< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Para olmadan çocuk yapmayın bugun bir anne nin ağlamasına şahit oldum (2. sayfa)
-
-
Olsun, şimdi acı çekiyorlar ama 30 yaşında başarı hikayelerini anlatacaklar o zamana kadar kuru ekmeğe devam zira hayatın anlamı bu.
slkjskjsk
Bir de hiçbir kadının doğurmama lüksü yok bu ülkede, doğurmayan hemen hemen yok gibi. Biyolojik saat durmadan yapacak çocuğunu
o yüzden acılara devamke.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 6 Eylül 2023; 13:52:42 > -
çocuk neslin devami için yapılır hocam da en azından aile planlaması iyi yapılmalı diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
para olmadan neslin devamının onemi yok
para olmadıktan sonra cocuklar acı cekiyor
para olmadıktan sonra anlamı kalmıyor hiçbir şeyin
zengin insanlara elaman yetiştirmekten başka bir şey yapmıyorsunuz
-
çok sevıyorlar sexi cunku
birazda cahil oluyorlar
başkada aktivite yapamadıkları için sonuç bu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fakir aileler en fazla zenginlere köle yetistiriyor cocuk hic dogmasaydi kole de olmayacakti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yüzde yüz katılıyorum...
-
Sanırım bir önceki mesajımı gözden kaçırmışsın; orda şunu yazmıştım:
O zaman da korunma yöntemi vardı cahal kardeşim benim. Peygamber Efendimiz Aleyhisselam zamanında bir genç korunduğu halde çocuk sahibi olmuştur.
Eğer o çocuk bu dünyaya gelecekse, onu hiçbir korunma yöntemi durduramaz...
-
Maddi durumun yoksa evlenmeyeceksin çocuk yapmayacaksın bu kadar basit
Ben bu tür durumlara artık zerre üzülmüyorum
Bakın avrupalılara ya tek çocuk ya hiç ama adamlar refah içinde yaşıyor
Bizim irfan basıyor 5 10 çocuğu ondan sonra dövlet bize bahsın yok yaa var mı öyle bir dünya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çocuk yapmak için paraya değil zamana ihtiyacınız var, eğer zamanınız yoksa çocuk yapmayın, parasız da olur. öyle olmasaydı binlerce insan yapmazdı zaten.. ama zaman, çocuk doğduktan sonra çok önemli.. bütün her şeyi bir yana bırakın evladınıza zaman ayıramıyorsanız paranız olsa da bir işe yaramaz. 45 yaşında bir çocuğu olan biri olarak bunu söylüyorum.
-
Koy 1 çocuk yasasını yürürlüğe, fazlasını yapmaya cesaret edene kafa başı 50 bin lira vergi kes geç..
-
aslında konu çoçuk yapmak veya yapmamak değil bence bana göre konu milletin refah seviyesi yani kısaca devletimiz refah seviyesini yükseltmesi lazım. yüksek oldumu gerisi gelir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X