Şimdi Ara

Ehliyetin için sağlık raporu alımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
38.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vallahi nerede oturduğunuzu bilmiyorum ama ben bulunduğum mahallemizin sağlık ocağına gittim ehliyet için sağlık raporu alacağımı söyledim 2 dk sürdü sürmedi ücretsiz verdiler raporu sağolsunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XeTLaG -- 11 Aralık 2014; 17:15:55 >
  • göz tembelliğinden dolayı raporu almak için bayağı uğraşmıştım zamanında
  • canozpinar C kullanıcısına yanıt
    Evet aliniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni kurala gore saglik ocagina gidiyorsunuz kimi doktor veriyor kimi hastaneye yolluyor . hastaneye gidenler devlet hastanesine gitmesin çok ugrasirlar . ozel hastaneye gidip 50 milyon verip göz ve ortobeti tedavisi olup cikiyorsunuz bu kadar

• butun yorumlarinizi okudum tek dogru zebnanin yorumu.
    Ocak 2015 itibari ile bazi saglik ocaklari verip bazilari vermiyor saglik bakanliginin ortalarda olmadigi o kadar belli ki net bir cevap veremiyoruz.
    Izmirde olanlar icin ilke tip merkezi (balcova) ucreti 50 tl
    is icin saglik raporu, ehliyet saglik raporu (A2, B,D,E,G sinifi), staj icin ve, spor icin her turlu saglik raporu verilir.
    bilgi icin 0232 278 33 33

• Sakın para verip alma. Sağlık ocaklarından alabilirsin. Ben Sağlık ocağına gittim beni hastaneye yönlendirdi hastane 70 lira istedi. Bir tanıdık vasıtasıyla onun görev yaptığı sağlık ocağından 5 dakika da ücretsiz aldım. Sağlık ocaklarındaki aile hekiminiz size sağlık raporu verme yetkisine sahip.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.