|
Bildirim
|
çok geç hocam en geç 14 yaşında başlaman lazım
|
20 yaşında tıp fakültesine başlanmaz ÖSYM bu konuda çok net
|
maalesef 20 yaş ve sonrasında tıp bitirenler en fazla baş hemşire olabiliyor. o yüzden o kadar emek vermeye gerek yok tıp fakültesine.
|
evet 1 yaşında başlaman gerekiyordu geç kalmışsın
|
hocam 2000'nin sonlarında doğdum ve bundan dolayı geç yazıldım 2001lilerle yani. Şuan 20'ye basmak üzereyim ve tekrar mezuna kalmayı düşünüyorum. Ünide yaş hiç önemli değil araştırdığım ve çevremden öğrendiğim kadarıyla ve aksine olgunluk daha iyidir diyenlerde var. Hiç kafaya takmayın.
|
Gec deil hocam son zamanlarda cogi kisi 2.-3. Senesine birakip kazaniyor artik
|
Hocam ailelerin baskı yapmalarının sebebi belli aslında. Sistemi eskisi gibi sanıyorlar. Her üniye kapak atan çok iyi kariyer yapar anlayışı var. Artık insanlar bunu fark etse bile eskiden gelen böyle bir anlayışı yıkmak kolay değil. Açıkçası bence geç girmeniz aksine olumlu olur. Yanlış anlamayın ama kişilik oturması yaş ile bağlantılı bence. Kişiliğiniz hem tam oturmuş olur ünide hata yapma ihtimaliniz belki daha az olur. Hem aklı selim girersiniz. İnsanlar hedefleri için kaç yıl çalışıyor. 1-2-3-4 yıl inanın kayıp değil. Umarım tıp kazanırsınız ve saygın bir doktor olursunuz, saygılar.
|
Bunlar liseyi kaç yaşında bitiriyor anlamıyorum aga millet tıpa 16-17 de başlıyor heralde
Genel olarak 19-18 lise biter 20 yaşında başlanır yani |
özel sektör olsa eyw da doktor olacan la kimse yaşını sormayacak awk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|