Bildirim
istanbul hukuka geçip ders saydıran var mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Upp -
İühf'ye yatay geçiş mi dusunuyorsunuz hocam? Kaçıncı sınıfa geçeceksiniz ve AGNO kaç? -
1.sınıfım. Agno 1.62 hocam. Medeni ff hukuk başlangıç dc. Bir kaç da seçmeli var ff. Ben yks ile yerleşip saydırmayı düşünüyodum geçtiklerimi. Diğerlerini alttan alırım diyordum. Ama sanırım öyle olmuyomuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuhyiv -- 7 Ağustos 2020; 17:23:16 > -
Ancak ortalamayla veya merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş yaptığınızda derslerinizi sayarlar hocam. Dediğiniz şekilde olmuyor yönetmeliğe göre -
Bana aktsler krediler falan uyuşuyorsa başarı durumunuza göre kurul 2.sınıftan başlatır falan dediler. Ama bunun için %70 başarı durumu gerekiyomuş galiba. Alttan alamam mı dedim kaldıklarımı detaylı bilmiyorum falan dedi öğrenci işleri. Siz iühfde mi okuyorsunuzquote:
Orijinalden alıntı: Nikeviper
Ancak ortalamayla veya merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş yaptığınızda derslerinizi sayarlar hocam. Dediğiniz şekilde olmuyor yönetmeliğe göre -
Ve yönetmelikte öyle bir şey bulamadım ben -
Up -
Upppp -
Hocam istanbul ünidersitesi değilde.Bu yıl anadolu ile konuştum orası saymıyor.Akdeniz ile deu ya bir deneyeceğim -
Nasıl saymıyormuş ya? Başarılı şekilde bitirmiş olsan da mı saymıyorlarquote:
Orijinalden alıntı: Umanchi11
Hocam istanbul ünidersitesi değilde.Bu yıl anadolu ile konuştum orası saymıyor.Akdeniz ile deu ya bir deneyeceğim -
Hocam tamamen üniversitenin insiyatifinde olan bir durum.Anadolu saymıyor mesela saymamak için her şeyi yapıyor -
Anasını satıyım sanki rus hukuku anlatıyolar başka okullarda. Siz hangi üniden geçiceksiniz ki?quote:
Orijinalden alıntı: Umanchi11
Hocam tamamen üniversitenin insiyatifinde olan bir durum.Anadolu saymıyor mesela saymamak için her şeyi yapıyor -
Hocam aynı şeyi bende düşündüm.Tamamen art niyetten başka bir şey değil.Ben sdü den geçecektim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X