Bildirim
Ehliyetin için sağlık raporu alımı
JUMP 27799 CE Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0B21ZP3TJ
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Upham -
Özel polikliniklerden hemen alınabiliyor sağlık raporu. Ben ehliyet aldığım zaman o şekilde halletmiştim işimi. -
Evet çok rahat verebiliyorlar sağlık raporunu fakat biz şuan oturduğumuz yere yeni taşındık , biraz zor durumdayım . ayrıca gidipte 50 lira vermek içimden gelmiyor . -
ben saglık ocagından almıştım b sınıfı ehliyet için saglık raporu dedim 2dakikada verdiler ne hastanesi ne kurulu ya
polikliniktede biraz pahalıya verirler -
Bir sağlık probleminiz mi var,neden sizi heyete sevk ettiler? -
Birde her sağlık ocağıda vermiyormuş galiba , mesela bugün gittiğim vermedi , bu Ankaranın sıcağında yürü yürü yür ü anca gittim buldum oda vermiyoruz dedi -
Hiç bir sağlık problemimi yok ( en azından bildiğim) . Ayrıca adam muaynene bile etmedi . -
A2 ye basvururken benimd ihtiyacimvar aile hekimligi direk verdi valla size niye oyle demislerki.ozelden alin heyet falan kafayi yersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ehliyet kursu götürüyordu eskiden herkesi toplayıp o sistem kalkmışmı ? -
Bana kursum gereken belgeleri söyledik ten sonra , tarif etti özel polikliniği ama özel olduğu için gitmedi orasıda para isteyecek , biraz önce bir tane devlet polikliniği buldum internetten yarın orayı arayacağım , olmadı özelden alcaz ne yapalım. -
heyet raporu için seni yönlendirenin ne içtiğini çok merak ettim -
ehliyetim için sağlık raporu almadım -
ben sağlik ocağindan aldim -
Poliklinikler veriyor, yalnız 50 lira fazlaymış ben 30 liraya almıştım 5 dakikada. -
quote:
Orijinalden alıntı: fortune1905
ehliyetim için sağlık raporu almadım
Ee iyiymiş hocam sizinki :D 50 çok çok fazla ya hani 25 dese alacaktım belkide .. -
Peki sağlık ocakları ne kadar süre içerisinde veriyor belgeyi ? -
Para mara verme birader.. sağlık ocağına git.. en fazla sana yazılara felan baktırır gözün iyi görüyomu diye. 5 dakikada verirler.
Heyet raparu al diyen ya kafadan kırık.. yada senle kafa bulmak istemiş -
quote:
Orijinalden alıntı: confidentgork
Peki sağlık ocakları ne kadar süre içerisinde veriyor belgeyi ?
gidiyorsun sadece 5 dk gözde renk körlüğü var mı diye bakıyor ve hemen raporu veriyor başka bir şey yok. -
Hemen veriyorlarsa sıkıntı yok , bende sandım ki 1 saat 2 saat testler bilmem neler filan hem param cebimde kalacak , hemde zamandan kayıp olmayacak
Benzer içerikler
- yola kasis yapılması için nereye başvurulur
- aynı ilde plaka değişikliği olur mu
- fethiye konya arası kaç km
- kış lastiği kaç derecede takılır
- sokakta engelli park yeri
- renault logan
- trafik cezası itiraz dilekçesi
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X