|
29 yaşında tıp fakültesine başlanır mı? (2. sayfa)
-
-
konudan bağımsız olarak cecil's medicine, robin's pathology falan osur osur ipe diz kitaplar. bunları taaa 3. sınıfta okumaya başlayıp bir de artistlik yapıyorlar. kazanması zor olabilir ama özel üniversite diye bir şey var .
-
quote:
Orijinalden alıntı: bupartideyalnizsin20 yaşındaki zekan vardır elbet ama o bölümü okuyan 20 yaşındaki birisine göre sorumluluklarınızın daha fazla olması ve yaşayacağınız kaygı bu uzun sürecin içinde sizi zorlayacaktır kaygı en çok yaş faktöründen dolayı olur diye düşünüyorum ben kendimden 2 yaş küçüklerle okurken bile bunu yaşadığım için bu konuda zorlanacağınızdan eminim büyük resme bakarsak bu dünyada 9 milyar türkiyede 90 milyona yakın insan var herkes istediği mesleği yapacak diye bir şey yok başta bunu kabullenmek gerekir yani sizin doktor olmanız için bir sebep var mı mesela bunu iyice düşünün derim doğru karar vermek bazen zor olabilir ama her açıdan değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum bir defa yola çıkınca geri dönüş zor olabiliyor
tıpa bizim sınıfta 25-30-35 yaşında başlayan var ama geneli 18-22 yaş arası yüzde 90ı.
-
şimdi çok fakülte açılmış, bi de tyt sıralamanı seneye de kullanma diye bi şey varmış benim ygs sıralamam iyiydi
ah ulan ah doğru yer doğru zaman işte
5 10 yaş daha kücük olsam şu an tıbbiyeliydim
-
35'de başlayınca atanabiliyorlar mı?
-
Neden atanmasın ?
-
Oku bence sınavı kazanırsan okuluda bitirebilirsin demektir -
Aga bee beni neden sevmiyon 🚬🚬
-
annemin bir arkadaşı 50lilerinde mezun oldu şuan özel hastanede doktorluk yapıyor
-
Şimdiki aklım olsa Azerbaycan da tıp okur azeri hanımla evlenirdim.
Manatla kazanır TL ile harcardım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X