Şimdi Ara

Kortizon kullanmış olan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yüz felci tedavisinde günde 6x16mg ile başladığım kortizon tedavisini bugün bitirdim
    Daha önce kullanmış olanlar yüzümdeki şişlik kendiliğinden iner mi nasıl iner?
    Yaz geldi yapabileceğim bir öneriniz var mı moralim ay gibi olmam ve sivilceler dolayısıyla çok bozuk (şu an sivilce olunmayan nokta yok vücutta gören öğürüyor)
    Vücut kendi kendine toparlar mı ?
    Bir de ilacı dün bıraktım tuzlu yemeye nr zaman başlayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Benim romatizma hastası arkadaş vardı onun yüzü ve omuzları şişmişti.
    Biz farketmeden geçmişti.

Ve git doktora sor emin ol
  • Geçmiş olsun.

• Teşekkür ederim

• güncel
  • Geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citoles kullanan var mı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben farklı hastalık yüzünden kullanıyorum son 3 hap kaldı haftaya kullanıp bitireceğim inş:) internette geçer diye okudum hep. bendede şişlik + sivilce arttı baya bi. yolmadan da duramıyorum :D sıkıntı büyük. bırakınca umarım geçer .geçmiş olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola_Tesla_

ben farklı hastalık yüzünden kullanıyorum son 3 hap kaldı haftaya kullanıp bitireceğim inş:) internette geçer diye okudum hep. bendede şişlik + sivilce arttı baya bi. yolmadan da duramıyorum :D sıkıntı büyük. bırakınca umarım geçer .geçmiş olsun...

hocam, özellikle yüzdeki şişlik çok sorun çıkarıyor. sokağa çıkmaya korkuyorum artık. başkası oldum resmen. umarım geçer. geçmiş olsun size de
  • Geçmiş olsun hep bu ilaca ilgim vardı önceden beri , belki adındandır . Allah kimseyi mecbur etmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 25 Haziran 2015; 19:11:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitokiri Battousai

Geçmiş olsun hep bu ilaca ilgim vardı önceden beri , belki adındandır . Allah kimseyi mecbur etmesin.

sağolun hocam, pek ilgi duyulacak bir şey değil ya çok zararı var :)
  • Astımken kullanmıştım hocam.İlaçların içinde vardı.Çok acıkmaya sebep oluyor.Sabahları kalktığımda kahvaltı hazır değilse annemle kavga ederdik.Asabiyetede sebebiyet veriyor.Hala pişmanım annene bağırdığıma.Zayıfdım.Sonra kilo aldım.Hemde çok.Dikkatli kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bysteve

Astımken kullanmıştım hocam.İlaçların içinde vardı.Çok acıkmaya sebep oluyor.Sabahları kalktığımda kahvaltı hazır değilse annemle kavga ederdik.Asabiyetede sebebiyet veriyor.Hala pişmanım annene bağırdığıma.Zayıfdım.Sonra kilo aldım.Hemde çok.Dikkatli kullanın.

bitti artık, ben de çok yedim. şu sıralar hala asabiyim. insanlar soru sorduğunda içimden bir parça kopuyor cevap veresim bile gelmiyor. hiç konuşasım gelmiyor. sonra noldu kilolar hocam
  • Geçmiş olsun hocam bende kullanmıştım bi zaman sonra geçiyor şişlikler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende burun fısfısı var bendede olurmu böyle şeyler

• quote:

Orijinalden alıntı: firediknitze

Bende burun fısfısı var bendede olurmu böyle şeyler

ben yüksek doz kullandım, siz yine de dikkat edin, her zamanki gibi yerseniz ve tuzu keserseniz bir şey yapmıyormuş
  • Creedence Clearwater R. kullanıcısına yanıt
    Tmm hocam teşekkürler

• yüzündeki şişliğin sebebi vücudun su tutmasındandır muhtemelen kendi kendine atarsın onu. sivilceler için de yaz geldi denize filan git
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romen Diyojen

yüzündeki şişliğin sebebi vücudun su tutmasındandır muhtemelen kendi kendine atarsın onu. sivilceler için de yaz geldi denize filan git

hocam, vücut o kadar kötü bir halde ki tişörtü çıkaramıyorum sivilcelerden, işemeyle falan mı atılır o su?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

quote:

Orijinalden alıntı: Romen Diyojen

yüzündeki şişliğin sebebi vücudun su tutmasındandır muhtemelen kendi kendine atarsın onu. sivilceler için de yaz geldi denize filan git

hocam, vücut o kadar kötü bir halde ki tişörtü çıkaramıyorum sivilcelerden, işemeyle falan mı atılır o su?

atılır merak etme
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.