Şimdi Ara

23 yaşında boğaziçine başlanır mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
3.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bence başlıktaki sorun yaş değil Boğaziçi Üniversitesi'ni kazanmak :D Eğer şu anki durumda o kadar iyi derece yapacak azmi ve devamlılığı sağlarsanız zaten yaşınız veya herhangi başka bir parametreye bakmadan başarılı olacağınızı söyleyebilirim, hepimiz söyleyebiliriz. Sene sonu foruma uğramayı unutmayın, başarılar :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mis gibi okunur.Mutlu olursun.Ya da hayatın boyunca keşke dersin.

Ayrıca bazı sirketler 26-28 yas sınırı felan dediği stajlık cart curt isleri. Asgari ücretin biraz üstünü belki aliyorlardir.Sen kendini gelistirdikten sonra ha 26 ha 30 aranan adam olmaya bak 2 dilini koy notların iyi olsun gorurum 22 yasında taşra mezunu mu 30 yasinda boun mezunu mu
  • Harvey Specter. kullanıcısına yanıt
    hocam benim planım uzun vadede, şuan 21 yaşındayım eğri oturup doğru konuşmak gerekirse 7 ayda boün kazanabileceğimi düşünmüyorum çünkü ben harçlığını çıkarmak için aynı zamanda okul dışında çalışan bir adamım vaktimin yetebileceğine bünyemin tempoyu kaldırabileceğine inanmıyorum, işi/okulu bırakmak gibi bir durumda söz konusu olamaz çünkü ailemin ve hayatımdaki insanların kararımı destekleyeceklerini düşünmüyorum destekleseler bile bir anda pat diye her şeyi bırakarak değil hepsini aynı anda yürütürsem desteklerler. Ben motivasyonumu sağlayabilirsem, sektördeki insanlardan olumlu yorumlar görüp kesin kararımı verirsem önümdeki 19 ayda günde en az 3 saat sınava yüklenirim. Matematik sorunum yok zaten edebiyat,sosyal ve tyt fene yükleneceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lichking26 -- 12 Kasım 2019; 22:36:23 >
  • lichking26 L kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer mat-2'de sıkıntınız yoksa çok şanslısınız. Zira eşit aglirlikta ayt matematik o kadar etkiliyor ki sıralamayı, bazı sayisalcilar bile sırf matematiği iyi geldigi için uzun süredir çalışan eşit agirlikcilari onların puan türünde geçebiliyor. Bol şans :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harvey Specter. -- 12 Kasım 2019; 22:37:59 >
  • Harvey Specter. kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, böyle değerli yorumlar görmek güzel...
  • Hocam eğer kendinize güveniniz varsa olur bence. Yukarıda denmiş zaten içinizde kalacaksa eğer deneyin ki hep pişmanlığı ile yaşamayın. Ayt matematik TM için acayip etkili zaten ayt matı iyi olan adam oturup sosyali biraz kassa bile çok iyi sıralama elde eder bu sınavda. Boun kazanmak zor fakat birileri bunu başarıyor,dezavantaj olarak derslerden uzak kalmanız var ama bunun için yorum yapmak saçma ne kadar sürede konuları hallederseniz vs. Sınava hem çok uzun zaman var hem çok az zaman var çünkü olay çalıştığınız süre ile alakalı bu kararı kendiniz vermeniz gerekir çünkü başkalarının yönlendirmesi ile olursa hem o gücü kendinizde bulmanız zor bu yola başlarsanız, hem olmazsa bak işte olmadı elimdeki de gitti diye mental açıdan sıkıntı olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23 ün türevini alırsak 0 oluyor 0 ın anlamı "hayır" demek yani hayır sorun olmaz başlanır.

• Hocam neden geç olsun. bence üniversiteye geç başlamak daha iyi olgun ve bilinçli olunuyor.

• Bu arkadaşa katılıyorum. İlk yılında kazananlara göre avantajınız olacak. Daha bilinçli olacaksınız, daha temkinli hareket edeceksiniz. Ayrıca mezun senesi zorluğunu gördüğünüz için daha dayanıklı olacaksınız.

Mesela olgun olmayanlar, bilinçli olmayanlar sefahat alemlerinde takılırken siz ise kendinizi geliştirmeye çalışacaksınız vs. vs.
    Zorluk görmeyenler en ufak bir olayda dert yanarken siz sorunun üzerine üzerine gidip sorunu çözmeye çalışacaksınız çünkü siz mezun zorluğunu görmüş insansınız.

Bir sürü avantajı var aslında.

Olay bakış açısında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 16 Kasım 2019; 8:16:1 >
  • Hocam başlanır mı başlanmaz mı sorusunun cevabı sende bana kalsa 30da da başlanır okumanın yaşı yoktur eğer ki sen 23 yaşında gidince mutlu olcaksan öyle güzel okunur ki ailenin durumu iyiyse seni okutacak imkanı varsa düşünme bile başka bir şeyi. Ielts ile boun hazırlığı direk geçip 1 sene de kazanabilirsin bu arada ingilizcen iyiyse

• Ne yaptınız hocam ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.