|
Bildirim
|
var bi altyazı hayalimiz..
|
Remake i , Hangar 13 yaptığı için muhtemelen fiyatı böyle oldu. Adamların düzgün yaptığı iş yok.
Şahsen bu serinin ilk oyununu , tüm gta oyunlarından üstte tutarım. Ancak mafia 3 tecrübesinden sonra , sırf aynı adamlar remake ı yapıyor diye, şu fiyattan bile almak gelmiyor içimden. Puanlar, incelemeler , gameplaylar gelsin anca ondan sonra karar verilebilir. |
Fiyatı tam komedi :) Pes..
|
Dijitalde 260 tl olan şeyi ne diye 460 tl satıyorlar. Millet keriz değil gider ps storedan alır. Tam kan emiciler
|
Remake nasıl yapılmalı sorusuna cevap niteliğinde oyun. Optimizasyonu son derece başarılı. Bu grafiğe ve açık dünya olmasına rağmen sabit 30 fps (Ps4 pro)
Orijinal oyun kısaydı. Bu oyunda bazı yerleri uzatmaları çok yerinde olmuş. Yapay zeka 3’deki gibi saçmalamıyor. Bazen yayalar nadiren de olsa arabanın önüne atlıyor sadece. Tünele girince radyonun sinyali bozuluyor. Bu detayı düşünmeleri çok iyi olmuş. Mafia 3’deki gibi saçma sapan mekan bas falan yok. Sadece hikaye şeklinde ilerliyor. Eksileri; Karakterlerin bu oyundaki yüzleri çok farklı. Eski oyundaki yüzlere benzer modeller bulabilirlerdi. Bazıları benziyor sadece. Taksi şöförü olması yüzünden iyi silah kullanamayacak dendi ama gayet süper kullanıyor. Upgrade ile geliştirebilirdik. Çatışma ve dövüş mekaniği çağın gerisinde. TLOUS’ın yarısı olsa yeter ve artardı. Otomatik silah kullanımı ve silahların ses efektleri kötü. |
Oyunu TR PSSTORE dan almıştık.
Dün gece 2 de oynanışa açıldı. Hususi bekledim ve 30 dakika kadar oynadım. (Gece taksi ile ilk kovalamaca bölümünü) Sonrasında da gündüz görevi yaptım 1 tane. Tek kelime ile muhteşem olmuş. Sağlam bir AH-IPS 4K monitörüm var. Ayrıca PS4 PRO sahibiyim. Oyun 1440p yani 2K ama gerçekten çok iyi gözüküyor. Özellikle araba sürme mekanikleri harika olmuş. Oyunun motorunun MAFIA 3 ten alındığı söyleniyordu fakat MAFIA 3 den de iyi bir oyun var karşımızda. Akşam saat 8 olmasını sabırsızlıkla bekliyorum. MAFIA 1 benim için efsanedir. Lise yıllarımda oynamıştım. Bir GTA sever olarak tüm GTA oyunlarının konusundan daha iyi bir konusu vardır MAFIA 1 oyunun. REMAKE nasıl yapılır dersini vermişler resmen. 30 dakika bakabildim. Bakalım daha ne güzellikler göreceğiz. |
Oyunu bitirdim. Öncelikle değerlendirme yaparken oyunun yurtdışında 40 dolardan çıktığını bilmekte fayda var. Eğer bu oyuna 60 dolar yani tam oyun parası isteselerdi, oyunun eleştirilecek çok yönü var ama oyunun, tam oyun fiyatına çıkmaması bazı eksik yönlerini görmezden gelmeyi sağlıyor.
Hikaye orijinal oyuna sadık kalmış, bu bile kendi başına güzel bir şey. Oyunu yapan Hangar 13 olunca hikayenin içine edecekler diye bir korkum vardı açıkçası. Korktuğum basıma gelmedi. Grafikler güzel ama çatışmalardan çok keyif alamadım. Vuruş hissi zayıf ve vurduğunuz düşmanların çoğu zaman tepki vermemesi çatışma zevkini törpülüyor. Yapay zeka ortalama, açık dünyada ki NPC ler çağ gerisinde kalmış, sanki 10 senelik oyun gibi. Mafia oyun dünyasının en efsane oyunlarından biridir. Bu remake güzel olmuş mu, bence fena değil ama Mafia gibi bir efsane kesinlikle bundan daha iyisini hakediyordu. Bu remake in gelmesine ayrıca sevindim çünkü demek ki daha seriyi çöpe atmaya karar vermemişler. Yeni nesilde Mafia 4 gelir büyük ihtimal. Umarım şu ucube oğlu ucube olan Mafia 3 ü tamamen unutup, yeni nesile yakışacak Mafia ve Mafia 2 kafasında gerçek bir Mafia oyunu yaparlar. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 13 Mayıs 2020; 20:3:46 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher_1907 -- 14 Mayıs 2020; 3:31:48 > |
|
|
|