Şimdi Ara

29 yaşında tıp fakültesine başlanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doktor olamazsam bir ömür mutsuz olacağımı anladım. Zaten cehennemin dibine düşmüşüm, bu saatten sonra daha beteri olmaz. Vasat bir beyaz yakalıyım 3x asgari civarı kazanan.

• 29 yaşında tıp fakültesine başlarsanız bitiremezsiniz. O kadar kapasitenizin olduğunu sanmıyorum yaştan dolayı. Bunun yanında kazanmak da çok zor. Ayrıca yaşınız da bir hayli ilerlemiş. 6 yılınızı çoluk cocukla geçirmek istediğinize emin misiniz?

Mezun olunca kazanacağınız para da bugünkünden farksız olacaktır. Doktorluk çok stresli bir iş. eskisi kadar saygın da değil. Neresinden tutarsanız tutun mantıklı bir iş değil. Tavsiye etmiyorum!

• 29 yaşında tıp fakültesine başlarsanız bitiremezsiniz. O kadar kapasitenizin olduğunu sanmıyorum yaştan dolayı. Bunun yanında kazanmak da çok zor. Ayrıca yaşınız da bir hayli ilerlemiş. 6 yılınızı çoluk cocukla geçirmek istediğinize emin misiniz?

Mezun olunca kazanacağınız para da bugünkünden farksız olacaktır. Doktorluk çok stresli bir iş. eskisi kadar saygın da değil. Neresinden tutarsanız tutun mantıklı bir iş değil. Tavsiye etmiyorum!

• Hocam yani 20 yaşımdaki zekam yok mudur şu an?

• hekim oldugunda alacagın maaşı merak ettim daha doğrusu beklentini ? ona göre ayıktırayım sana mevzu paraysa

• 35-36 da mezun olursun kanka anca onun yerine aç bi dönerci geç

• Hekim Bey H kullanıcısına yanıt

Mevzu para değil yaşamımda bir anlam olmalı, insanlığa faydam, biyolojiyi kimyayı sevmem, son nefesimi verirken o2 tüketmeme değdi diye düşünmem.

• İnsanlar 60 yaşında fakülte okuyor.

Burada yok olmaz denilmesine bakmayın.

İsteğiniz varsa her yaşta olur.!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    22 yaşında üni başlamak
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +1

• Maraz Alinin sağ kolu kullanıcısına yanıt
    Bir ihtimal daha var o da Boğaziçi kimya mı dersiiiin
  • Ben olsam muhendislikten yururdum. Heralde ozel bir dalina ilgin yok, o zaman yazilim. Gecen geldi 2 yillik myo mezunu eleman, 3k usd aliyorum diyorum freelance calisip.

Sen 6 senelik tip mezunu yeni mezun oldugunda max alacagin o kadar, tabi acilde ustunden gececekler, ruhun, burun deliklerine kadar tecavuze ugrayacaksin. Rahat olayim dersen 2k'ya dusecen.

Tibbin karizmasini parayla her turlu alirsin. Cok istiyorsan calis, gec her firsatta acile at kendini, gor. Tatmine de kariya kiza da doyarsin, ordan gec yatay gecisle ceng. Veya hasta gormeyen brans secersin. Ama icinde ukte kalmasin ya. En onemlisi o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunisherLord -- 15 Ocak 2024; 20:15:51 >
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

Mühendislik bu yaştan sonra boşa okumak olur kaldı ki yazılım vs nefret ederim, müh okusam inşaat makina elektrik fln okurdum ama mühendislige ilgim hiç yoktu geo fizik nefret ederdim onlardan 3 5 soru daha yapsam şu an doktordum.

• evt

seni şu başlıklara alalım.

ekşi sözlük
    mustafa altınışık
    https://eksisozluk111.com/mustafa-altinisik--1760410

ekşi sözlük
    35 yaşında tıp fakültesine girme hayali
    https://eksisozluk111.com/35-yasinda-tip-fakultesine-girme-hayali--6663179?a=nice
  • Çok istiyorsanız neden olmasın? Hayallerinizin peşinden gidin daha hiç bir şey için geç değil. Yurtdışına gitmeniz de daha kolay olur.
  • Saçmalamaaa

Yoktur.

• tıp fakültesi bitirip işsiz kalmazsın o bakımdan okumak mantıklı

• Hukuk okumuştun zaten aç YouTube kanalı millete şu olayda şunu yapın tarzı konuş olurda tutarsa millet sana iş yapman için yazar

20 yaşındaki zekan vardır elbet ama o bölümü okuyan 20 yaşındaki birisine göre sorumluluklarınızın daha fazla olması ve yaşayacağınız kaygı bu uzun sürecin içinde sizi zorlayacaktır kaygı en çok yaş faktöründen dolayı olur diye düşünüyorum ben kendimden 2 yaş küçüklerle okurken bile bunu yaşadığım için bu konuda zorlanacağınızdan eminim büyük resme bakarsak bu dünyada 9 milyar türkiyede 90 milyona yakın insan var herkes istediği mesleği yapacak diye bir şey yok başta bunu kabullenmek gerekir yani sizin doktor olmanız için bir sebep var mı mesela bunu iyice düşünün derim doğru karar vermek bazen zor olabilir ama her açıdan değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum bir defa yola çıkınca geri dönüş zor olabiliyor

• 44 yaşındayım bu sene hazırlanıp sınava gireceğim okul bitincede yurtdışına kapağı atacağım tıp okuyarak...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.