Şimdi Ara

kayıtlı olmadıgın saglık ocagından rapor almak (acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
15.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun kotuyum baya karın agrısı , gece hıc uyuyamadım.
    bugune kadar hic rapor almadım evin yakınında bir tane ocak var ama bizim apartman oraya kayıtlı degıl çook daha uzak biryere kayıtlı orayada gidecek param yok.

bu yakındaki ocaga gidip yalvarsam bana rapor verirlermi ? cidden okula gidemeyeceğim kötüyüm

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kayıtlı Olmadığın Sağlık Ocağından Rapor Alma

Kayıtlı olmadığın bir sağlık ocağından rapor almak, acil durumlarda mümkün olabilir. Ancak tüm sağlık ocakları bu hizmeti sunmayabilir.

Başka Sağlık Ocağından Rapor Alınabilir mi?

Kayıtlı olmadığın başka bir sağlık ocağından rapor alma ihtimalin daha yüksektir. Ancak farklı sağlık ocakları arasında prosedürler değişebilir.

Kayıtlı Olmadığın Sağlık Ocağına Gidebilir misin?

Kayıtlı olmadığın bir sağlık ocağına acil bir durum için gidebilirsin. Ancak kayıt işlemleri için ekstra zaman harcayabileceğini unutma.

Farklı Sağlık Ocağından Rapor Alınır mı?

Kayıtlı olmadığın farklı bir sağlık ocağından sağlık raporu almak genellikle mümkündür. Ancak sağlık ocağının bu hizmeti ücretli olarak sunabileceğini unutma.

Kayıtlı Olmadığın Sağlık Ocağından Sağlık Raporu Alınır mı?

Kayıtlı olmadığın bir sağlık ocağından sağlık raporu alabilirsin. Ancak prosedürler sağlık ocağına göre değişebilir.

Acil Durumlarda Yapılması Gerekenler:

• En yakın sağlık ocağına git.
    • Acil durumunu açıkla ve kayıtlı olmadığını belirt.
    • Durumunun aciliyetine bağlı olarak, sağlık ocağı sana rapor sağlayabilir.
    • Sağlık ocağı rapor sağlamazsa, başka bir sağlık ocağına gitmeyi veya ücretli olarak özel bir sağlık kuruluşundan rapor almayı değerlendir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kafani sola yatir dün aksam maçta ani hareketten boynum tutuldu de 2 gün rapor alirsin

edit 2 hafta önce böyle dedim aldim
  • Kayıtlı değilsen bakması zor. Kayıtlı olduğun yere git der.
  • Misafir olarak gorunup olabiliyorsun tedavi diye biliyorum fakat rapor verirmi bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: artdzy

Misafir olarak gorunup olabiliyorsun tedavi diye biliyorum fakat rapor verirmi bilemem

o şehir dışından gelenler için geçerli.
    Mecburen aile hekimine gideceksin.
  • Bizim buradaki sağlık ocağında kayıtlı değilsen bakmıyorlar bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WorldPeace -- 10 Mayıs 2012; 8:37:40 >
  • bizim arkadaslar alırsın dıyorlardı.birde ocak kacta acılır sanki en son gittigimde 1 demislerdi 1 de dr geliyomus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.