cevırmelerde kımlık no soyleyınce sıstemde gorundugu ıcın trafık sıgortası kagıdını tasımak sart degıl dımı |
trafik sigortası kagıdını ruhsatta tasımak sart degıl dımı
-
-
bir keresinde sorgulama yapamadılar, sistem hata verdi ceza kesip aracı bağlamak isteyince kağıdı gösterince bıraktılar. yine de taşımakta fayda var
-
Poliçeyi eposta vs gibi bir yerde saklasanız da olur. Veya o an telefondan edevlet vs açıp gösterilebilir, yine de yanınızda taşımaya gerek yok bence. Ama çok istiyorsanız bi kopyayı çıkarıp ruhsat arasında saklayabilirsiniz.
-
“bir keresinde sorgulama yapamadılar, sistem hata verdi ceza kesip aracı bağlamak isteyince”
Böyle bir uygulama olamaz yanlışınız var araç bağlamak bu kadar kolay değil
Ek olarak 5 yıldan fazla oldu arabada fiziki poliçe taşımıyorum. Her hangi bir kaza durumunda yâda ihtiyaç durumunda e devletten poliçeye ulaşmak mümkün. Poliçe numarasını bir yere not etsenizde olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 17 Aralık 2024; 12:20:57 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben hiç sigorta kağıdı soran polise denk gelmedim. Sistemden görünmüyor mu zaten..
-
Sistemde görünüyodur. Adam sigorta poliçesinin sahtesini yapar gösterir diğer türlü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sıstem bozuksa goremedılerse suc onlarda ceza kesmeye hakları yokkı
-
sıgortacınızı arasanız zaten sıze numarayı soyler
hatta washaptan sorsanız 1 dakkada sıstemden soyler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 17 Aralık 2024; 18:12:37 > -
e devletten ruhsat sahıbı adını gırınce trafık sıgorta tum bılgıler cıkıyor yanı cevırmelerde ınternetten bulup gosterılebılır sıstemlerı bozuk olsada zaman var nasıl olsa
-
ben aynı suali ehliyet ve ruhsat için düşünüyorum kimlik numarasını söylediğinizde bu bilgiler ekrana düşmüyormu..
taşımak niye..
bana saçma geliyor.
gerçi ünlülere serbest yanımda yok diyorlarda
normal vatandaşa ceza.
-
sorunun cevabını arastırıp bulduk ıyı oldu cozum e devlet yada sıgortacınız tamamdır
-
ehlıyet genelde goster dıyen kalmadı kımlık nonu soyle dıyorlar yeterlı oluyor
ehlıyet kodu var o sıstemde gorunuyor olması lazım
su an sadece aracın ruhsat kagıdı kaldı tasınan onada cozum gelır belkı
-
Ruhsata koyuyorum kaza yaparsam vs lazım olur. Poliçe kimlik vs karşılıklı fotoğraflarını alıp vermek lazım. O an için KTT ye poliçe numaranı yazamazsan zaten trafik polisi çağırırlar sigorta yok vs diye tarama fotoğraf çekme gibi şeyleri maddi hasarlı kaza anında hemen düşünemezsin ama ruhsattan hemen sigorta poliçesi çıkarılır.
Yasal bir zorunluluk yok artık polis zaten görüyor sigorta durumunu dediğim gibi vatandaşla muhatap olursanız çift taraflı kaza vs elinizin altında kağıt bulunsa iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Polis sorgulamak zorunda, kendi cihazında hata varsa merkeze telsizle plakayı bildirir oradan sorgularlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 17 Aralık 2024; 21:37:30 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
su kadar muhabbet yerine 1 sayfa kagidi katlayip koysan torpidoya?
-
Poliçeyi ruhsata koymayalı 7-8 sene olmuştur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
türkiye cumhuriyeti numarandan e devlette herşey çıkıyor artık.
-
Eğer imkanı varsa mutlaka basılı belgeyi yanımda taşırım.Elektroniğe,dijitale hiç güvenmem.
Yurt dışına çıkarken tren,otobüs,v.b. bilet aldığımda bile burada kağıda bastırıp yanımda götürüyorum.
Migros'ta telefon numarası söylemeyip fiziki Money kartı veren bir tek ben kaldım kasiyere...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X