Bildirim
yeni tip ehliyet için aile hekiminden alınması gereken rapor
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Veriyor bildiğim kadarıyla hocam. Bazı kan tahlili yapan hekimlerde oluyor öyle bir durumda da öğleden sonra verir raporu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aile hekimine kalmış. Şüphe görür ise hastaneye sevk eder. Görmez ise ufak bir muayene sonrası raporu düzenler.
Artık bazı ASM'lerde rapor kağıt olarak verilmiyor. Sistem üzerinden e-devletinize gönderiliyor. Eşimin ehliyeti yenilerken öyle yaptılar. Nüfus müdürlüğü raporu görüntüleyebiliyor.
O belgelerin bazılarında artık son geçerlilik tarihi veya geçerlilik gün sayısı da eklemeye başladı artık. Öyle bir durum var ise o tarih dolmadan nüfustan işlem yapılması şart.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eyv. sağolun
-
Bugun bir de şöyle bir haber çıktı
Yeni tip ehliyet bize masrafı kaç TL acaba?
tele1Ehliyette yeni dönem! Eskisini değiştirmeyene para cezası - Tele1https://tele1.com.tr/ehliyette-yeni-donem-eskisini-degistirmeyene-para-cezasi-552959 -
hocam ben de dün bu haberi okuyup artık alayım dedim. kimlik çıkardım ama ehliyet için sağlık raporu muhabbetine 5 senede bir uğraşmayalım diye sona bırakmıştım.
-
raporu almak için önce edevletten kişisel sağlık bilgi formunu dolduracaksın. bazı doktorlar göz ve kan tahlili isteyebiliyor. sabah cok erken orda olmanızı istiyor. rapor sisteme düşüyor elinize rapor verilmiyor. ardından halkbanktan harcı ödüyorsunuz. sonra nufus müdürlüğünden yeni tip ehliyet için randevu alıyorsunuz. biometrik fotografın 1 2 ay içinde çekilmiş olması lazım eskileri kesinlikle kabul etmiyorlar.
-
Seneye seçim öncesi cezaları iptal edip süreyi uzatırlar yine. Sağlık raporu 6 ay geçerli diye biliyorum, mümkünse kendi aile hekiminize gidin, farklı yere gidince yapmayabiliyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X