Şimdi Ara

Karekök Fizik 0 Kullananlar Bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
25.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Karekök Fizik 0 almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Size yardımı oldu mu ? Kısacası beğendiniz mi, tavsiye eder misiniz ?

• Karekök fiziği, fiziği sıfır olanlara kesinlikle önermiyorum. 30 liram boşa gitti. Sakın temeliniz yoksa almayın. Bir de arka sayfasına ballandıra ballandıra "temeli sıfır olanlar için, fiziğe yeni başlıyorum en ufak bir şey bilmiyorum diyenler için" yazmışlar. 5. sayfasından sonra anlarsan getir elini öpeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkliardii

Karekök fiziği, fiziği sıfır olanlara kesinlikle önermiyorum. 30 liram boşa gitti. Sakın temeliniz yoksa almayın. Bir de arka sayfasına ballandıra ballandıra "temeli sıfır olanlar için, fiziğe yeni başlıyorum en ufak bir şey bilmiyorum diyenler için" yazmışlar. 5. sayfasından sonra anlarsan getir elini öpeceğim.

Hocam bu kadar kötü mü Mat ve geometride baya başarılıydılar.
  • valla ben tam aksini düşünüyorum. gerçekten kolay ve temel oluşturmak için güzel kitap. hem insanın özgüvenini de artıyor, çalışırken "fizik o kadar da zor değilmiş ya" diyorsun. ben tavsiye ederim.
  • Bnde kullaniyorum gayet guzel bi arkadas baya kotulemiste 5. Sayfasnda braktigi icindir bn oneririm ama yaninda fem ygs lys konu anlatimida kullaniom bn sadece kolayla gidersen kitap bitti baska kaynak alim bakalim dersen olmaz cunku bu kitp baya kolay standart test kitaplarina gore yaninda seni biraz ugrastrcak bi kitap bulunsun en azndan her konu icin bi test

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş baya bir kötüledi. Böyle bir yorumdan sonra almam açıkçası. Mustafa Başer'in Ygs k.a almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodyShift

Arkadaş baya bir kötüledi. Böyle bir yorumdan sonra almam açıkçası. Mustafa Başer'in Ygs k.a almayı düşünüyorum.

1kisi kotuledi 2 kisi ovdu kotu olana bakiyosun btercih senin tabi ama bi ornek verim bnm 3 yldir fizik 1 ama arkadasn dedigi o 5 sayfayi gayet rahat cozdum neyse dedigin kaynak hakknda bilgim yok kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BloodyShift kullanıcısına yanıt
    yalnız karekök fizik sıfır düşünürken mustafa başer'in kitabını alırsan afallarsın. biraz ağır bir kitaptır çünkü o. karekökten vazgeçme derim ama olmadı güvender falan çöz önce, sonra mustafa başer'in kitabına geç.
  • quote:

Arkadaş baya bir kötüledi. Böyle bir yorumdan sonra almam açıkçası. Mustafa Başer'in Ygs k.a almayı düşünüyorum.

dostum, ben temeli sıfır olan arkadaşlardan söz ediyorum. eğer senin de temelin benim gibi bildiğin sıfır ise kesinlikle alma derim. diğer olumlu yorum yapan arkadaşların belli ki az çok temeli varmış ki konuları anlamış. ilk beş sayfasında sorun yok ama diğer sayfalarda formul falan göstermeden direk bizden cevabı bekliyor. yine de almak istiyorsan almadan bir incele bakalım anlayabilecek misin karar senin. sonuçta 2+2 nin 4 olduğunu birisi bize sayarak öğretmeden öğrenmedik. bu kitapta 2+2 nin direk cevabı isteiyor ne hikmetse bilmem anlatabildim mi. karar senin, antremanlarla fiziği öneririm (daha almadım ama mat temelimi antremanlarla mat ten atmıştım gayet güzel kitap fiziği de öyledir eminim) kal sağlıcakla.

• quote:

Orijinalden alıntı: karanlikprensesi

quote:

1kisi kotuledi 2 kisi ovdu kotu olana bakiyosun btercih senin tabi ama bi ornek verim bnm 3 yldir fizik 1 ama arkadasn dedigi o 5 sayfayi gayet rahat cozdum neyse dedigin kaynak hakknda bilgim yok kolay gelsin

Hocam içerik hakkında bilgi verir misiniz ? Konular nasıl anlatılmış, konudan sonra mı çözdürüyor yoksa örneklendirip bizden çözmemizi mi istiyor ? Kısaca özetlerseniz sevinirim. İki kitabı da detaylı inceleyeceğim zaten kesin verilmiş bir karar yok. Mat ve geometri serisinde çok iyiydiler, fizikten böyle yorumlar alınınca şaşırdım sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: darth hede

yalnız karekök fizik sıfır düşünürken mustafa başer'in kitabını alırsan afallarsın. biraz ağır bir kitaptır çünkü o. karekökten vazgeçme derim ama olmadı güvender falan çöz önce, sonra mustafa başer'in kitabına geç.

