Şimdi Ara

Dershaneler şuan da ne yapıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Para iadesi ediliyo ozaman? Edilmiyosa hukuka aykırı
  • bizimkiler canlı ders ve wpden soru çözümü yapıyo hiçbir halta da yaramıyo adamlar daha tyt fizik işliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasamagayretindeyim Y kullanıcısına yanıt

Para iade edilmiyor senden kaynaklı sorunlarda diğer taksitler de toplu peşin alınıyor şuan dershaneden ayrılmak istesem yine peşin alırlar

maalesef yüzyüzeyken verim alamadığım derslerden kütüphaneye kaçıp 9,5 gün doldurmuşum zaten daha fazla devamsızlık yapma diye rehberlik aradı hocaların mikrofon kamera ve derse katılım ısrarı olmasa açsam arkada test çözerim yine sıkıntı olmaz 2-3 hoca iyi anlatıyor diğerleri gereksiz aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 30 Aralık 2020; 10:30:38 >
  • medness M kullanıcısına yanıt
    Paranizla rezil oluyosunuz sozum sana degil dershanelere. İyi eğiitim veremiyolar ama parayı da donuna kadar alıyolar..
    hocam iyi arastirin ediliuor olmasi lazim ama yinede etutun insiyatifine bagli

Hocam açık konuşmam gerekirse biraz aile zoruyla yazıldım ikna edemedim dershanesiz olmaz dediler evde de çalışma ortamım yoktu 2 ay boyunca dershaneyi kütüphaneye gitmek için bir yol olarak kullandım dersler iyi anlatılırsa ne âla havasındaydım. Normalde evde ders çalışmama ikna etseydim kütüphaneye gitmeme izin vermezlerdi otur evde çalış ne işin var boşuna onca yol bu gideceksin yol parası vs. evde de sürekli her konudan kaos çıkıyor ev ortamından uzaklaşmak içindi maalesef kapanınca benim için iki yönden de kötü oldu. Her ders hocaların kamera mikrofon açın nutuğu çekmesi de cabası. Anlatamıyom ama egom yüzünden dinlemek zorundasınız muamelesine maruz kalmak da kötü.

Sen de haklısın hocam aslında dersanenin kattigi tek avantaj düzen. Evde olsan deli gibi calismiyosun kendimden biliyorum dershane belki seni erken kalkmana günün planlamana falan sebep oluyodur. Mik kamera sıkıntılı farkındayım ama onlar da ailelerin gözüne girmek icin bakin eğitimi bu sekilde zorlu şartlarda kamera açarak sanki yüzyüze ders yapar gibi sagladik imajı vermek icin istiyolar. Sen dershaneyi takma gir derslerine kalan gününü planlayıp evde calis giden para olsun boşver 😉
  • Hiç dershanesi ya da çevresinden birinin dershanesi basıldı mı?

• okullardaki gibi bildiğin uzaktan eğitim var

Öyle yapıyorum sağolun hocam dedikleriniz için  

• Yok hocam ya ne maddi sıkıntısı bizim dershane doğru düzgün canlı ders yapmamasına rağmen söke söke alıcaklar parayı çoğu dershane de alıyor diye biliyorum ücreti

• Benim gittiğim dershane üzerinden yola çıkarak tahminde bulunmuştum.

Türkiye 1.si olarak paylaştıkları için ceza yemişler bir de. "Çocukları paylaşmak" suçundan +18 olmama ve paylaşılabilir şeklinde dilekçe ve imzamın bulunmasına rağmen

• Hocam açıkçası pek umurlarında olduğunu düşünmüyorum, reklamlarını çok güzel yapmışlardır sizle, öyle olunca kat kat fazlasını alırlar yeni kayıtlardan

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.