Şimdi Ara

yeni tip ehliyet için aile hekiminden alınması gereken rapor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler, bu 2016 öncesi ehliyetler için yeni tip ehliyete geçmek için aile hekiminden alınması gereken sağlık raporu hemen veriliyor mu? ve aldıktan sonra kaç gün kullanım süresi, nüfus idaresinde bi kaç gün sora gittiğimizde geçerliliği kalmamış demesinler diye soruyorum.

• Veriyor bildiğim kadarıyla hocam. Bazı kan tahlili yapan hekimlerde oluyor öyle bir durumda da öğleden sonra verir raporu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aile hekimine kalmış. Şüphe görür ise hastaneye sevk eder. Görmez ise ufak bir muayene sonrası raporu düzenler.
    Artık bazı ASM'lerde rapor kağıt olarak verilmiyor. Sistem üzerinden e-devletinize gönderiliyor. Eşimin ehliyeti yenilerken öyle yaptılar. Nüfus müdürlüğü raporu görüntüleyebiliyor.

O belgelerin bazılarında artık son geçerlilik tarihi veya geçerlilik gün sayısı da eklemeye başladı artık. Öyle bir durum var ise o tarih dolmadan nüfustan işlem yapılması şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyv. sağolun

• Bugun bir de şöyle bir haber çıktı

Yeni tip ehliyet bize masrafı kaç TL acaba?

tele1
    Ehliyette yeni dönem! Eskisini değiştirmeyene para cezası - Tele1
    https://tele1.com.tr/ehliyette-yeni-donem-eskisini-degistirmeyene-para-cezasi-552959
  • TiSKE kullanıcısına yanıt

hocam ben de dün bu haberi okuyup artık alayım dedim. kimlik çıkardım ama ehliyet için sağlık raporu muhabbetine 5 senede bir uğraşmayalım diye sona bırakmıştım.

randevu.nvi.gov.tr
    Başvuru Ücretleri - NVI
    https://randevu.nvi.gov.tr/pages/applicationprices
  • raporu almak için önce edevletten kişisel sağlık bilgi formunu dolduracaksın. bazı doktorlar göz ve kan tahlili isteyebiliyor. sabah cok erken orda olmanızı istiyor. rapor sisteme düşüyor elinize rapor verilmiyor. ardından halkbanktan harcı ödüyorsunuz. sonra nufus müdürlüğünden yeni tip ehliyet için randevu alıyorsunuz. biometrik fotografın 1 2 ay içinde çekilmiş olması lazım eskileri kesinlikle kabul etmiyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seneye seçim öncesi cezaları iptal edip süreyi uzatırlar yine. Sağlık raporu 6 ay geçerli diye biliyorum, mümkünse kendi aile hekiminize gidin, farklı yere gidince yapmayabiliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.