Hiç öyle düşünmemiştim seviyesi hakkında bir bilgim yoktu. Karekök'ten sonra çözülebilir mi ?
  • quote:

quote:

Hiç öyle düşünmemiştim seviyesi hakkında bir bilgim yoktu. Karekök'ten sonra çözülebilir mi ?

ya şimdi herkesin kafa farklı çalışıyor. benim anlamadığımı sen anlarsın, senin anlamadığımı ben anlarım vs vs.

benim fiziğim kötüdür. ilk mustafa başer'in kitabını almıştım, daha 2. konuda pes ettmiştim yapamıcam diye. sonra karekök sıfırı aldım, gayet rahat bir şekilde bitirdim. bir yandan da güvender çözüyordum. yani karekök sıfır+güvender ygs kitabı ile birlikte ygs fiziğinde 11 doğrum çıkmıştı. ha karekök yetersizdir, her detayı vermez, yanına en az bir konu anlatımlı daha lazım. ama başlangıç için iyidir. bir temel oluşturur kısaca. temel varsa da gereksiz yalnız. ben bu sene yeniden hazırlanıyorum, yüzüne bakmam karekök sıfırın.

içeriğine gelirsek, örnek soru sorar, o örneğin çözümü ile konuyu anlatır, kuralı verir, sonra da ona benzer 6 soru çözdürür. bütün kitap bu şekilde ilerler.

seversin/sevmezsin, anlarsın/anlamazsın bilemem ama bence faydalı.

• quote:

quote:

quote:

Hocam içerik hakkında bilgi verir misiniz ? Konular nasıl anlatılmış, konudan sonra mı çözdürüyor yoksa örneklendirip bizden çözmemizi mi istiyor ? Kısaca özetlerseniz sevinirim. İki kitabı da detaylı inceleyeceğim zaten kesin verilmiş bir karar yok. Mat ve geometri serisinde çok iyiydiler, fizikten böyle yorumlar alınınca şaşırdım sadece.

1 sayfada kosetasi denen bolume soru yazmis altinda aciklamali cozum diye konuyu anlatmis en alttada o kosetasinin cozumunu yapmis yan sayfadada o konuyla ilgili 6 soru vermis sorular gayet kolay bn bu karekok fizikin 10. Sinifini czdum ama onda o 6 soru zora dogru gidiyodu bunda oyle bi durum gormedim neyse boyle her 2 sayfada bir knu anlatio konular bitince o unite ile ilgili bi tarama testi bi konu testi bide osys sorulari bulunan teset verio .. Boyle iste bak kardes bu dersi hic sevmem hic snalara calismayan bi insandm ama bundan calisinca mutlu oluyom tabi baska kaynaga gecicen yapamican belki cunku bu kitap gerckten kolay pesme etme vebenim uyguladigim yontemi tavsiye edim yaninda bi orta seviye konu anlatim olsun onun konu testlerine konu anlatiminada bak cnku bu kitapta olmayan bilgi orta seviye bi kitapta olabiliyo en azndan bn denk geldim..

• quote:

quote:

quote:

ya şimdi herkesin kafa farklı çalışıyor. benim anlamadığımı sen anlarsın, senin anlamadığımı ben anlarım vs vs.

benim fiziğim kötüdür. ilk mustafa başer'in kitabını almıştım, daha 2. konuda pes ettmiştim yapamıcam diye. sonra karekök sıfırı aldım, gayet rahat bir şekilde bitirdim. bir yandan da güvender çözüyordum. yani karekök sıfır+güvender ygs kitabı ile birlikte ygs fiziğinde 11 doğrum çıkmıştı. ha karekök yetersizdir, her detayı vermez, yanına en az bir konu anlatımlı daha lazım. ama başlangıç için iyidir. bir temel oluşturur kısaca. temel varsa da gereksiz yalnız. ben bu sene yeniden hazırlanıyorum, yüzüne bakmam karekök sıfırın.

içeriğine gelirsek, örnek soru sorar, o örneğin çözümü ile konuyu anlatır, kuralı verir, sonra da ona benzer 6 soru çözdürür. bütün kitap bu şekilde ilerler.

seversin/sevmezsin, anlarsın/anlamazsın bilemem ama bence faydalı.

