KOMİSYONSUZ PAYKWİK KOD
|
Ankara Üni hazırlıkta kalma var mı
|
istanbul hukuka geçip ders saydıran var mı
|
Bir sene başka ünide hazırlık okuyup bölüme geçmek
|
Koç üni tam burs alabilir miyim
|
SOSYAL MEDYADAN TEHDİT VE ŞANTAJ İÇİN
|
Sosyal Medyadan Taciz, Tehdit ve İfşa
Öncelikle merhaba. Tumblr'dan tanıştığım ve hala irtibatta olduğum bir kadın var. Bugün bana birisi tarafından taciz ve tehdit edildiğini söyledi. Kendisi daha önceden yine tumblrdan birisi ile konuşmuş ve sonra konuşmak istememiş. Çocuk sapık çıkıp peşini bırakmamış. Hesabını hackler; fotolarını, mesajlarını, numaralarını alırım demiş ve böyle tehdit etmiş. Sonra bi aracı ile polise şikayet edilmiş ama bişey çıkmamış. O aracı bu çocuğu dövdürüp telefonunu falan kırmış. Ama bu seferde çocuk kinlenip şimdi yine yazmış kıza. Telefonun parasını ver yoksa fotolarını annene babana atarım diye tehdit ediyormuş. Hesabını hacklediğini telefonuna girdiğini her şeyini bildiğini söylüyormuş. Kız ben biterim diyo öyle bir durumda. Bunu hobi olarak yaptığını ve keyif aldığını söylüyormuş. Benim aklıma polise gitmekten başka çözüm gelmiyor ama malum ülkede ön kapıdan soktuğumuz arka kapıdan geri salınıyor. Tavsiyeye ihtiyacım var. Ne yapılabilir bu durumda bilmiyorum başka. Konuyu da buraya açtım bilmiyorum başka yeri var mıydı mazur görün. Ama yardıma ihtiyacım var. Lütfen yol gösterin
KOMİSYONSUZ PAYKASA KOD
|
TEK KULAK İŞİTME KAYBI VE İŞ HAYATI
|
Kyk yurt depozito/güvence bedeli iadesi
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 615
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.030 (Bu ay: 156)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 149 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar