B kullanıcısına yanıt

Şanlıurfa, bir diğer arkadaşımın dershanesi de birkaç farklı yer belirlemiş oraya gidiyorlar. Denetim falan yok hocam sözde yasaklar...

• Ee hocam yasak??
  • burda gizli gizli gidip denemeye giriyorlar.
  • Burda deneme alıyoruz dershaneden canlı dersten çözüyoz dersler fln var haftada 6 gün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Napıcaklar anca boş boş evde ögrencileri arıyorlar sırf biz önemsedik öğrencileri diye

• Sinek avlıyorlar
  • düzenli olarak canlı dersler, bazı dersler için ek dersler ve WhatsApp üzerinden zümreler yapılıyor hocam.

• 8.30/12.30 arasin 5 ders haftanın 4 günü ayni sekilde devam ediyor. Online dersleri pek sevmesem de beklediğimden iyi yapiyorlar. Ayrıca ek olarak haftanın bazi günleri sinif soru cozumleri,etutler veya randevuyla 1e1 soru cozumleri oluyor.
    Ben verim alamasam da gayet iyi duruyor. Evde kafayı yemeyelim diye dershaneye yazıldık sonuç bu.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 28 Mart 2021; 10:48:54 >
  • burak0- B kullanıcısına yanıt
    Bi şey olmaz

• medness M kullanıcısına yanıt
    Girmek zorunlu derken, girmeseniz nolabilir en fazla dershaneden atcak halleri yok😅
  • Bizim dershane geçen sene mayısın sonunda canlı derse başlamıştı JSNDNSNDNSNDNSD erkencisin paşam... Dershaneler kan emicidir uzak durun hepsinden

• yasamagayretindeyim Y kullanıcısına yanıt

10 tam gün devamsızlık aile ile konuşup sözleşme iptali. Atılanlar oldu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.