Şimdi Ara

GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM (DEPREM) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
8
Favori
20.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

büyük geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun inşallah...

• Geçmiş olsun ! Papara kullanan arkadaşlar oradan ahbap derneğine bağışta bulunabilirer.

• Anlayamıyorum.. İnsan hayatı bu kadar ucuz mu ? Yetkililerin önlem alması için kaç hayatın daha sönmesi, kaç deprem daha görmemiz gerekiyor ? Yerel yönetimlerde oturmuş olduğumuz binalar kayıtlı. Yapım yılları ellerinde var. Birilerinin başvurmasını beklemeden yapıları denetleyerek neden aksiyon almıyorlar ? Deprem ülkesiyiz deprem ülkesiyiz diyene kadar önlem alın!! Daha ne yaşanması gerekiyor ?

Kendim İstanbulda yaşıyorum ve sırf deprem korkusu yüzünden yıllardır oturduğum ve iş yerime yakın olan 30 yıllık binadan 3 sene önce taşındım. Şuan iş yerime git gel günde 4 saati geçiyor. Ben bunu göze alarak o sakat binadan çıktım fakat orada halen oturan insanlar var. Marmara açıklarında beklenen deprem olduğunda o insanlarda göçük altında kalmayacak mı ? Bunu bile bile bekliyoruz. Yazık...

• Ben de bikaç gün önce Adana dan ayrıldım Yurtdışındayım şuan ama evim çok hasar almış tahliye edilmiş apartman dairesi muhtemelen gelecek olan artçılarda yıkılacak çok uzun sürmüş deprem neredeyse 1 dakika buna ne dayanır ki Geçmiş olsun herkese ölenlere Allahtan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gönüllü olarak katılamıyor muyuz arama kurtarma ekiplerine , en kötü yemek vs dağıtırız. ?

Bursada yaşıyorum. Elden bişi de gelmiyor …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bernoulli Denklemi -- 6 Şubat 2023; 21:38:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun, biliyorum bunu da atlatırız, maddi kayıplar bir şekilde telafi edilir ama giden canlar için çok üzgünüm, milletimizin başı sağolsun.

• Azerbaycan 370 kisi ile geldi kardes ulke...
    GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM (DEPREM)

• Bugün tüm moralim sıfır oldu çok geçmiş olsun ölenlere Allah'tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum. :(

• maalesef yıkılan bina sayısı şu an 3475.. bu demektirki vefat sayısı 5000'i geçecek.. inşallah yanılırım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok çok üzgünüm , umarım aç açıkta/bina altında kalanlara bir an önce yardım ulaşır.

• azizim, istanbulda olsaydı bırak dümdüz olmayı ülke perişan halde olurdu. çünkü ülkeyi kalkındıran ne varsa çoğu istanbul ve çevresinde zaten. sakarya'da deprem olmuş deniyor azizim nedir bu işin aslı astarı ?

• Deprem öldürmez. Hukuk olmayan yerde hesap sorulmayan yerde vurdumduymazlık öldürür. Ölen kişilerin aileleri sizlere söylüom. Eve bayrak askıp size gelen seçilmişleri ve bürokratları misafir edip onlara çay içirmeyin. Şehit babaları gibi.

Çıkar diyanet birazdan Tanrı bizi sınıo die. Tanrı sınıosa hep beraber çürük evler yapalım sağlam olmasın. Tanrıyı küstürmek istemeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 6 Şubat 2023; 20:27:48 >
  • Canlı yayınları izliyorum sinirden çıldırmamak elde değil , en büyük problem insanlarımızda diye milleti suçluyorlar şu zor günde binalara hiç bir şekilde söylem yok eski çürümüş binaları dile getiremiyorlar halkı suçluyolar bilinçsizlikle böyle anda bile yazık günah cidden.

• Kahramanmaraş'taki deprem nedeniyle 7 günlük milli yas ilan edildi.

• Etkilenen herkese çok geçmiş olsun, en az can ve mal kaybıyla atlatmanızı diliyorum çok üzgünüm. İnsanımızın hayatının bu kadar ucuz olması beni kahrediyor artık üzmenin de ötesinde. Hiç bir şey mi doğru olmaz.. Lütfen artık bir iş doğru yapılsın bir şey de denetlensin insan hayatı bu kadar ucuz olamaz !!..

• GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM (DEPREM)

Deprem anından beri bu enkazın üstündeydim. Sağlık personeli olmama rağmen etkisinden kurtulabilmiş değilim. Bağırışlar çağırışlar hâlâ kulaklarımda. Soldaki binadan onlarca kişi çıkardık yıkılan binadan ise bir kadını enkaz altından çıkarabildik. Kedim var dedi kedisini duyuyorduk ama nasıl ulaşalım. Allah'ım sen sabır ver. Bize de enkaz altındakilere de

Konum. Diyarbakır Yenişehir Çamlıca Diyar Galeria

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 6 Şubat 2023; 21:16:34 >

• Çok büyük geçmiş olsun. Bölgede olanlara Allah yar ve yardımcısı olsun. #gcmsolsnTÜRKİYEM

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ülke insanı olarak bende dahil ya çaresizlikten yada sahtekarlıktan bu işlerde bir arpa boyu yol alamayız.

Ben size olacakları anlatayım.

Yardım ediyoruz, şu kadar yardım yaptık, evleri yaptık.

Bir kaç yıl sonra Allah korusun başka bir depremde yine aynı şeyler olacak. Yine aynı şeyleri konuşacağız.

videolara, resimlere bakıyorum bir bina dimdik ayakta duruyor sağındaki ve solundaki iki bina tuzla buz olmuş. AYIP be kardeşim hiç mi vicdanıznı yok be Allahsızlar bunlar nasıl evler binalar yapılar.

Yol yapmışsınız çatlamış anasını satıyım ya. neylen yapıyorsunuz bunları kartonlamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 6 Şubat 2023; 21:35:54 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.