Şimdi Ara

23 yaşında boğaziçine başlanır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
3.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaş 21 benim de bölümü bıraktım İç mimarlıktı.

Şimdi Boğaziçi İngiliz Dili ve Edebiyatı için hazırlanıyorum hocam yalnız değilsiniz.Bu yaşlarda üniversite okumaya başlayan pek çok insan var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkımızda hayırlısı hocam umarım kazanırız hayaller gerçek olur

• Up

• Bence yukarıdaki arkadaş gayet realist bir biçimde yazmış fakat sizde bankacılık alanına değil de başka alanlara yönelirsiniz ona bakılırsa Boğaziçi'nde siyaset okuyan çoğu kişi ya holdingler de yönetim kurulunda ya bankalarda genel müdür (demek istediğim şube müdürlüğü değil) yani önünüzde birden fazla seçenek olacak ama dedikleri gibi sizde kendinizi kasmaya hazır olur gerek üniversite sürecinde gerek kazanma sürecinde sonuçta aradan belli bir zaman geçmiş bilmiyorum sistemi takip ettiniz mi ama işler çok değişti kararınız ne ise hızlıca almanız ve yola koyulmanız gerekiyor 230 gün civarı bir süre var eşit agırlık için güzel ve yoğun bir çalışmayla bence ybs gelir bence yaş sorununu da pek takmayın sonuçta siz gerçekten nitelikli bir eleman olduğunuzda elbet bu kuralları yutacak şirketler olur (bankacılık sektörü veya özel sektörde yaş sınırı olan tüm kurumlar için diyorum) yolunuz açık olsun ama tekrar diyorum yukarıda yorumlarını yazan arkadaşı bence dikkate almak gerekir iyi günler

• Up

• Hocam boğaziçi hazırlıktayım sınıfımda 2 tane 31 yaşında abi var makine müh kazanmışlar dgsden bir tanesinin çocuğu oldu 3 hafta önce pasta kestik :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crown1337 -- 10 Kasım 2019; 11:49:47 >
  • crown1337 kullanıcısına yanıt
    Hocam Türkiyenin her üniversitesinde bu tip örnekler var lakin bu insanların ellerinde bir iş/meslek var ve hayatlarını bir şekilde kazanıyorlar ama benim elimde ne bir meslek var ne bir vasıf...

• up

• up
  • up
  • Up

• Up

• Seneye 22 oluyorum %90 ihtimalle boğaziçine geçeceğim. Hazırlıkfan muaf olmaya çalışacağım tabii bence çok geç değil hiçbir şey için.

• JimCarryMe J kullanıcısına yanıt
    Hocam hazırlıktan muaf olmak biraz riskli gibi sanki, onu ben de düşündüm ama derslerde bocalama ihtimali var gibi grliyor bana.

• Ben kursa gitmeyi planlıyorum bu sene ingilizce seviyem fena değil sınavı geçecek kıvama gelirsem zaten okurken de çok bocalamam bence.

• Ben de olur da 21 yaşında başlarsam sıkıntı yaşar mıyım diye düşünüyodum ama okurken stajlarla erasmuslarla ya da yazları çalışarak o sene kaybı, tecrübe kaybı azaltılabilir....mesela bölümden derece ile mezun olmak işverenlerin yaşını dert etmesini engelleyebilir...donanım olarak uç noktada olmak lazım..

• Up

• Ispartada zorlanırsan boğaziçinde nefes alamazsın diyenler olmuş.O işler öyle yürümüyor canım, hiçbir akademisyen aaa bu çocuklar 330 küsür puan almış haydi kolay soralım geçsinler gariplerim demiyor, gene kendi bildiğini okuyor.Puan düşük diye soru basit gelecek diye bir mantık olamaz.
  • James Moody kullanıcısına yanıt
    Üniversiteye adım atınca anlarlar hocam kapıdan yorum yapıyorlar, sanki hem Isparta’da hem Boün’de okumuş gibi :)

• Up

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.