Şimdi Ara

MAFIA: TRILOGY ▪️|PS BABA KONU|▪️ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
6
Favori
16.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

Hocam oyun sektöründe Mo-cap çalışmaları durma noktasında gelmiş. O sebeple artık büyük bütçeli oyunların gelmesi 2021 ortalarını bulacaktır. Remastered-Remake projeleri giderek daha da artabilir. Şöyle bir ICO remake gelse tadından yenmez.
    ICO ; hatırlatma gelmedi bir türlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görünce sevindim. ilk oyunu hiç oynamamıştım.
  • oyunda mafia 1 direkt remake olucak,mafia 2 remastered,mafia 3 remake olabilir yada senaryo değişebilir onu bende henüz bilmiyorum ama senaryo değiştirmeleri çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyunbilgini -- 19 Mayıs 2020; 9:26:30 >
  • Yeni sızmış

• Source kullanıcısına yanıt
    Mafia 3 ü bitirmemiştim bile. Çok kötüydü bence. Mafia 2 harikaydı ancak onu da daha yeni pc de tekrar oynadım. Asıl şu mafia 1 remake nasıl onu görelim

• quote:

Orijinalden alıntı: koftehor1

Mafia 3 ü bitirmemiştim bile. Çok kötüydü bence. Mafia 2 harikaydı ancak onu da daha yeni pc de tekrar oynadım. Asıl şu mafia 1 remake nasıl onu görelim
    Evet yıllar sonra oynamak için sabırsızlanıyorum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Source kullanıcısına yanıt
    Tek isteğim fiyatın 430 tl olmaması. Öyle olursa beklerim çünkü psn kardeşim last of us üstüne tsushima üstüne mafia 1 istemedi mafiada tek kaldım fiyat çok uçuk olursa mecbur bekleyeceğim

• Mafia 3 ; gta 5 mafia modu gibi geliyor

• Mafia 3 hakkında hiç bilgi yok. Zaten pro destekli bir oyuna ne yapmış olabilirler? Bari sayısız yan göreve düzenleme yapsalardı ama yine aynıymış.
    Bir de hani nerede oyunlar yahu! Saat kaçta gelecek store’a?

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    oyun 3lü paket olarak 60$
    1 2 3 tek tek 30$

hint psnden 190 civari tutuyor tek oyun. tr psn fiyati bakakim ne olacak

• arkadaşlar saat 19 da sanırım sunum olacak nereden izleyebiliriz link paylaşabilir misiniz teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Plusa gelince oynarım artık almayı düşünüyorum bekleyeceğim.İlk 2 oyunu pc de ,3 .oyunuda psn plusa gelince bedavaya oynamıştım.

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    1 remake o civar olursa direkt yapıştırırım tabii remake yaparken mafia 3 gibi bir fiyasko olduysa büyük hayal kırıklığı olur. Görevler falan da değişmiş çünkü duyduğum kadarıyla

• Oyun başı 30$ olacaksa 2 ve 3 salla gitsin. Nette dolaşan videolara bakılırsa ilk oyun remake olmuş. İlk oyun alınır.

• berbetmus kullanıcısına yanıt

Burada olması yüksek ihtimal.

• Mafia II neredeyse aynısı olmuş almaya değmez, III konusunua girmiyorum bile. Umarım mafia I güzel olur...
  • hagiosmann kullanıcısına yanıt
    Evet, görsel olarak da Ps4 pro'da oynandığını hissettirecek bir fark göremedim.

• Ee mafia 1 nerede? Mafia 2 zaten pcde ultra ayarlarda böyle gözüküyor. Asıl herkes remake mafia 1 i bekliyodu adamlar hiçbir şey göstermemiş onunla ilgili. Valla ubisoft gameplay trailerdan sonra bu da onun gibi bi fiyasko oldu gözümde

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.