Şimdi Ara

Makat kıllarını nasıl alıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
47.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün jiletle alirken biraz kestim artık korkuyorum jiletle almaya sizce nasıl almalıyım? Siz nasıl alıyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Makat Kılları Nasıl Alınır

Makat kıllarını almak, kişisel hijyeni iyileştirmenin ve belirli tıbbi sorunların önlenmesine yardımcı olmanın bir yoludur. Makat kılı almak için vários yöntemler vardır. Seçtiğin yöntem, kişisel tercihlerine ve ihtiyaçlarına bağlı olacaktır.

Jilet Kullanma

Jilet, makat kıllarını almak için en yaygın yöntemlerden biridir. Ancak cildin tahriş olma riski olduğundan, hassas ciltler için uygun değildir. Jilet kullanmak için aşağıdaki adımları izlemelisin:

• Bölgeyi ılık su ve sabunla temizle.
    • Bir tıraş köpüğü veya jeli uygula.
    • Tüylerin çıkış yönüne doğru dikkatlice tıraş et.
    • Tıraş sonrası bölgeyi soğuk suyla durula ve nazikçe kurula.

Krem ve Epilatör Kullanma

Tüy dökücü kremler ve epilatörler de makat kıllarını almak için kullanılabilir. Tüy dökücü kremler, kimyasallar kullanarak tüyleri çözerken, epilatörler tüyleri köklerinden koparır. Bu yöntemler jilet kullanmaktan daha uzun ömürlü sonuçlar sağlar, ancak ciltte tahrişe neden olabilirler.

Lazer Epilasyon

Lazer epilasyon, makat kıllarını kalıcı olarak almak için kullanılan bir yöntemdir. Lazer ışınları tüy köklerine zarar vererek tüylerin tekrar uzamasını engeller. Lazer epilasyon, diğer yöntemlere göre daha pahalıdır, ancak uzun vadede daha etkilidir.

Diğer Yöntemler

• Makas kullanma: Makas, daha kısa kılları kesmek için kullanılabilir.
    • Ağda yapma: Ağda, tüyleri köklerinden çıkarmak için kullanılır.
    • Elektroliz: Elektroliz, tüy köklerini yok etmek için elektrik akımı kullanır.

Makat kıllarını almadan önce aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısın:

• Cilt hassasiyeti: Hassas ciltler, jilet kullanma veya tüy dökücü kremler gibi tahrişe neden olabilecek yöntemlerden kaçınmalıdır.
    • Tıbbi durumlar: Bazı tıbbi durumlar, makat kıllarını almayı zorlaştırabilir veya ağrılı hale getirebilir.
    • Kişisel tercihler: Makat kıllarını alma yöntemi, kişisel tercihlerine ve yaşam tarzına bağlıdır.

Makat kıllarını almanın doğru veya yanlış yolu yoktur. En önemli şey, kendin için en rahat ve en etkili yöntemi seçmektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Almıyorum.
  • Ben de bu konu bu hafta niye açılmadı diyordum şimdi konuyu görünce rahatladım eyv kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha bu konu 4 haftadır açılmıyordu şaşırtıcı.

Tüy dökücü ile alın jiletle alamıyorsanız

• Almıyorum zaten gözükmüyor

• Makat kıllarını nasıl alıyorsunuz?

Bununla dümdüz ediyorum hocam

• ağda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş tam makat kısmını alma oranın çevresindeki kılları yavaşça al yeter.Orayı kesme dikkat et.

• Hocam zaten kimse görmüyor orayı akışına bırakın hem kışın sıcak tutar kestaneyi
  • Legene benzin döküp atese ver sonra da üstüne otur tertemiz olur

• Makatı çıkarıp kaseye koyuyorum cımbızla alıyorum

• Krdsm neden alayım

• Önce kolonya sürüp sonrasında çakmağı yakıyorum.
  • nasıl kanatıyorsunuz la?

alın elinize sabunu köpürtün bi güzel makatla çevresini sabunla ovun sonra jileti alın önce üst tarafı gel gitle tertemiz yapın ardından başını yukarı kaldırıp aşağıdan yapın. sonra yıkayın kıllar dökülsün sonra gene elinizi sabunla köpürtetip ovun sonra da geri kalan kılları temizleyin.
  • Küçük makine ile

• Makat kıllarını nasıl alıyorsunuz?

• önceden jilet ile alıyordum ama ,manitam orayı yalamayı sevdiği için kendi tüy dökücü krem sürüyor.öyle işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox

önceden jilet ile alıyordum ama ,manitam orayı yalamayı sevdiği için kendi tüy dökücü krem sürüyor.öyle işte

• quote:

önceden jilet ile alıyordum ama ,manitam orayı yalamayı sevdiği için kendi tüy dökücü krem sürüyor.öyle işte

• quote:

:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.