Şimdi Ara

Ehliyetin için sağlık raporu alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
38.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün aile sağlık merkezine gittim , ve bana Raporu veremeyeceklerini , devlet hastanesine gidip heyet raporu almam gerektiğiniz söylediler. Özel bir poliklinik te 50 liraya 5 dk içinde verebileceğini söyledi . Ankara Oran da oturuyorum , ben bu belgeyi nerden alabilirim ?

• Upham
  • Özel polikliniklerden hemen alınabiliyor sağlık raporu. Ben ehliyet aldığım zaman o şekilde halletmiştim işimi.
  • Evet çok rahat verebiliyorlar sağlık raporunu fakat biz şuan oturduğumuz yere yeni taşındık , biraz zor durumdayım . ayrıca gidipte 50 lira vermek içimden gelmiyor .
  • ben saglık ocagından almıştım b sınıfı ehliyet için saglık raporu dedim 2dakikada verdiler ne hastanesi ne kurulu ya

polikliniktede biraz pahalıya verirler
  • Bir sağlık probleminiz mi var,neden sizi heyete sevk ettiler?
  • Birde her sağlık ocağıda vermiyormuş galiba , mesela bugün gittiğim vermedi , bu Ankaranın sıcağında yürü yürü yür ü anca gittim buldum oda vermiyoruz dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EHLİYET SAĞLIK RAPORU HAKKINDA
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç bir sağlık problemimi yok ( en azından bildiğim) . Ayrıca adam muaynene bile etmedi .
  • A2 ye basvururken benimd ihtiyacimvar aile hekimligi direk verdi valla size niye oyle demislerki.ozelden alin heyet falan kafayi yersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ehliyet kursu götürüyordu eskiden herkesi toplayıp o sistem kalkmışmı ?
  • Bana kursum gereken belgeleri söyledik ten sonra , tarif etti özel polikliniği ama özel olduğu için gitmedi orasıda para isteyecek , biraz önce bir tane devlet polikliniği buldum internetten yarın orayı arayacağım , olmadı özelden alcaz ne yapalım.
  • heyet raporu için seni yönlendirenin ne içtiğini çok merak ettim
  • ehliyetim için sağlık raporu almadım
  • ben sağlik ocağindan aldim
  • Poliklinikler veriyor, yalnız 50 lira fazlaymış ben 30 liraya almıştım 5 dakikada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortune1905

ehliyetim için sağlık raporu almadım

Ee iyiymiş hocam sizinki :D 50 çok çok fazla ya hani 25 dese alacaktım belkide ..
  • Peki sağlık ocakları ne kadar süre içerisinde veriyor belgeyi ?
  • Para mara verme birader.. sağlık ocağına git.. en fazla sana yazılara felan baktırır gözün iyi görüyomu diye. 5 dakikada verirler.
    Heyet raparu al diyen ya kafadan kırık.. yada senle kafa bulmak istemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: confidentgork

Peki sağlık ocakları ne kadar süre içerisinde veriyor belgeyi ?

gidiyorsun sadece 5 dk gözde renk körlüğü var mı diye bakıyor ve hemen raporu veriyor başka bir şey yok.
  • Hemen veriyorlarsa sıkıntı yok , bende sandım ki 1 saat 2 saat testler bilmem neler filan hem param cebimde kalacak , hemde zamandan kayıp olmayacak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.