Şimdi Ara

EHLİYET SAĞLIK RAPORU HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Bugün Sürücü Kursuna Sağlık Raporu İçin TIP Merkezine Gittim...
    Ortopedi,Kulak Burun Boğaz dan Sağlam Raporu Aldım Ama Göz'den Sağlam Raporunu Tam Anlamıyla Alamadım...Göz Bölümünde Harf Tablosu Vardı Onları Teker Teker Okutturdu Ben Sanırım 2-3 Tanesini Okuyamadım...Bana Hemen 5 dk'da Teşhisi Koydu Gözlük Takman Gerek Ancak Öyle Ehliyet Alırsın Dedi...
    Acayip Moralim Bozuldu...Hemen Orada 5dk da Teşhis Nasıl Konulabiliyo Anlamış Değilim...

• ee normali odur okuyamadıysan gözlük takacaksın. senin iyi gördüğünü düşünmen gözlerinin sağlam olduğu anlamına gelmez. çünkü bende aynı hataya düşmüştüm. yalnız bir tavsiyem olabilir lens kullanıyorum ya da kullanabilirim desen iyi olurdu.
  • senin gene 5 dk iyi sürmüs:D adam bana otur kalk saga sola bak kollarını uzak dedi yallah :D
  • Sizin durumunuzun aynısı benimde başıma geldi. Malüm yazdı gözlük. Sonra ehliyeti aldım gittim başka doktora baktılar gözüme senin gözünde bişey yok dediler. Sonra ısrar ettim iki ayrı makinada baktılar gözüme herşeyi denediler senin gözünde bişey yok dediler. Biraz konuştuk ehliyetimde gözlük yazıyor almam lazım deyince, daha önce abimin 0.50 olan gözlüğünün iyi geldiğini bilgisayar başında çok durduğumu söyleyince bilgisayar ekranından koruyucu özelliği olan bi gözlük verdiler. O uyuz doktor yüzünden gözlüksüz araba kullanamıyorum. Adam gibi yerde baksam görücem.Doktorun odada bi ışık vardı normalde gören göremez loş ışıktı tuhaf bişey mesafe olayıda kafasına göre takıldı. Kapat gözünü dedi bende bastırınca, gözlerim yaşlandı göremedim bi kaç harf yazdı gözlük. Biraz tartıştık tabi.

Tamam arkadaşlar yazmış göremiyosan alcaksın tabiki gözlük demişler. Yazdı gittim seve seve aldım gözlük. Pekala yakın arkadaşım var bi tane gözlerinin biri yüzde 20 biri yüzde 50 görüyor ve ehliyetinde gözlük falan yazmıyor hatta ehliyet alırken hiç bi yere gitmedi. İkimizde yeni aldık ehliyetlerimizi. Ben aldım gözlük ama herkese aynı uygulama olsa içim rahat etcek. Adam gelip çarpacak bana uğraş sonra. Bir arada show tv de kamyoncunun biri yakalanmıştı tek gözü kör ve bi kolu yoktu adamın. ama ne hikmetse E sınıfı ehliyeti vardı tapu gibi. Vallahi varya bu devlet delirtir adamı. Bu arada benim gözlerimde hiç bir sorun yok. O doktoru bi daha görürsem bu gözlüğü bi tarafına ........

• Bana ayağa kalk topuklarının üzerinde yürü, sağa bak, sola bak, kollarını uzat, ileri yürü, geri yürü ve bikaç şey okuttu verdiler hemen raporu
  • Biraz senin bahtsızlığın olmuş. Ülkede göz muayenesi esnasında tek gözü kör bir adam önce sağ eliyle sağ gözünü kapatıyor, sonra öteki kör olduğu için sol eliyle sağ gözünü kapatıyor, ve tam sağlık raporı alıyor. Polis kontrollerinde ortaya çıkmış bir durum.
  • Bu Durumu Düzeltemezmiyim Peki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sağlık Raporu
    2 yıl önce açıldı
    Ehliyet için sağlık raporu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • bişey olmaz ehliyet alırsın yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 7 Temmuz 2012; 20:47:18 >
  • arkadaşlar bodrumda var mı tanıdığınız yer?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SIRLI

Biraz senin bahtsızlığın olmuş. Ülkede göz muayenesi esnasında tek gözü kör bir adam önce sağ eliyle sağ gözünü kapatıyor, sonra öteki kör olduğu için sol eliyle sağ gözünü kapatıyor, ve tam sağlık raporı alıyor. Polis kontrollerinde ortaya çıkmış bir durum.

eee yakalanmışta ne yapılmış sonuç ne?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.