Bu kitapla alt yapı oluşturmayı hedefliyorum. Yani kısaca sağlam olmasını istiyorum. Bu sene 11. sınıfım seneye ygs fiziğinin yüzüne bakmak istemiyorum. ( Tekrarlar olacak tabi, konu çalışma bazında diyorum ) Bu karekökten sonra fem simetrilere bakarım diye düşünüyorum. İlk adımı var o da beğeniliyor. Bu iki kitaptan sonra temel sağlam olunca orta halli bir kaynak sonrasında zor bir kaynak ile işi bitirmek istiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

1 sayfada kosetasi denen bolume soru yazmis altinda aciklamali cozum diye konuyu anlatmis en alttada o kosetasinin cozumunu yapmis yan sayfadada o konuyla ilgili 6 soru vermis sorular gayet kolay bn bu karekok fizikin 10. Sinifini czdum ama onda o 6 soru zora dogru gidiyodu bunda oyle bi durum gormedim neyse boyle her 2 sayfada bir knu anlatio konular bitince o unite ile ilgili bi tarama testi bi konu testi bide osys sorulari bulunan teset verio .. Boyle iste bak kardes bu dersi hic sevmem hic snalara calismayan bi insandm ama bundan calisinca mutlu oluyom tabi baska kaynaga gecicen yapamican belki cunku bu kitap gerckten kolay pesme etme vebenim uyguladigim yontemi tavsiye edim yaninda bi orta seviye konu anlatim olsun onun konu testlerine konu anlatiminada bak cnku bu kitapta olmayan bilgi orta seviye bi kitapta olabiliyo en azndan bn denk geldim..

Hocam bu kitaptan sonra Fem ilk adım, fem simetriye geçmeyi düşünüyorum. Bu kitap temeli sağlamlaştırıcak ileride diğer kaynaklarda problem olmasını istemiyorum. Haklısınız, yetersiz gelecektir farkındayım zaten hemen ertesinde bir orta derece kaynağa geçeceğim.

• UP
  • O kitabı bitirirsen YGSyi halletmiş olursun zaten kolay sorduklarından. LYS için de az biraz temel olur. Ben çözerken hiç beğenmemiştim 9.sınıf dışında fiziği 1 olan ve tek 1 formül dahi bilmeyen insandım ancak kitap bana çok kolay gelmişti. YGSye girdikten sonra zaten kolay sorduklarını anladım boşuna kötülemişim dedim Anlatımının iyi olduğunu söyleyemem ancak o yandaki soruya bakıp kendin gayet rahat soruları çözebilirsin çözdükçe de senin kafanda da konuların mantığı yerleşmeye başlıyor. Alınmayacak kitap değil zaten onun düzeyinde başka kitap olmadığı ve ygs fizik için gidip de final vs. çözmek gerekmediği için al bence. Yalnız sayfa kağıdı biraz kötü insanın çözesi gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Veraniego

O kitabı bitirirsen YGSyi halletmiş olursun zaten kolay sorduklarından. LYS için de az biraz temel olur. Ben çözerken hiç beğenmemiştim 9.sınıf dışında fiziği 1 olan ve tek 1 formül dahi bilmeyen insandım ancak kitap bana çok kolay gelmişti. YGSye girdikten sonra zaten kolay sorduklarını anladım boşuna kötülemişim dedim Anlatımının iyi olduğunu söyleyemem ancak o yandaki soruya bakıp kendin gayet rahat soruları çözebilirsin çözdükçe de senin kafanda da konuların mantığı yerleşmeye başlıyor. Alınmayacak kitap değil zaten onun düzeyinde başka kitap olmadığı ve ygs fizik için gidip de final vs. çözmek gerekmediği için al bence. Yalnız sayfa kağıdı biraz kötü insanın çözesi gelmiyor

Hocam Mustafa Başer'in YGS K.A alsam ağır gelir mi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Veraniego

O kitabı bitirirsen YGSyi halletmiş olursun zaten kolay sorduklarından. LYS için de az biraz temel olur. Ben çözerken hiç beğenmemiştim 9.sınıf dışında fiziği 1 olan ve tek 1 formül dahi bilmeyen insandım ancak kitap bana çok kolay gelmişti. YGSye girdikten sonra zaten kolay sorduklarını anladım boşuna kötülemişim dedim Anlatımının iyi olduğunu söyleyemem ancak o yandaki soruya bakıp kendin gayet rahat soruları çözebilirsin çözdükçe de senin kafanda da konuların mantığı yerleşmeye başlıyor. Alınmayacak kitap değil zaten onun düzeyinde başka kitap olmadığı ve ygs fizik için gidip de final vs. çözmek gerekmediği için al bence. Yalnız sayfa kağıdı biraz kötü insanın çözesi gelmiyor

Hocam Mustafa Başer'in YGS K.A alsam ağır gelir mi ?

O kitabı çok övüyorlar ama ben almamıştım bilmiyorum o sebeple.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkliardii

Karekök fiziği, fiziği sıfır olanlara kesinlikle önermiyorum. 30 liram boşa gitti. Sakın temeliniz yoksa almayın. Bir de arka sayfasına ballandıra ballandıra "temeli sıfır olanlar için, fiziğe yeni başlıyorum en ufak bir şey bilmiyorum diyenler için" yazmışlar. 5. sayfasından sonra anlarsan getir elini öpeceğim.

Arkadasa katiliyorum fizik adina hicbirsey bilmiyorsaniz 1 2 konu sonra zorlanabilirsiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.