Şimdi Ara

Para olmadan çocuk yapmayın bugun bir anne nin ağlamasına şahit oldum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
5.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha sonra bakamadıkları çocukları tarikatlar , terör örgütleri sahiplenip kendisine eleman yetiştiriyor .
    Tarikat azgınlarına bademleyecekleri, terör örgütlerine eylem yapacakları eleman kaynağı oluşturuyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olsun, şimdi acı çekiyorlar ama 30 yaşında başarı hikayelerini anlatacaklar o zamana kadar kuru ekmeğe devam zira hayatın anlamı bu.

slkjskjsk

Bir de hiçbir kadının doğurmama lüksü yok bu ülkede, doğurmayan hemen hemen yok gibi. Biyolojik saat durmadan yapacak çocuğunu

o yüzden acılara devamke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 6 Eylül 2023; 13:52:42 >
  • çocuk neslin devami için yapılır hocam da en azından aile planlaması iyi yapılmalı diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lasse-Matberg kullanıcısına yanıt

para olmadan neslin devamının onemi yok

para olmadıktan sonra cocuklar acı cekiyor

para olmadıktan sonra anlamı kalmıyor hiçbir şeyin

zengin insanlara elaman yetiştirmekten başka bir şey yapmıyorsunuz

• çok sevıyorlar sexi cunku

birazda cahil oluyorlar

başkada aktivite yapamadıkları için sonuç bu

• Fakir aileler en fazla zenginlere köle yetistiriyor cocuk hic dogmasaydi kole de olmayacakti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    akakce.com
    Durex Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/arama/?q=durex
  • Zackherney1 Z kullanıcısına yanıt

Yüzde yüz katılıyorum...

• Heliosaga H kullanıcısına yanıt

Sanırım bir önceki mesajımı gözden kaçırmışsın; orda şunu yazmıştım:

O zaman da korunma yöntemi vardı cahal kardeşim benim. Peygamber Efendimiz Aleyhisselam zamanında bir genç korunduğu halde çocuk sahibi olmuştur.

Eğer o çocuk bu dünyaya gelecekse, onu hiçbir korunma yöntemi durduramaz...

• Maddi durumun yoksa evlenmeyeceksin çocuk yapmayacaksın bu kadar basit
    Ben bu tür durumlara artık zerre üzülmüyorum
    Bakın avrupalılara ya tek çocuk ya hiç ama adamlar refah içinde yaşıyor
    Bizim irfan basıyor 5 10 çocuğu ondan sonra dövlet bize bahsın yok yaa var mı öyle bir dünya

• çocuk yapmak için paraya değil zamana ihtiyacınız var, eğer zamanınız yoksa çocuk yapmayın, parasız da olur. öyle olmasaydı binlerce insan yapmazdı zaten.. ama zaman, çocuk doğduktan sonra çok önemli.. bütün her şeyi bir yana bırakın evladınıza zaman ayıramıyorsanız paranız olsa da bir işe yaramaz. 45 yaşında bir çocuğu olan biri olarak bunu söylüyorum.

• Koy 1 çocuk yasasını yürürlüğe, fazlasını yapmaya cesaret edene kafa başı 50 bin lira vergi kes geç..

• aslında konu çoçuk yapmak veya yapmamak değil bence bana göre konu milletin refah seviyesi yani kısaca devletimiz refah seviyesini yükseltmesi lazım. yüksek oldumu gerisi gelir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.