Şimdi Ara

23 yaşında boğaziçine başlanır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
3.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Isparta’da Elektrik-elektronik okuyorum, bölümü, dersleri, ortamı, hocaları sevmiyorum hocalar zaten çok gereksiz kasıyor. Hiç mutlu değilim bunalımdayım uzun süredir. Yeniden sınava girip başka bir yerde başka bir bölüm okumak istiyorum ama artık mühendislik ve başka bir sayısal bölüm okumak istemiyorum çünkü sevmiyorum ve bana göre değil bunu anladım. Ea dan girip boğaziçini kazanmak istiyorum özellikle yönetim bilişim sistemleri çok ilgimi çekti ama çok mu geç kaldım ? 23 yaşında başlayıp 28 inde bitirmek, askerliği de hesaba katarsak 29 yaşında tecrübesiz bir boğaziçilinin sektörde durumu nedir ? ne olur ? Yardımlarınızı bekliyorum herkese iyi çalışmalar.
    Edit: Üniversiteye daha adımını bile atmamış bazı arkadaşların sanki odtülüymüş gibi okuduğum üniversitede hocalar sıkıyor dememe takılmaları tuhafıma gitti, sıralaması düşük dediğiniz bölüm halkla ilişkiler değil, elektrik-elektronik mühendisliği, içerik ve dersler aynı. Buna takılan arkadaşlar üniversiteye gittiklerinde bazı hocaların tuhaf davranışları ve egolarını tatmin için girdikleri halleri görünce anlarlar. Yorumlarıyla beni motive eden, bilgileriyle yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum iyi ki varsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lichking26 -- 11 Kasım 2019; 20:42:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mis gibi okunur.Mutlu olursun.Ya da hayatın boyunca keşke dersin.

Ayrıca bazı sirketler 26-28 yas sınırı felan dediği stajlık cart curt isleri. Asgari ücretin biraz üstünü belki aliyorlardir.Sen kendini gelistirdikten sonra ha 26 ha 30 aranan adam olmaya bak 2 dilini koy notların iyi olsun gorurum 22 yasında taşra mezunu mu 30 yasinda boun mezunu mu
  • Hocam eğer bu sizin hayalinizse, istediğiniz bölüm veya üniversiteyse veya olduğunuz yerde mutlu huzurlu değilseniz değil Boğaziçi en adı duyulmamıs üniversite bile olsa baslanır. Siz kendinizi nasıl mutlu hissedecek hangi meslekte basarılı ve huzurlu olduğunuza inanıyorsanız oraya gidin. Yasın bir önemi yok gerçekten. Boğaziçi mezunu olmanız sizi 1'2 adım öne atacaktır çünkü iyi bir eğitim alacaksınız. Sizde dolu dolu geçirirseniz bu 4 seneyi emin olun tecrübesiz olmanız hiç bir engel olmayacaktır. Basarılar dilerim umarım hayaliniz gerçek olur. 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 23 yaşındayım daha yeni hazırlanıyorum. Bilgisayar okuyacağım.

• İrisEymen kullanıcısına yanıt
    umarım hocam çok teşekkür ederim destekleriniz için
  • Corbars C kullanıcısına yanıt
    iyi çalışmalar hocam hedef neresi
  • çoğu büyük şirket yeni mezunlar için yaş sınırı koyuyor bu sorun olabilir.
    ayrıca ıspartada gereksiz kasıyorlar diyorsanız boğaziçinde nefes alamazsınız.
  • Belli değil hocam duruma göre yapacağım bir şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corbars -- 9 Kasım 2019; 20:17:6 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt
    Emin ol çoğu kişi adam akıllı çalışmaya o yaşlarda başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Corbars

Emin ol çoğu kişi adam akıllı çalışmaya o yaşlarda başlıyor.
    hocam ben tahminlerle konuşmuyorum bakın deloitte veya iş bankası gibi büyük şirketlerin yeni mezun ilanlarına, 92 veya 93 sonrası doğumlu olanları kabul etmiyorlar.
    Ben bilgisayar sektöründe çalışacağım. Yaş beni etkilemiyor. Bilgi+ingilizce ile her şirkete girebilirim.
  • quote:

Ben bilgisayar sektöründe çalışacağım. Yaş beni etkilemiyor. Bilgi+ingilizce ile her şirkete girebilirim.
    bilgi + ingilizce varsa üniversite diplomasına gerek yok zaten yazılım sektöründe. fakat ybs okuyan birinin alanı tam olarak yazılım değil. yukarıda yazdığım gibi kurumsal şirketlerde çalışacağı için yaş önemli.
    Benim zaten üniversite okumaya normalde ihtiyacım yok. Hayalimdi gerçek yapmak için mühendislik diploması almak için uğraşıyorum. Okuduğum süre boyunca muhtemelen freelancer olarak yine işlerime devam edeceğim.
  • quote:

Benim zaten üniversite okumaya normalde ihtiyacım yok. Hayalimdi gerçek yapmak için mühendislik diploması almak için uğraşıyorum. Okuduğum süre boyunca muhtemelen freelancer olarak yine işlerime devam edeceğim.
    öyleyse üniversite sizin için zaman kaybı olur bence. yazılım sektöründe üni okumanın önemi çok az, istanbulun en belalı meslek lisesinden mezun olup çeşitli şirketlerde çalıtıktan sonra dubai'ye yazılımcı olarak giden tanıdığım var.
    Türkiye için dediğin çok nadir geçerli. Önce diplomaya bakıyorlar ondan sonra bilgine veyahut bilgin varsa bile diplomalı bilgisiz senden daha çok maaş alırken sen daha az maaş alıyorsun en azından bir süre böyle devam ediyor. Ben hem hayalimi gerçekleştireceğim hem tam donanımlı ve diplomalı bir mühendis olacağım.
  • quote:

Türkiye için dediğin çok nadir geçerli. Önce diplomaya bakıyorlar ondan sonra bilgine veyahut bilgin varsa bile diplomalı bilgisiz senden daha çok maaş alırken sen daha az maaş alıyorsun en azından bir süre böyle devam ediyor. Ben hem hayalimi gerçekleştireceğim hem tam donanımlı ve diplomalı bir mühendis olacağım.
    umarım gerçekleşir hayalleriniz hocam başarılar
    Hocam bir kaç link gönderebilir misiniz, moralmen gittim şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: lichking26

Hocam bir kaç link gönderebilir misiniz, moralmen gittim şuan.
    örneğin finansbank 26 yaş sınırı var (alt pozisyonlarda 28 yaş)www.qnbfinansbank.com/insan-kaynaklari/ailemize-katilin/yeni-mezun-ve-ogrenciler
    moralinizi bozmak istemezdim ama durum böyle malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeremiKılarksın -- 9 Kasım 2019; 22:52:4 >
  • hocam gerçekten ısparta'daki dandik üniversitenin muhtemelen 200 bin sıralamalı bölümünde kasıyorlar diyorsanız top rate üniversiteler sıkar ben söyleyeyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2019 mağduru 2 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ego tatmininden başka bir şey değil, giderseniz görürsünüz ama Allah düşürmesin. Çalıştığınızın karşılığını alamıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeremiKılarksın

örneğin finansbank 26 yaş sınırı var (alt pozisyonlarda 28 yaş)www.qnbfinansbank.com/insan-kaynaklari/ailemize-katilin/yeni-mezun-ve-ogrenciler
    moralinizi bozmak istemezdim ama durum böyle malesef.

Alıntıları Göster
    Hocam bankalarda ve finans sektöründe zaten hep yaş sınırı var diğer bölümler için dert değil

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.